Suudi krali arkadasimdir arayimda su uretimi 500.000 varil daha artirsin bu gazla anca gideriz 49.000 e :):)
Printable View
Suudi krali arkadasimdir arayimda su uretimi 500.000 varil daha artirsin bu gazla anca gideriz 49.000 e :):)
[QUOTE=abka;17334]flat girecektim ama dayanamadım kapanış fiyatlarından kısaldım...iş o kadar ilginç ki eski sisteme göre long olmalıydım..ama vurkaç sistemine göre kısa olmak lazım..[/QUOTE]
Sayın Abka vur kaç sisteminize güvenip geceye girmek çok riskli olur, uzun vade sisteme göre girmelisiniz.
Adı üzerinde vur kaç, seans içinde olmalıdır,96 saat sonra açılacak seansta vur kaç sistem mantıklı gelmedi bana..
Sevgiler...
[QUOTE=abka;17334]flat girecektim ama dayanamadım kapanış fiyatlarından kısaldım...iş o kadar ilginç ki eski sisteme göre long olmalıydım..ama vurkaç sistemine göre kısa olmak lazım..[/QUOTE]
Sayın Abka vur kaç sisteminize güvenip geceye girmek çok riskli olur, uzun vade sisteme göre girmelisiniz.
Adı üzerinde vur kaç, seans içinde olmalıdır,96 saat sonra açılacak seansta vur kaç sistem mantıklı gelmedi bana..
Sevgiler...
[QUOTE=teo;17324]Sütün kokusunu aldın :) hehehe[/QUOTE]
[B]:) Süt çok taze, bir damla bile bırakmam hepsini içerim artık :)[/B]
[QUOTE=teo;17324]Sütün kokusunu aldın :) hehehe[/QUOTE]
[B]:) Süt çok taze, bir damla bile bırakmam hepsini içerim artık :)[/B]
[QUOTE=follow;17340]ayni olayi bende arastiriyorum isbankasi ve deniz turev e bakabilirsin.Isbankasi kontrat basina 9 dolar denizturev 15 dolar aliyor.SANKO GIR SU PIYASAYADA ADAMLAR MAYMUN OLSUN :):)[/QUOTE]
ya bu kadar soytarılık olurmu.....
canları isteyince eksi 2 yurtdışı iken artı iki kapatıyorlar..
canları istemezsede bugunkü gibi.....
dikkat edersen ben buraya çok az atarım vadeli grafiğini...
ne yapacakları belli degilki adamların....
dow uyumsuz olabilir saatlikte bu gecede dedik.. adamlar yaptı yapacagını..
bizim için bir şey yazmaya korkuyorum ben... ne yazsam tersini yapıyorlar...
[QUOTE=follow;17340]ayni olayi bende arastiriyorum isbankasi ve deniz turev e bakabilirsin.Isbankasi kontrat basina 9 dolar denizturev 15 dolar aliyor.SANKO GIR SU PIYASAYADA ADAMLAR MAYMUN OLSUN :):)[/QUOTE]
ya bu kadar soytarılık olurmu.....
canları isteyince eksi 2 yurtdışı iken artı iki kapatıyorlar..
canları istemezsede bugunkü gibi.....
dikkat edersen ben buraya çok az atarım vadeli grafiğini...
ne yapacakları belli degilki adamların....
dow uyumsuz olabilir saatlikte bu gecede dedik.. adamlar yaptı yapacagını..
bizim için bir şey yazmaya korkuyorum ben... ne yazsam tersini yapıyorlar...
flat kaldım,ama pozisyon taşısaydım long açardım.
flat kaldım,ama pozisyon taşısaydım long açardım.
[QUOTE=HKAYIKCI;17342]Suudi Arabistan'ın 22 Haziran'daki OPEC toplantısında 9.45 milyon varil olan petrol üretimini 10 milyon varile yükselteceği iddiaları petrol fiyatlarında düşüş başlatırken, hisse marketlerine destek oldu....[/QUOTE]
senın görevi ben devraldım,aksatıyorsun haber işini, yorum bile koydum önceden :) hehehe
Sevgiler...
[QUOTE=HKAYIKCI;17342]Suudi Arabistan'ın 22 Haziran'daki OPEC toplantısında 9.45 milyon varil olan petrol üretimini 10 milyon varile yükselteceği iddiaları petrol fiyatlarında düşüş başlatırken, hisse marketlerine destek oldu....[/QUOTE]
senın görevi ben devraldım,aksatıyorsun haber işini, yorum bile koydum önceden :) hehehe
Sevgiler...