VOBIX nerdesin yahu
Printable View
VOBIX nerdesin yahu
nasıl işlerine gelirse öyle arkadaş.
fdow -80 puanlarda bizim vadeli -300.işlerine gelirse +100 puana 1500 puan yaptırıyorlar işlerine gelmezse -100 puana -200 puan yaptırıyorlar vadelide v.s.
çakallar...
[URL="http://www.kucukresim.com]"][url=http://www.kucukresim.com][/URL][img]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/screenhunter-116845.jpg[/img][/url]
No panik.
[quote=SEYYAH;103494]nasıl işlerine gelirse öyle arkadaş.
fdow -80 puanlarda bizim vadeli -300.işlerine gelirse +100 puana 1500 puan yaptırıyorlar işlerine gelmezse -100 puana -200 puan yaptırıyorlar vadelide v.s.
çakallar...[/quote]
Jackass :)ler yani
[quote=Astatin;103493]VOBIX nerdesin yahu[/quote]
cebini aradım şimdi 1 kere çaldı kapandı.
anlamadım ne iş.nereye kayboldu bu adam?birden bire sesi soluğu kesildi.hayırdır inşallah!
[QUOTE=SEYYAH;103494]nasıl işlerine gelirse öyle arkadaş.
çakallar...[/QUOTE]
Bunun için direk yurtdışında işlem yapmaya hazırlanıyorum ben.Hiç olmazsa kur derdide yok.usul usul yurt dışını tanımaya çalışıyorum! Dax fena değil gibi geldi bana!
[quote=Larossıan;103495][URL="http://www.kucukresim.com]"][/URL]
No panik.[/quote] no cry.
[QUOTE=Astatin;103499]no cry.[/QUOTE]
no vob no cry diyosunuz yani! :)
[quote=AMON RA;103500]no vob no cry diyosunuz yani! :)[/quote]
no panic no cry, yes woman no cry diyorum aslında...vob la bi sıkıntım yok :):..:
[QUOTE=Astatin;103493]VOBIX nerdesin yahu[/QUOTE]
Ben konuştum kendisiyle;
[quote=VOBiX]
[quote=enorton]
Tolga nerelerdesin, voborsada herkes seni merak ediyor. Kötü bir durum yoktur umarım...
[/quote]Yok zamansızlık nedeniyle uğrayamıyorum. Sağolasın.
[/quote]
[QUOTE=Astatin;103501]no panic no cry, yes woman no cry diyorum aslında...vob la bi sıkıntım yok :):..:[/QUOTE]
Anladığım kadarıyla kadınlarla da sıkıntın yok! :..:
mesela Bull market de yok bi zamandır
[quote=AMON RA;103503]Anladığım kadarıyla kadınlarla da sıkıntın yok! :..:[/quote]
neden olsun ki...gayet güzide varlıklar....
[quote=Astatin;103504]mesela Bull market de yok bi zamandır[/quote]
Kısadaydı en son umarım zarar ziyan çok yoktur.üüü
[QUOTE=Astatin;103505]neden olsun ki...gayet güzide varlıklar....[/QUOTE]
breh breh anlaşılan bekarsın! :..:
[quote=marakes;103492]dogru hamle yaptıktan sonra sorun yokkı unlımıtted..33 u gordgunde de dönüş başlıycak dıye savunan çok ınsan vardı 37 olduk nerdeyse..yani bu iş biraz garip..ara duzeltmeler olsa da bu ay yukarda kapanıcak gibi duruyo ..allem edıp kullem edıp endeksı yıne artı kapamıslar[/quote]
aynen öyle. pozisyonuna aşık olmayacaksın.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
[quote=enorton;103502]Ben konuştum kendisiyle;[/quote]
iyi bari iyi olsun..
[QUOTE=unlimitted;103508]aynen öyle. pozisyonuna aşık olmayacaksın.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/QUOTE]
japonlara aşıgım dedigim noktaları gorsun yen japon bir bayan bulup evlenicem..
Sn enorton uzuna geçtinizmi
voba yine al gelmek üzere..
40 kere psıkolojık yazı yazdm kendım uygulıyamadım.persembe gunu 35400 den kısa ıken elktrık gttı.ups ı de ondan sonra sordm zaten,dıkkat edenler bilir.o arada abd de wells fargo haberı gelms actrgımda 700 gap yemıstm..ole mı boloemı derken bı 200 de ole yedık..al sana zarar.halbukı uzun zmandır long u savunan benım.kendıme ters trende ters hareket edınce zarar kacınılmaz oluyo.bunu neden yazıyorum.öz eleştiri olsun ders alan olsun diye..tabi şansızlık da oldu ama sonuç olarak ahmaklıgımın faturasını kestiler..bi de neden şu anda yazıyorum.zararı çıkarttgm ıcn falan degıl,kabullendigim için.
ogrenene kdr daha tokat yıycez heralde:)
33625 long...
Piyas artacak.Long short yazmıyorum.
yine günün en yükseğinden kapanış yapabilecek miyiz..bakalım...
[quote=enorton;103514]33625 long...[/quote]
Bana yasak ama bir kademe üstünden long yazabilirmiyim?.lelele.dng.dng:..:
[QUOTE=QUEEN;103511]Sn enorton uzuna geçtinizmi[/QUOTE]
Geçtim ama geç kaldım, 575 den geçmem gerekirdi. Kayınpeder sağolsun tam o sırada telefon açtı, 625 ten geçebildim...
5. short denemem de başarısızlıkla sonuçlandı...
5 dk.lık ala geçti 36,600 den aldık... 150 puan zarar yazdı 5 dk.. bakalım ne zaman beni çleden çıkaracak ve çöpe atacağım sistemi..:))
[QUOTE=enorton;103518]Geçtim ama geç kaldım, 575 den geçmem gerekirdi. Kayınpeder sağolsun tam o sırada telefon açtı, 625 ten geçebildim...
5. short denemem de başarısızlıkla sonuçlandı...[/QUOTE]
Burada blokeli olduğu için grafik yollayamıyorum.Lakin mevcut grafiğe göre short çok riskli cuma ve bugünkü eksiye doğru geri çekilmeler hep biriken gazı almak için. Malum rüzgara karşı işememek lazım!
dışarıda biraz işlerim var uzunlarla devam
[B]SEYYAH [/B]senin dyhol 0.70 oldu be :)
[QUOTE=Astatin;103504]mesela Bull market de yok bi zamandır[/QUOTE]
evet, bull da görünmüyor uzun zamandır.. umarım iyidir..:(
uzun devammmmmm..
40.000 olacağız, kırk binnnnnn... zıp zıp zıp...:)))
biraz asti'nin psikolojisini bozayım..:..::..:
550 den aldığım uzunları 750 den verdim yeter 200 point.
[quote=fXci;103522][B]SEYYAH [/B]senin dyhol 0.70 oldu be :)[/quote]
efet sapık bir kağıt o...
benim maliyet 0,45 bi kere al-sat yaptım sadece 2 kademe aşağı çektim maliyeti.ama sadece 1.000 lot var.100.000 lot almak lazımmış :..:
yani bizim 450 TL oldu 700 TL vıyyy vıyy vıyyyy :..:
dursun bakalım elleşmiycem 5/6 ay belki 1 sene...batarsada batsın...olan 450 TL ye olur.o gader...
[QUOTE=jerfin;103523]evet, bull da görünmüyor uzun zamandır.. umarım iyidir..:([/QUOTE]
Kayahan da görünmüyor :D Özledik Almanca yazılarını... Dolar 3 lira olacak, bankalar batacak diye cati ile beraber dans ediyorlardı burada...
[QUOTE=AMON RA;103520]Burada blokeli olduğu için grafik yollayamıyorum.Lakin mevcut grafiğe göre short çok riskli cuma ve bugünkü eksiye doğru geri çekilmeler hep biriken gazı almak için. Malum rüzgara karşı işememek lazım![/QUOTE]
Ben bugün için vobta cuma günkü zirvenin geçileceğini pek düşünmüyorum açıkçası...
[quote=AMON RA;103507]breh breh anlaşılan bekarsın! :..:[/quote]
breh breh anlaşılan evlisin :)
[QUOTE=enorton;103529]Ben bugün için vobta cuma günkü zirvenin geçileceğini pek düşünmüyorum açıkçası...[/QUOTE]
bencede bugün ralli olmaz... ralli olması için biraz düzeltme yapmalıyız...
bu dünyada bir şort kalan,
ben olayım sevgilim,
böyle bir TSM şarkısı vardı kalib-a