-
[quote=MASTER;282886]74.450 den açılan LONG'lar 74.325'den kapatıldı ve flat...3 aydır öyle pis bir yatay piyasa var ki artık algılarım körelmeye başladı.Adam akıllı bir tatile ihtiyacım var.İyi akşamlar.[/quote]
tatile çıkarsın trend başlar iyimi master kardeş :..:
-
30 Ağustos borsacılara da tatil
KALDI 5 ZEANS
-
yarına şort la girdim 300 den
-
cümleten iyi aklşamlar .. :::::::D:D:D ..
-
yarın 71800-72200 ve muhtemelen de 72500 e değip 73000 üstüne yukarıya çıkarsak çok yakın zamanda 76400 e yeni bir dalgalanma bekliyorum.
-
geri kaldım baya ... üvvvv ..devamsızlık oldu saraylı abi.. .. saygılar hörmetler .. ühühüühüh
-
[quote=selçuklu;282900]cümleten iyi aklşamlar .. :::::::D:D:D ..[/quote]
patron nerelerdesin? yoksa yazıyonda benmi kaçırıyorum?
-
kisayim ammaaaa, bu dow bugunu arti kapatir be kardesim. ahanda izleyin:::
-
[QUOTE=trader38;282905]patron nerelerdesin? yoksa yazıyonda benmi kaçırıyorum?[/QUOTE]
yok abi ... işler yoğun .... çalışıyorum ... bakamıyorum piyasalara .. slow takılabilirsem deneyecem vobda ...daytrade mümkün gözükmüyor yoğunluktan ... üvvvv .. .:o
-
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5704&p=282907#post282907[/URL]
oy verelim vatandaşlık görevi 100 tane katılım olsa :D üwwww
-
[quote=selçuklu;282908]yok abi ... işler yoğun .... çalışıyorum ... bakamıyorum piyasalara .. slow takılabilirsem deneyecem vobda ...daytrade mümkün gözükmüyor yoğunluktan ... üvvvv .. .:o[/quote]
yaz patron satışları 75 76 77 felan üwww :D en temizi üwww
-
[QUOTE=nunu;282906]kisayim ammaaaa, bu dow bugunu arti kapatir be kardesim. ahanda izleyin:::[/QUOTE]
dowda kara bi gün olur tahmiinm çöker ...kapanış tahmnm ... 9777.77 kayda geçsin ... pozum yok .. don gömlek flat ... ..objekktif yorum yani .. pozsyonel değil ..... ühüühühüh :D:D:o:o:o