-
[QUOTE=SEYYAH;103738]tamam ağbey emrin olur...
benden 2 pençe çalışır.enorton da arabaylan arkadan koyar PY ye :..:
fXci de dalış tüpünü kafasına geçirir.piyasanın ayakta durmaya mecali kalmaz.git güle güle gözün arkada kalmasın :..:[/QUOTE]
Seyyah valla sabah sabah güldürdün beni, Allah da seni güldürsün... :D
-
[quote=Astatin;103733]-HEXEN PLANS
-SAZAN PARSONS PROJECTS
-HAGUAN CIRCLES
:)e hadi bekliyoruz[/quote]
eee fxcinin ziestemini merakh etmezmisin ey yolcu ?
ANNNNNA ZIESTEMINNN
[IMG]http://i43.tinypic.com/znatft.png[/IMG]
-
sağ yana DSI de geldi, tam oldu şimdi. :..:
-
20 yaşında üniversite ögrencisi genç,yanında kız arkadaşıyla sahil yolunda, arabayla geziyor..
karşıdan gelen sürücü(hatalı olduğu halde),üniversiteli gençle yol verme tartışması yapıyor...adama tehdit savurarak(kız arkadaşını önünde) arabadan inmesini saglıyor..sonrada 100 metre uzakta olan araba yıkamada çalışan 2 kardeşinide çagırıyor...
3 kardeş ünversiteli genci fena halde dövüyorlar..sonrada olayı başlatan kardeş dükkana gidip silah getiriyor..ve ünversiteli genci oracıkta kalbinden silahla vuruyor...tüm bu olanlar kamera kayıtlarıyla görüntülenmiş..
bu ülkede [B]bireysel şuçlar [/B]için mutlaka idam olmalı..ölen genç birimizin oğlu,kardeşi olsa ne öfke ,kin olurdu...idam ,böyle iflah olmaz adamları,toplumdan ayıklamak için tek yöntemdir...
-
General motors corp hısselerı frankfurt borsasında yuzde 17`ye varan
kayıplar yasdıktan sonra su sıralarda yuzde 14.3 oranında dususle 1.32 eurodan
ıslem goruyor.
Sırketın abd hazınesı tarafından ıflas basvurusuna hazırlandıgı yonundekı haberler
dun abd borsalarında yuzde 16`yı asan bır kayıpla kapanmasına neden oldu.
-matrıks-
-
[quote=SEYYAH;103743]General motors corp hısselerı frankfurt borsasında yuzde 17`ye varan
kayıplar yasdıktan sonra su sıralarda yuzde 14.3 oranında dususle 1.32 eurodan
ıslem goruyor.
Sırketın abd hazınesı tarafından ıflas basvurusuna hazırlandıgı yonundekı haberler
dun abd borsalarında yuzde 16`yı asan bır kayıpla kapanmasına neden oldu.
-matrıks-[/quote]
yarın "biz iflas filan etmiyoruz kiiiiiiiii" diye açıklama yaparlarsa biz soluğu nerde alırız bilmiyorum walla.
nefret ediyorum böyle dedikodu ayaklarından...
-
[QUOTE=abka;103742]20 yaşında üniversite ögrencisi genç,yanında kız arkadaşıyla sahil yolunda, arabayla geziyor..
karşıdan gelen sürücü(hatalı olduğu halde),üniversiteli gençle yol verme tartışması yapıyor...adama tehdit savurarak(kız arkadaşını önünde) arabadan inmesini saglıyor..sonrada 100 metre uzakta olan araba yıkamada çalışan 2 kardeşinide çagırıyor...
3 kardeş ünversiteli genci fena halde dövüyorlar..sonrada olayı başlatan kardeş dükkana gidip silah getiriyor..ve ünversiteli genci oracıkta kalbinden silahla vuruyor...tüm bu olanlar kamera kayıtlarıyla görüntülenmiş..
bu ülkede [B]bireysel şuçlar [/B]için mutlaka idam olmalı..ölen genç birimizin oğlu,kardeşi olsa ne öfke ,kin olurdu...idam ,böyle iflah olmaz adamları,toplumdan ayıklamak için tek yöntemdir...[/QUOTE]
Bundan 4-5 sene önce yazın memleketim Giresundayım. Arabayı parkettim annem babam pazara alışverişe gitti. arabada 4 yaşında küçük kardeşim ile 16 yaşında ortanca kardeşim var, ben de biraz etrafta dolaşayım dedim. Kadının biri geldi elindeki bebek arabasını zorla bizim arabayla kaldırımın arasından geçirmeye çalıştı. Ben olayı uzaktan izliyorum. Sonra kadın birden sert bir şekilde elindeki arabayı ittiriyor ve bizim ayna ters dönüyor. Kardeşim de biraz dikkatli olun diyor. Sen misin diyen. Oradan adamın biri fırladı geldi 30-35 yaşlarında. Kardesimin boğazını sıkarak dışarı çıkardı. Sonra 2-3 tane yumruk attı. Tabi ben Allah ne verdiyse koşup adama bir uçan tekme. Adamı altıma aldım, ne geldiyse vuruyorum. Karısı da bana vuruyor. Bu arada arabada bebeği de var tabi. Ben o arada bir de kadına çaktım. Sonra adamı öldürücem elimden kardeşim zor aldı. Ben biranda kendime geldim, adam kaçtı. Düşünsene karısını ve çocuğunu bırakıp kaçtı. Beni öldürseler yapmam heralde. Meğerse ilerde kadının ağabeyinin dukkanı varmış. Onu çağırmaya gitmiş eniştesini. Enişte geldi 2-3 tane de ona patlattım. Sonra polisler geldi. Bi de baktım ki meğer biz karakolun karşısındaymışız ve polisler en başından beri izliyormuş. Kadın şikayetçi oldu, ben de oldum. ben 1 gün, kardeşim de 3 günlük rapor aldık. Ama beklemediğimizbişey oldu; bize iftira attılar. Biz adamın karısına laf atmışız ve adam kendini savunayım derken hem de dayak yemiş. İnanın derdimizi anlatamadık. Adam bütün köyüne haber vermiş, hepsi oraya aktı. Kardeşimle ben polis kordonunda, sanki terörist ya da tecavuzcu gibi, halkın izdihamından korunarak zar zor adliyeye gittik. Savcı hemen küfür etmeye başladı bize, ulan utanmıyor musunuz falan. Biz tabi ısrarla olanları anlattık. Sonra serbest kaldık. Komiser dediki bi daha buraya gelmeyin, sizi çarşıda bıçaklarlar engel olamayız.
Bunu şunun için anlattım, olaylar dışarıdan göründüğü gibi olmayabilir. Bu olayı duyanlar şöyle diyecektir; "Ulan istanbulun zengin zübbeleri gelmiş, burada kadına laf atıp bi de kocasını dövdüler"...
-
enortonun anlattığı ile bu olaylar çok farklı..herşey kamerada görünüyor zaten..üstelik genç çocuk [B]ne yaparsa yapsın[/B],zaten 3 kardeş adamı dayak manyağı yapmışlar..peki öldürmenin anlamı ne...benim başımada çok geliyor..bazen adamlar ''in arabadan ulan diyorlar'' inince 1,80 boy ve 90 kilo görünce dediklerine pişman oluyorlar...:)..trafikte hiç dayak olayı olmadı.ama görünce uslupları düzeliyor..bende pek sorun yapmıyorum..kadir inanir bir filminde diyordu'' bak arkadaş bu dünyada kavga edilecek o kadar çok şey var ki..eger her kavga durumunda kavga edersen ,yaşamaya vaktin olmaz''...kırmızı çizgilerimin ihlali dışında problem yok''
-
[quote=enorton;103746]Bundan 4-5 sene önce yazın memleketim Giresundayım. Arabayı parkettim annem babam pazara alışverişe gitti. arabada 4 yaşında küçük kardeşim ile 16 yaşında ortanca kardeşim var, ben de biraz etrafta dolaşayım dedim. Kadının biri geldi elindeki bebek arabasını zorla bizim arabayla kaldırımın arasından geçirmeye çalıştı. Ben olayı uzaktan izliyorum. Sonra kadın birden sert bir şekilde elindeki arabayı ittiriyor ve bizim ayna ters dönüyor. Kardeşim de biraz dikkatli olun diyor. Sen misin diyen. Oradan adamın biri fırladı geldi 30-35 yaşlarında. Kardesimin boğazını sıkarak dışarı çıkardı. Sonra 2-3 tane yumruk attı. Tabi ben Allah ne verdiyse koşup adama bir uçan tekme. Adamı altıma aldım, ne geldiyse vuruyorum. Karısı da bana vuruyor. Bu arada arabada bebeği de var tabi. Ben o arada bir de kadına çaktım. Sonra adamı öldürücem elimden kardeşim zor aldı. Ben biranda kendime geldim, adam kaçtı. Düşünsene karısını ve çocuğunu bırakıp kaçtı. Beni öldürseler yapmam heralde. Meğerse ilerde kadının ağabeyinin dukkanı varmış. Onu çağırmaya gitmiş eniştesini. Enişte geldi 2-3 tane de ona patlattım. Sonra polisler geldi. Bi de baktım ki meğer biz karakolun karşısındaymışız ve polisler en başından beri izliyormuş. Kadın şikayetçi oldu, ben de oldum. ben 1 gün, kardeşim de 3 günlük rapor aldık. Ama beklemediğimizbişey oldu; bize iftira attılar. Biz adamın karısına laf atmışız ve adam kendini savunayım derken hem de dayak yemiş. İnanın derdimizi anlatamadık. Adam bütün köyüne haber vermiş, hepsi oraya aktı. Kardeşimle ben polis kordonunda, sanki terörist ya da tecavuzcu gibi, halkın izdihamından korunarak zar zor adliyeye gittik. Savcı hemen küfür etmeye başladı bize, ulan utanmıyor musunuz falan. Biz tabi ısrarla olanları anlattık. Sonra serbest kaldık. Komiser dediki bi daha buraya gelmeyin, sizi çarşıda bıçaklarlar engel olamayız.
Bunu şunun için anlattım, olaylar dışarıdan göründüğü gibi olmayabilir. Bu olayı duyanlar şöyle diyecektir; "Ulan istanbulun zengin zübbeleri gelmiş, burada kadına laf atıp bi de kocasını dövdüler"...[/quote]
Süper açıklamışın.Saol.Ben öyle durumlarda haklı bile olsam sessiz kalmayı tercih ediyorum.hele kız arkadasım varsa yanımda..
Park halınde ki arabanın içinde çay içirken yanıma bi araba par ediyo.kadın arabanın kapsını acıyo acarken benım arabaya çarptırıyo.gozunun içine bakıyorum.bişey demıyorum.sonra ustunu basını duzeltıyo..bıddaha çarptırıyo.arbaya bınıyo .kapatmaya çalısırken bıdaha çarptırıyo.bişey demıyorum ama sinirden ölecem nerdeyse...inatla insanı tahrik ediyo..naparsın abi?
-
[QUOTE=7410;103748]Süper açıklamışın.Saol.Ben öyle durumlarda haklı bile olsam sessiz kalmayı tercih ediyorum.hele kız arkadasım varsa yanımda..
Park halınde ki arabanın içinde çay içirken yanıma bi araba par ediyo.kadın arabanın kapsını acıyo acarken benım arabaya çarptırıyo.gozunun içine bakıyorum.bişey demıyorum.sonra ustunu basını duzeltıyo..bıddaha çarptırıyo.arbaya bınıyo .kapatmaya çalısırken bıdaha çarptırıyo.bişey demıyorum ama sinirden ölecem nerdeyse...inatla insanı tahrik ediyo..naparsın abi?[/QUOTE]
Şunu öğrendim asla bir kadının içinde olduğu olaya bulaşmayacaksın, mutlaka sana haksız gözüyle bakılıyor...
-
[quote=enorton;103749]Şunu öğrendim asla bir kadının içinde olduğu olaya bulaşmayacaksın, mutlaka sana haksız gözüyle bakılıyor...[/quote]
kesinlikle..bide ciddi tartışmalarda cok konuşmıycan kız arkadasınla-karınla-:)o konusuyo konusuyo pili bitiyo soylıycek bişey bulamıyo..sen iki kelimeyle anlatıyosun derdini:)süper oluyo:)
-
hey hat bu ne..ben böyle mi bıraktım sizze heeeeee!!!!!!!!1
-
Buarada heran emanetine hıyanetlik edebilirim astatin, sistem AL verdi verecek...
-
endeks yorumu yokmu ustadlar
-
[quote=SaNCaKTaR;103753]endeks yorumu yokmu ustadlar[/quote]
sadece teknik dinamikleri ile bakarsan gümlme ihtimali daha yüksek..cuma en düşüğün altında saatlik kapanış aşağı ihtimalinin hala güçlü olduğunu söyler...her ne kadar şu an tepmiş olsa da..dünkü kapanışın üzerindeki saatlik kapanış ise düşüş senaryosunu bozar...s
-
5 dk long, 15 dk şort, saatlik şort, günlük long sinyalde...
-
Sazan düşüşe yeter der ve uzun pozisyon alır. Xu030 endeks (spot) 38.090'a geldiğinde boşatmak üzere.
-
[quote=sazan;103756]Sazan düşüşe yeter der ve uzun pozisyon alır. Xu030 endeks (spot) 38.090'a geldiğinde boşatmak üzere.[/quote]
Farklı saflardayız üüü:o
-
-
[QUOTE=enorton;103758]36275 long...[/QUOTE]
sistem buldun mu..yoksa bu eski sistem mi..
-
[QUOTE=abka;103759]sistem buldun mu..yoksa bu eski sistem mi..[/QUOTE]
Sn abka sizin son sistem al verdimi ?
Benimki henüz vermedi.
-
[QUOTE=abka;103759]sistem buldun mu..yoksa bu eski sistem mi..[/QUOTE]
Sn Sazan ın verdiği sistemin biraz modifiye edilmiş halini kullanıyorum. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum ayrıca...
-
[QUOTE=hilm;103760]Sn abka sizin son sistem al verdimi ?
Benimki henüz vermedi.[/QUOTE]
225 den al da..
-
sistem satta, astatin de satta, çelik değişti
-
sn larossian'ın sistemini sorsak bi de.
en son sattaydı yanlış hatırlamıyorsam...
-
[quote=unlimitted;103764]sn larossian'ın sistemini sorsak bi de.
en son sattaydı yanlış hatırlamıyorsam...[/quote]
35950 gibi al vermiş olduğunu tahmin ediyorum
-
Anna ZIESTEM
[IMG]http://i39.tinypic.com/2zyzayf.png[/IMG]
-
[quote=fXci;103766]Anna ZIESTEM[/quote]
al-sat okların muhteşemmiş :..:
-
[quote=Astatin;103757]Farklı saflardayız üüü:o[/quote]
Zaman içinde bir yerlerde buluşuruz elbet. 35.5'e kadar düşüş son derece olası.
-
[quote=sazan;103768]Zaman içinde bir yerlerde buluşuruz elbet. 35.5'e kadar düşüş son derece olası.[/quote]
Somewhere in time :) Yok artık, gençliğimde ben de heavy metal dinliyordum diyeceksin...mi
-
yavuzhan yokmu,olaydı dış kulvardan vob koptu geliyor derdi .lelele:..:
-
36500 den tüm uzunları kapattım..475-500 den kısayım..ama bı hissidir.kullandığım al da 36225 den ama 2.sistem (grafiğini yolladığımın orjinali) daha sat da..36300 e inmeliyiz..
-
EFG hala alıyor...paranın gücü...100.000 kontratı geçti...103.000 falan oldu sanırım.maliyeti çok aşağılarda kaldı hayvan gibi kar yazacak bunlar...
lem o para bende olacaktı var ya eyle bir öttürürdümki sizi.sesinizi yedi düvel öteden duyarlardı...amma ne fayda para bengde deel sizde...
-
ziestem su yuzeyine coktı 1/2
-
ziestem son trade de 36300 dalış 36400 çıkış yaptı 100 puvan zarar..
acep yataymı başladı
-
[quote=fXci;103773]ziestem su yuzeyine coktı 1/2[/quote]
nooldı şindi bir önceki tıryed zarar mı yazdırdı? :mad:
hala flat misin fXci? nereye kadar flat kalacaksın canım kardeşim?
-
piyasamızın aşağı şelale başlatacağını düşünenler gelişmekte olan piyasalar endeksinin grafiklerine bakıyorlar mı acaba !!!!
-
[quote=jerfin;103776]piyasamızın aşağı şelale başlatacağını düşünenler gelişmekte olan piyasalar endeksinin grafiklerine bakıyorlar mı acaba !!!![/quote]
biz gelişmiş olanlara bakmayı tercih ediyoruz.boks.
-
[QUOTE=SEYYAH;103775]nooldı şindi bir önceki tıryed zarar mı yazdırdı? :mad:
hala flat misin fXci? nereye kadar flat kalacaksın canım kardeşim?[/QUOTE]
evet son trade 36300 dalış 36400 çıkış yaptı 100 puvan zarar.. yataydan korkayrum. :( eminim long yaparsam ziestem cort olur tekrardan
-
[QUOTE=Astatin;103777]biz gelişmiş olanlara bakmayı tercih ediyoruz.boks.[/QUOTE]
gelişmiş piyasalar da sizin sinirlerinizi geliştirmesin sonra...kom