ya bu gelişmekte olanları alıp, burayı tepkisiz bıraktıklarında sonra orası durulunca burası çöküyor genelde :) züğürt tesellisi
Printable View
ya bu gelişmekte olanları alıp, burayı tepkisiz bıraktıklarında sonra orası durulunca burası çöküyor genelde :) züğürt tesellisi
[quote=jerfin;103776]piyasamızın aşağı şelale başlatacağını düşünenler gelişmekte olan piyasalar endeksinin grafiklerine bakıyorlar mı acaba !!!![/quote]
Bakıyor ve de 22-23.000'den aldıklarımıza sıkı sıkı sarılıyoruz.:..:
[QUOTE=Astatin;103780]ya bu gelişmekte olanları alıp, burayı tepkisiz bıraktıklarında sonra orası durulunca burası çöküyor genelde :) züğürt tesellisi[/QUOTE]
tam tersi, genelde geç de olsa katılıyor harekete bizimkiler..:..:
yani o grafiğe bakaraktan bizim xu030 da 37.500 direncini yukarı kırmamız lazım...
[quote=aslan;103781]Bakıyor ve de[B] 22-23.000[/B]'den aldıklarımıza sıkı sıkı sarılıyoruz.:..:[/quote]
hangi vade bu milenyum vade mi? :..:
temam temam biliyoruk xu100 diyeceksin .dng
fdowu + yapmadan rahat etmez bunlar.
herkese afiyet olsun.
(hoş, afiyet mi bıraktılar... [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG])
[quote=aslan;103781]Bakıyor ve de 22-23.000'den aldıklarımıza sıkı sıkı sarılıyoruz.:..:[/quote]
Hatta bankalarda realize yapıp, sanayi ve gayrimenkullere takılıyoruz. :..: :yü:
[quote=SEYYAH;103783]hangi vade bu milenyum vade mi? :..:
temam temam biliyoruk xu100 diyeceksin .dng[/quote]
Spot bu, vobun sitresini çekmeye değmez, %40 yeter bize bankalarda. :..:
yfas yeni versiyon yükledi..foreks için...
bakamadım dogru dürüst piyasaya.....
36225 den uzun ve uzun devam.......
şortları kapadım...800 puan kar nire 200 puan kar nire :(
[QUOTE=Astatin;103788]şortları kapadım...800 puan kar nire 200 puan kar nire :([/QUOTE]
yaw asti ziestemlere uymadık gene long etmedik :(
sanki 36850de yolu tıkanacak vobun
[QUOTE=mbm;103787]yfas yeni versiyon yükledi..foreks için...
bakamadım dogru dürüst piyasaya.....
36225 den uzun ve uzun devam.......[/QUOTE]
sistemlerimiz aynı yerlerde sinyal veriyor mbm..:confused:
artı makası devam ettirebilecekler mi bakalım...
[QUOTE=jerfin;103790]sistemlerimiz aynı yerlerde sinyal veriyor mbm..:confused:[/QUOTE]
evet farkındayım.....
forumun sinyali, tek sinyal haline geliyor zaten...... he heeee:D:D:D
[quote=jerfin;103790]sistemlerimiz aynı yerlerde sinyal veriyor mbm..:confused:[/quote]
bu sıgnallerden bızıde arada haberdar edın bızım kı gec dusuyor.dng
sn Laroıssan sizin sistemde son durum nedir? Bir gragik koysanız
36675 ziestemsiz cort ettim
[QUOTE=SaNCaKTaR;103793]bu sıgnallerden bızıde arada haberdar edın bızım kı gec dusuyor.dng[/QUOTE]
valla ben 5 dk. kullanıyorum.. hızlı trader olmaya karar verdim..:..:
[QUOTE=mbm;103792]evet farkındayım.....
forumun sinyali, tek sinyal haline geliyor zaten...... he heeee:D:D:D[/QUOTE]
gerçi ben ne yapsam da birebir sisteme uyamıyorum sen gibi...
ne yaparsam yapayım histemler devreye giriyor, mesela az önce sistem uzun devam derken ben 36,700 den realize ettim..:(
bende mersi gibi birkaç sayfa ''sisteme uy'' yazma cezası mı versem ki kendime...:..:
herkesin sinyali aynı yerden al-sat veriyor.ne iş...
[QUOTE=jerfin;103798]bende mersi gibi birkaç sayfa ''sisteme uy'' yazma cezası mı versem ki kendime...:..:[/QUOTE]
Ceza olarak bir kişiye belli bir miktar para verseniz daha iyi olur.
[quote=Astatin;103769]Somewhere in time :) Yok artık, gençliğimde ben de heavy metal dinliyordum diyeceksin...mi[/quote]
20-30 yaş aralığında ciddi bayyağı bir dinliyordum. Şimdi klasik takiliyoruz. (40 yaş üstü bunlar iyi geliyor) Şopen, vivaldi, betho, çerny, bah (ma kızarım), diyabelli etc.
[quote=hilm;103800]Ceza olarak bir kişiye belli bir miktar para verseniz daha iyi olur.[/quote]
o belli kişi ben olabilrim
zaten ev aldım, çekti paralar suyunu daaa etmeyin eylemeyin.. para yerine histem versem olmaz mı asti..:..:
[quote=jerfin;103803]zaten ev aldım, çekti paralar suyunu daaa etmeyin eylemeyin.. para yerine histem versem olmaz mı asti..:..:[/quote]
para yerine ev ver :)
[quote=jerfin;103803][B]zaten ev aldım[/B], çekti paralar suyunu daaa etmeyin eylemeyin.. para yerine histem versem olmaz mı asti..:..:[/quote]
hem güle güle otur diyorum aynı zamanda allah akıl fikir versin diyorum...
2-3 sene daha beklesen o evi bugün aldığının çok çok daha aşağısına alırdın.neyse almışsın bi kere...git güle güle otur.
paçal yapma imkanında yok :..:
VOB 60 dk'lıkta.
Fear-Greed (Halka açık) sistemimizin getirisi. (son 1 ay, Çok az modifikasyonlu hali)
Paramızı 16.000'den 20.000'e çıkarmış ve koruyor. (En alltaki getiri grafiği)
Hoş modikikasyonsuz hali de aynı zaman diliminde aynı miktarda kazandırmış. Ancak biraz daha fazla trade var.
[URL="http://img4.imageshack.us/my.php?image=vob60.png"][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/2016/vob60.png[/IMG][/URL]
36.700 cort plus again.
bigün cortlatçaklar beni bu kısa ısrarı sonunda ama, du bakalım ne zaman!.boks.
[quote=SEYYAH;103805]hem güle güle otur diyorum aynı zamanda allah akıl fikir versin diyorum...
2-3 sene daha beklesen o evi bugün aldığının çok çok daha aşağısına alırdın.neyse almışsın bi kere...git güle güle otur.
paçal yapma imkanında yok :..:[/quote]
2-3 seneye katılmıyorum da, 6 aya indirgersek ben de katılıyorum.
daha düşecektir.
ama alınmış alınmıştır. hayırlı olsun.
[QUOTE=SEYYAH;103805]hem güle güle otur diyorum aynı zamanda allah akıl fikir versin diyorum...
[COLOR="Red"]2-3 sene daha beklesen o evi bugün aldığının çok çok daha aşağısına alırdın.neyse almışsın bi kere...git güle güle otur[/COLOR].
paçal yapma imkanında yok :..:[/QUOTE]
2-3 yıla kadar parayı sıfırlamayacağımın garantisi yoktu..:..: histemlerime karşı bir çeşit önlem diyelim..:..:
[QUOTE=Astatin;103804]para yerine ev ver :)[/QUOTE]
bak, ev para etmiyormuş şu an asti.. sen bana sistem ver, ben sana 1 yıl sonra ev vereyim..:..:
bu devırde paran varsa en rısksiz yatırım emlak güle güle otur jerfin en yiyisini yapmışsın inşallah bizede nasip olur
[quote=unlimitted;103807]36.700 cort plus again.
bigün cortlatçaklar beni bu kısa ısrarı sonunda ama, du bakalım ne zaman!.boks.[/quote]
36.525 pluslar realize.
seyyah ben 36675 cortum artık flat degil ziesteme terso :)
[QUOTE=jerfin;103803]zaten ev aldım, çekti paralar suyunu daaa etmeyin eylemeyin.. para yerine histem versem olmaz mı asti..:..:[/QUOTE]
Benim söylemek istediğim; sisteme uymadığınız her seferde 5 -20 TL birine vermeniz, yüksek paralar değil.
Memlekette hukuk işliyor
[URL="http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=187923"]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=187923[/URL]
Bu arada sn saganak uzun zamandır forumda yok, en son yuklu short pozisyon almıştı. İnşallah kapatmıştır onları, 19 bin hedefi vardı sanırım. Hala hedefi göreceğimizi düşünüyor mu merak ediyorum. Shortçulara moral olurdu aynı zamanda... Keza ben de aslında geri geleceğimizi düşünüyorum ama borsadan anlamayan vatandaşlar bile "en kötüsü geride kaldı" diyorlar...
[quote=jerfin;103810]bak, ev para etmiyormuş şu an asti.. sen bana sistem ver, ben sana 1 yıl sonra ev vereyim..:..:[/quote]
kabul
Bir de aklma gelmişken şunu da söyleyeyim, yurt dışı yukselirken bizim tepki vermeyişimizi PY nin nisan vadede ağzına kadar shortta olduğunu ve eksi makasın da bunun göstergesi olduğunu söyleyenler makasa rağmen bu yükselişi nasıl anlamlandırıyorlar merak ediyorum. Makas da yalan oldu bu arada...
[quote=enorton;103816]Bu arada sn saganak uzun zamandır forumda yok, en son yuklu short pozisyon almıştı. İnşallah kapatmıştır onları, 19 bin hedefi vardı sanırım. Hala hedefi göreceğimizi düşünüyor mu merak ediyorum. Shortçulara moral olurdu aynı zamanda... Keza ben de aslında geri geleceğimizi düşünüyorum ama [B]borsadan anlamayan vatandaşlar bile "en kötüsü geride kaldı" diyorlar..[/B].[/quote]
öyle diyorlarsa geride kalmamıştır emin ol bütün mesele bu zaten sokaktaki vatandaş bile inanıyorsa buna zurnanın zırt dediği yere yakınızdır şahsi görüsüm .lelele