Vayyy.... Vade kapanışı günü piyasanın uyuzluğuna bak.... Vayy... üvvvv....
Selpatros beyzbol sopan vardı senin geçirsene patron kafasına biraz aksiyon görelim... üvvvv... Nerde o eski şelaleler... üvvvv....
Printable View
Vayyy.... Vade kapanışı günü piyasanın uyuzluğuna bak.... Vayy... üvvvv....
Selpatros beyzbol sopan vardı senin geçirsene patron kafasına biraz aksiyon görelim... üvvvv... Nerde o eski şelaleler... üvvvv....
[QUOTE=Strategist;258312]Vayyy.... Vade kapanışı günü piyasanın uyuzluğuna bak.... Vayy... üvvvv....
Selpatros beyzbol sopan vardı senin geçirsene patron kafasına biraz aksiyon görelim... üvvvv... Nerde o eski şelaleler... üvvvv....[/QUOTE]
sorma patro nerde .. o 2008 şelaleleri ... üvvvvv ... :o:o:o .. du bakalım patron .. belik bişeyler olur öğleden sonra .. üvvvv
guzunun nerde oldugunu bilen varmı diye sorabilirmiyim.
Saraylı hocam getiri eğrisindeki problemi hallettim bu arada herşey için teşekkürler başınızı ağrıttım kusura bakmassınız umarım.Son bir şey sorca :))) getiri eğrisi emaların altına indimi hiç bir işlemi yapmayacağız demi yada getiri eğrisinin tersi yönünde gelen işlemlerdeki sinyallerler ile çok düşük kont ile işlem yapılabilir mi bide 2 emanın birbirini kesmesi mi daha önemli ?
tekrar teşekkürler
saygılar,
[QUOTE=TIFIL;258301]Haziranda apds -9200, ağustosta 3300 gibi nasıl yorumlamak lazım?[/QUOTE]
hazirandakiler uzlasma oncesı pozları kapatıp çıkıyorlar ve agustosta açıyorlar .. ancak kapatılanların tamamı agustosta acılmıyor bu da gosterıyor kı yenı olusacak hareket ıcın sarjorler bekletılıyor , carpısma anında agustos vade apsdsı de artacak .. oncekı vade gecıslerınde de aynısı defalarca yasandı.
athlon pathlon gayahan patron ralli olbilir demiş abi . .sende duydunmu .. ehehuehhhe ::::::::::D:D:D:D
[quote=selçuklu;258318]athlon pathlon gayahan patron ralli olbilir demiş abi . .sende duydunmu .. ehehuehhhe ::::::::::D:D:D:D[/quote]
nerd ene zaman nası...
teessuf ederım gayrı...benım nıye haberım yok yafu...uwwwwww....ham de ne uwww....
[quote=yusuf_alp;258295]gısa devam değilmi?[/quote]
yalan söylemiyeyim kardeşim ben poz açmadım bugün daha çarpılırız sonra kısa-uzun dersek :::
geceden kısa-uzun olmama zaten imkan yok artık ben poz bırakmıyorum geceye.
bi değişiklik olmazsa bugün bulaşmayı düşünmüyorum açıkçası.tabii bu şu anki kararım :D
[quote=flexy;258296]Abi seni burda görmek sevindirdi beni..Ojgeldin be yav :)[/quote]
ojbulduk be yav :D
saraylı abiyi ve diğer arkadaşları okuyorum keyifle.forum eski güzel ve nezih ortamına döndü.inşallah bozulmaz.
şelale hanım ne zaman gelecek bilen varmı? yada onun yerine gül hanım mı gelecek...
[quote=a.kaya;258316]Saraylı hocam getiri eğrisindeki problemi hallettim bu arada herşey için teşekkürler başınızı ağrıttım kusura bakmassınız umarım.Son bir şey sorca :))) getiri eğrisi emaların altına indimi hiç bir işlemi yapmayacağız demi yada getiri eğrisinin tersi yönünde gelen işlemlerdeki sinyallerler ile çok düşük kont ile işlem yapılabilir mi bide 2 emanın birbirini kesmesi mi daha önemli ?
tekrar teşekkürler
saygılar,[/quote]
Problemin hallolduğuna sevindim kaya,.brv
est, ne demek abi,
getiri eğrisi emaların altına inice işlem yapmazsınız ya da daha önemlisi düşük periodlu ema ,yüksek periodlu emayı aşağı kesince işlem yapmazsınız,
getiri eğrisi düşerken gelen sinyallerle işlemi düşük kontratla yapabilirsiniz,evet doğru...ya da hiç yapmazsınız...:)
rica ederim...;)
celdum...
Sistem: Şort
Histem: Long
Deep Hystem: Fil-At
Tgg= 2-3 arası gidip geliii...
Ben fil-at
[quote=TÜRKOĞLU;258322]ojbulduk be yav :D
saraylı abiyi ve diğer arkadaşları okuyorum keyifle.forum eski güzel ve nezih ortamına döndü.inşallah bozulmaz.[/quote]
Türkoğlu kardeşim,:)
hoşgeldin,:)))
çok tşk ederiz,hakikaten değerli arkadaşlar yazıyor burda,senin de gelmen güzel...:)
[quote=TIFIL;258323]şelale hanım ne zaman gelecek bilen varmı? yada onun yerine gül hanım mı gelecek...[/quote]
:D:D Şelale hanım sabahtan güne gitmiş
ema55...............70.202
[quote=saraylı;258336]ema55...............70.202[/quote]
ağustos vade haaa,söylemeyi unuttum...:)
Şidi efenim bu ağustos vade grafı ....
- Temel indiklerde yükselen dipler var..hoş
- TGG=3 e çıkmış hoşşş..
- Trend yön filtreleri (en alttaki iki) dip yapmak üzere ve yeni bir hareket olacak diyor.
..Fekat deep hystem hala ala geçmiş değil.
Şuna benzedi bu; Yavru kutup ayının babasına, ulem madem kutup ayısıyım neden üşüyorum **.." demesi gibi :)
Alt boll bandda gözü göz değil ha...yatay bilem dönmemiş daha..du bakalım..filat devam
[IMG]http://i48.tinypic.com/vwu000.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;258340]Şidi efenim bu ağustos vade grafı ....
- Temel indiklerde yükselen dipler var..hoş
- TGG=3 e çıkmış hoşşş..
- Trend yön filtreleri (en alttaki iki) dip yapmak üzere ve yeni bir hareket olacak diyor.
..Fekat deep hystem hala ala geçmiş değil.
Şuna benzedi bu; Yavru kutup ayının babasına, ulem madem kutup ayısıyım neden üşüyorum **.." demesi gibi :)
Alt boll bandda gözü göz değil ha...yatay bilem dönmemiş daha..du bakalım..filat devam
[IMG]http://i48.tinypic.com/vwu000.png[/IMG][/QUOTE]
Patron bi desdek at dün aksamdan beri longdayım biz daşmı yicez 850 gelsin bi kısmını kapacam beklemekten gına geldi
yygd .. belirli bir istop var bakalım artık ....
[quote=oguzhan;258341]Patron bi desdek at dün aksamdan beri longdayım biz daşmı yicez 850 gelsin bi kısmını kapacam beklemekten gına geldi[/quote]
yok abey, içli küfte yiycen. ;)
gısacılar hala kıllanmadıysa, zamanıdır! :D
çok gıcığım yaa... ehuehuehue. :::
[QUOTE=TÜRKOĞLU;258293]gıs geçen vadenin son günüde beklediler beklediler son 1,5 saatte işi bitirdiler :D[/QUOTE]
doğru yaa öyle olduydu pambık..üüü
o zaman paladan ricam, son 1 saatte haziran vadeyi alsınlar, ağustos vadeyi versinler..:::
Hasretle beklediğim ses gelmeye başladı sistem 11,15 barıda geçici al vermeye başladı(haziran vade)
[quote=oguzhan;258341]Patron bi desdek at dün aksamdan beri longdayım biz daşmı yicez 850 gelsin bi kısmını kapacam beklemekten gına geldi[/quote]
Oğuzum Kaanım,
Olsa tükkan senin...Fekat çok derin şüpheler içindeyim...DOW da ikili dip süsü vermeye çalışırlar mı bugün, yoksa ikili dip olmuyor süsü verip sonra ikili dipmi yaparlar, boğalar ayıları süser mi, şirine bana küser mi gibi pek çok sorunla iştigal ediyorum kafamda....üwww
bu arada.... şirine nerde...
[quote=saraylı;258331]Türkoğlu kardeşim,:)
hoşgeldin,:)))
çok tşk ederiz,hakikaten değerli arkadaşlar yazıyor burda,senin de gelmen güzel...:)[/quote]
hoşbulduk abi...
vallahi yalan yok senin yazdıkların öğrettiklerin çok mantıklı şeyler ve benimde aklıma yattı dahası uygulamada da son derece verimli bu daytrade işi.eğer yapılabilirse benim diyen sistemi suya götürür susuz getirir yani :p
en güzel tarafı ise geceleri son derece rahat oluyorsun dow izleyip durmuyorsun,uykuların kaçmıyor hsonu aman bir haber düşer, gece bilmem ne olur falan demiyorsun.kafanı yastığa rahat koyuyorsun.
daytrade e dönmem konusunda bana hakkın geçti yani abi helal et :D
[quote=jerfin;258344]doğru yaa öyle olduydu pambık..üüü
o zaman paladan ricam, son 1 saatte haziran vadeyi alsınlar, ağustos vadeyi versinler..:::[/quote]
versinlerrr versinleer sevenleri sevdiğine versinler:D
BOE/POSEN, "İNGİLTERE EKONOMİSİ YENİDEN RESESYONA GİREBİLİR"
İngiltere Merkez Bankası (BOE) yöneticisi Adam Posen, ülke
ekonomisinin geçici bir canlanma döneminde bulunduğunu ve yeniden
resesyona girişin söz konusu olabileceğini söyledi.
Posen, öte yandan, ülkedeki deflasyonist baskılara karşın
enflasyonun artmakta olduğuna ve bunun tek seferlik etkilere
bağlanamayacağına dikkat çekti.
[QUOTE=Astatin;258346]Oğuzum Kaanım,
Olsa tükkan senin...Fekat çok derin şüpheler içindeyim...DOW da ikili dip süsü vermeye çalışırlar mı bugün, yoksa ikili dip olmuyor süsü verip sonra ikili dipmi yaparlar, boğalar ayıları süser mi, şirine bana küser mi gibi pek çok sorunla iştigal ediyorum kafamda....üwww
bu arada.... şirine nerde...[/QUOTE]
Sen bu kafandaki şüphelere cevap bulana kadar 70000 gidelim sonrası Allah kerim.
Aşağıdaki linkte ; S&P500 endeksinde çalışan objektif bir trader grubunun ertesi gün için değerlendirmeleri var;
en son %78,8 bullish
[URL]http://www.thecapitalinstitute.com/index.php?lang=1&s=g100&id=96[/URL]
bu bir piyasa hassasiyeti çalışması ve traderın piyasaya nasıl baktığını göstermesi açısından ilginç...:cool:
ABD piyasaları le ilgili tahmin yaparken işinize yarayabilir.;)
[QUOTE=TÜRKOĞLU;258347]hoşbulduk abi...
vallahi yalan yok senin yazdıkların öğrettiklerin çok mantıklı şeyler ve benimde aklıma yattı dahası uygulamada da son derece verimli bu daytrade işi.eğer yapılabilirse benim diyen sistemi suya götürür susuz getirir yani :p
[COLOR="Red"]en güzel tarafı ise geceleri son derece rahat oluyorsun dow izleyip durmuyorsun,uykuların kaçmıyor hsonu aman bir haber düşer, gece bilmem ne olur falan demiyorsun.kafanı yastığa rahat koyuyorsun.[/COLOR]
daytrade e dönmem konusunda bana hakkın geçti yani abi helal et :D[/QUOTE]
o zaman flat girdiğimde geceye ben neden uyuyamıyorum.. uykularım kaçıyor, kabuslar görüyorum.. dow'u kesintisiz izleyip sonra da gece 1'e kadar fdow'u bekliyorum.. kafamı yastığa koyunca sabah poza girememe korkusudan kapatamıyorum gözlerimi..:D:D:o tedaviye ihtiyacım var benim üüwwwüüü
[QUOTE=jerfin;258344]doğru yaa öyle olduydu pambık..üüü
o zaman paladan ricam, son 1 saatte haziran vadeyi alsınlar, ağustos vadeyi versinler..:::[/QUOTE]
oldu... gözlerim doldu....
istersen ortaya karışık yaptıralım jerfo....
selçuklu nerde neden yazmıyor..üww
[QUOTE=Astatin;258349]versinlerrr versinleer sevenleri sevdiğine versinler:D[/QUOTE]
bulmuşsun şirine'ni.. hayırlı olsun, allah bi yastıkda kocatsın..:D
[quote=jerfin;258357]bulmuşsun şirine'ni.. hayırlı olsun, allah bi yastıkda kocatsın..:D[/quote]
yok cerphin..kocama olayı yok... Avatar için kamera karşısına geçtik. Profosyonel bir çalışma yani o.. Aramızda bir şey yok...:D:D:D
way....bu şirine ne kadar serpilmiş felan böyle, eskiden beyle değildi...çilek toplamaya falan da gönderilmez bu ha..piii
alın leyn....
söylemesi ayıp sabah 450 den uzunladımda........
asti patrona özel, benzeşmede son durum.... :)
[IMG]http://img69.imageshack.us/img69/2067/nonameo.png[/IMG]
[quote=TÜRKOĞLU;258347]hoşbulduk abi...
en güzel tarafı ise geceleri son derece rahat oluyorsun dow izleyip durmuyorsun,uykuların kaçmıyor hsonu aman bir haber düşer, gece bilmem ne olur falan demiyorsun.kafanı yastığa rahat koyuyorsun.
daytrade e dönmem konusunda bana hakkın geçti yani abi helal et :D[/quote]
helal olsun Türkoğlu ne demek ya,
valla yukarda bütün söylediklerin aynen doğru,katılıyorum...
çok iyi ew ci olsan 5 adet gap yakalasan 6 .sına ters düşsen ,bittin gitti işte...ki kesin böyle oluyor yani...:(
dediğin gibi ,çoğu sistemden daha verimli,aylık net puanı daha yüksek..
geceleri flatsın rahatsın,psikoloji düzeliyor,canın sıkkınsa işlem yapmazsın trendi kaçırdın sorunu yok,ertesi sabah devam edersin....brv
çok avantaj var yani...
biraz daha sistematik daytrade konusunda kendimizi geliştirmemiz gerek yalnız,zamanla yavaş yavaş...:)
[QUOTE=Astatin;258356]selçuklu nerde neden yazmıyor..üww[/QUOTE]
[COLOR="Red"][SIZE="2"]yygd...[/SIZE][/COLOR]
[quote=halojen;258361]asti patrona özel, benzeşmede son durum.... :)
[/quote]
he abi ben de diyorum var bir rahatsızlık.... bunlar alain delon gösterip mahzun kırmızıgül vuracaklar.....ahada uçuyoruz derken uçak düşecek gibi bir his vardı...hislerimin resmini çizdin valla.....peki bana mutluluğun remini de çizer misin?:)))
çok güzel açıkladın sn saraylı hocam
[QUOTE=mbm;258355]oldu... gözlerim doldu....
[COLOR="Red"]istersen ortaya karışık yaptıralım jerfo[/COLOR]....[/QUOTE]
iyi olur karışık mbm patron.. ağustos vade iyi pişmiş, çıtır çıtır kızarmış olsun.. haziran vade az pişmiş, ala sulu olsun..:D