[quote=caretta;275578]yavas verin yaf...uzunu var, baloncusu var...[/quote]
Binaları balonlarlamı süsliyore...:::
Printable View
[quote=caretta;275578]yavas verin yaf...uzunu var, baloncusu var...[/quote]
Binaları balonlarlamı süsliyore...:::
[quote=EMEKDAR;275550]Bizim geleneğimizde savaş esirlerine nazik davranmak vardır...T..C[/quote]
tamamda dayı esir düştüğümüz günleride unutmayalım dinimizi imanımızı almadıkları kaldı bütün paramızı aldı namertler be ne konuşuyon dayı sen yapma bari bu boğaların alayını kesip 7 ceddimizi doyurmamız lazım
Ekranda fıçırın grafı vardı,önceki bıraktığım gibi duruyor..dibi yok..ekranı kaydırdıydım...teeeee....apartmanın dibine inmiş bodrumda geziyor..
huuuuuu haa hahhaa...
[quote=omaha;275584]tamamda dayı esir düştüğümüz günleride unutmayalım dinimizi imanımızı almadıkları kaldı bütün paramızı aldı namertler be ne konuşuyon dayı sen yapma bari bu boğaların alayını kesip 7 ceddimizi doyurmamız lazım[/quote]
Haklısın yeğen...
Donuma kadar aldılar..kirli mirlide demediler...ü[url]www..[/url].
heytttt ayular için özgürlük varmış burda
ulen hem siyasi ruhunuza hem ayuluk ruhunuza hemde topiğinize kurban olurum ben sizin
200 den uzak duruyor..ayağım kayarda uçuruma giderim diye...
Abdestini al..tövbeni et...şahaadet getir...Allaha sığın...
Ben öyle yapmıştım....T..C
[quote=EMEKDAR;275593]200 den uzak duruyor..ayağım kayarda uçuruma giderim diye...
Abdestini al..tövbeni et...şahaadet getir...Allaha sığın...
Ben öyle yapmıştım....T..C[/quote]
Gazan mubarek olsun
[quote=merthan;275595]Gazan mubarek olsun[/quote]
AMİİİNNN.... HOCA HOŞ GELDİN...SENİ BURALARDA GÖRMEK NE ŞEREF.....lelele
ulen ne 59500 müş bee basturun ayular bundan sonrası 52800 ve 48000 iki sağlam destek kalır
[quote=merthan;275595]Gazan mubarek olsun[/quote]
hoşgeldin gardaş umarım ayusundur
[quote=EMEKDAR;275596]AMİİİNNN.... HOCA HOŞ GELDİN...SENİ BURALARDA GÖRMEK NE ŞEREF.....lelele[/quote]
yaf dayı sorması ayıp biz ne zaman kardeşiniz olucaz olmuyo böyle ama kendimi yabancı gibi hissediyorum
[quote=omaha;275602]hoşgeldin gardaş umarım ayusundur[/quote]
Benim eşdeğerimdir ama biraz kaypak ayudur...AHA HAHAHAHAHA...