475 flat bugunluk yeter :D
Printable View
475 flat bugunluk yeter :D
[quote=fXci;103859]36500 short realiz ettim 36550 long[/quote]
patladı lem ne ettin patladı bu seferki...ALLAH canıgı almıya senin :(
işlemlere devam ediyorum ama buraya yazmayacam cok kalabalık oluyr 450 short enson
[QUOTE=unlimitted;103855]şaşıran onlar değil, işlerini çok güzel yapıyorlar bence.[/QUOTE]
gerçekten de işlerini güzel yaptılar bugün..:..:
[QUOTE=fXci;103862]işlemlere devam ediyorum ama buraya yazmayacam cok kalabalık oluyr 450 short enson[/QUOTE]
400 flat hehe ne gündü be .dng gokhan kızmaz inşallah onun alcağı cukkaları indirdim cebe sanki
[QUOTE=Astatin;103856]775 takviye corttt..ölene kadar mokok[/QUOTE]
hadi turnayı gözünden vurdun bu sefer....
36325 short yeniden...
350 short insan bırakamıyor birdaha ben aynen devam yakında azımda bozulursa gokhanı aratmam :D
fx ci tebrikler..demek gökhanın bir bildiği varmış..
tam vob dan diskindiğim günde, 750 kısalarla yine aşık oldum :) bu böyle yaww...tam kaçcağın zaman şekil yapıyo
sistem bugün rüştünü ispat etti..2 kaldıraçla ölümüne sistem...
[quote=abka;103870]sistem bugün [B]rüştünü[/B] ispat etti..2 kaldıraçla ölümüne sistem...[/quote]
abi sistemin adını [B]rüştü[/B] koy bari .kom
sen ölümüne sisteme dönerken ben yeniden ölümüne histeme döndüm...
250 flat dinlenmem lazım
[QUOTE=SEYYAH;103871]abi sistemin adını [B]rüştü[/B] koy bari .kom
sen ölümüne sisteme dönerken ben yeniden ölümüne histeme döndüm...[/QUOTE] valla inat...kaldıraç az olunca dayanma gücüm artar...bakacam ay sonunda blanço ne olacak...ama ismi tutdum:)..
valla beni feci yormuşlar.
275ten alayı flat. 500 e kadar alırlarsa şort again düşünebilirim.
[quote=jerfin;103865]hadi turnayı gözünden vurdun bu sefer....[/quote]
ya işin aslı, disiplinin kaybetmediğin sürece Histem de Sistem de para kazandırıyor.... Mesela benim 60 dklık dün verdiği satı bugün hep korudu hiç ala geçmedi...ama adamın sinir 1000 puanlık hareketlere dayanamıyor...sihir az kaldıraç ve sistem veya teknik destekli histem.... ben akilonyalı conan ın genç halleri aşamasını geçtiğim için 1 incideyim
[B]arkadaşlar hepiğizden özür diliyorum kendimi kaybettim [/B] verdiğim rahatsızlıktan oturu özür dileyorum bir an tüpsüz dalış yaptım dal çık dal çık beğendim bu işi
Piramit şort...ölenen kadar mokok
5 dak sistemden sonra iişlem hacmim çok arttı...[B]komisyon onbinde 1,5. [/B]ama yinede çok geliyor..
Bugün acayip zarar yazdım, işin ilginci güne başladığımızda baya kardaydım...
gömün .....
histemlere gelesin PY aldım kucağıma seni :..:
[QUOTE=Astatin;103843]alacaklar[/QUOTE]
neyi :..:
[QUOTE=Astatin;103875]ya işin aslı, disiplinin kaybetmediğin sürece Histem de Sistem de para kazandırıyor.... Mesela benim 60 dklık dün verdiği satı bugün hep korudu hiç ala geçmedi...ama adamın sinir 1000 puanlık hareketlere dayanamıyor...sihir az kaldıraç ve sistem veya teknik destekli histem.... ben akilonyalı conan ın genç halleri aşamasını geçtiğim için 1 incideyim[/QUOTE]
ben conan'ın genç hallerini aşamadım sanırım, hala tam sisteme uyamıyorum...:( histem hep ön planda oluyor, belkide sistemlere olan güvensizliğimden...
teknik bilmeden biraz zor dalıp çıkma olayı.. gokhanın feci bir teknik bilgisi var buna inandım. korkusuzca alıp satıyor teknik yerlerden heerhalde..
[quote=TIFIL;103881]neyi :..:[/quote]
şike yapma...bunu yazdığımda 525 di ve 750 yaptı.. :) ordan da SALACAKLAR demedim ama çatır çatır şort dedim..hatta mokoklu :)
[QUOTE=fXci;103883]teknik bilmeden biraz zor dalıp çıkma olayı.. gokhanın feci bir teknik bilgisi var buna inandım. korkusuzca alıp satıyor teknik yerlerden heerhalde..[/QUOTE]
evet, gökhan teknik bilgisi ile histemlerini çok güzel birleştiriyor..
35850 gelse affetmem full lonf olurum sonra 36150 full cort olurum :) 35850 altında full cort olurum 35000 beklerım oyle sonra full long olurum :D
[quote=fXci;103883]teknik bilmeden biraz zor dalıp çıkma olayı.. gokhanın feci bir teknik bilgisi var buna inandım. korkusuzca alıp satıyor teknik yerlerden heerhalde..[/quote]
teknikle ilgisi yok abi...sadece momentuma bakar...ama çok hızlı olacaksın...durduğu yerde anında döneceksin...25/50/100/200 ne alırsan hareket durdu hop hemen terse...kısa vadeli tıkanmayı gördüğün anda tornistan öteki tarafa....bi gözün burada diğer gözün DAX ve FDJI da olacak...
pozu aldın 25/50/75 puan terse geldin hop hemen ters yöne gerekirse tekrar terse...zararlara takılmadan yola devam...gün sonu bakacaksın bilançoya...hızlı olmak lazım ve düşündüğünü o an uygulaman lazım.eyle mi beyle mi dersen iş işten geçiyor.
[quote=fXci;103886]35850 gelse affetmem full lonf olurum sonra 36150 full cort olurum :) 35850 altında full cort olurum 35000 beklerım oyle sonra full long olurum :D[/quote]
bu konuda tecrübeli birisi olarak size tekniği konusunda (belki de biliyorsunuzdur) bir tüyo vereyim.
hep siz mi yardımcı olacaksınız, bi kez de biz olalım di mi. :)
pozisyon açtığınızda, karşılığını da yazın, emri gönderin, sonra emir düzeltmeye basıp miktarını girip, eliniz "emir düzeltme miktarı" tikinde bekleyin.
aktifte işlem yapmaya kalkarsanız, sistem hızınız yetişememenize yol açabilir.
kolay gelsin, bol kazançlar...
piramitli şorta devam...never ended movie quiz
gokhan okuyosan senden once aldım 900 den :D goruyorumki sen 950 den aldın simdi
[QUOTE=enorton;103879]Bugün acayip zarar yazdım, işin ilginci güne başladığımızda baya kardaydım...[/QUOTE]
normal enorton üzülme trendde kazanan yatay ve kanalda kaybeder.
bende yatayda iyi para kaldırdım, güçlü trende yakalnınca zarar ettim olur böyle şeyler mesela bugün bir 60m grafik kanalr falan hazırladım,şu saate kadar sanal işlemler yaptım 1500 puan civarı karım var neden dersek adım üstünde traderlik ruhuma işlemiş:D ama gel görki kendimi nadasa aldım:)
not:36000 altında kapatırsak bence 34300-500 aralığı 1-3 iş günü içinde banko:D
sebebini görsel olarak açıklamak isterdim ama teknik imkanlar kısıtlı:..:
[QUOTE=Astatin;103884]şike yapma...bunu yazdığımda 525 di ve 750 yaptı.. :) ordan da SALACAKLAR demedim ama çatır çatır şort dedim..hatta mokoklu :)[/QUOTE]
latife canım,anlayan anlamıştır zaten :D
[quote=Astatin;103889]piramitli şorta devam...never ended movie quiz[/quote]
durmak yok şorta devam
[quote=fXci;103864]400 flat hehe ne gündü be .dng gokhan kızmaz inşallah onun alcağı cukkaları indirdim cebe sanki[/quote]
Onun alacağı cukkaları zor indirirsin cebe.36500 full short devam..lelele.lelele:..::..:8000 altına inmemeliydik yeniden.İndik artık güle güle.Niagara time.Sabahtan beri garan ve isc dow daha yukarıda iken önceki tepeyi gecemedi.Garan 4 kademe altında kaldı.Demekki baskı vardı.Vob ve imkb bildi yine.
850 biraz daha long yaptım
[QUOTE=GOKHANFINDIK;103896]Onun alacağı cukkaları zor indirirsin cebe.36500 full short devam..lelele.lelele:..::..:[/QUOTE]
ozaman bugun kar olarak senden yukardayım :)
825 shorta dondum
sanal 750 alış show time:D
eğer bugün dji düşerse hele birde okkalı düşerse bloomberg manşetini söyliym size...
DJI slumped amid credit and GM bankruptcy concerns :..:
hep aynı terane çünkü DJI yükselirse kredi krizinin aşıldığı düşüncesi ile yükseldi, düşerse kredi krizi yeniden cortladı pardon hortladı şeklinde manşetler atıyorlar...