bu fxci senin tahtına göz dikti gökhan..:..:
Printable View
bu fxci senin tahtına göz dikti gökhan..:..:
piramit şorta devam her fiyattan mokok
dji 7930 da durur mu ona bakmak lazım
825 shortları 725 kapadım
[quote=truva;103903]dji 7930 da durur mu ona bakmak lazım[/quote]
36800-37000 bandından 4 kere dönmüş vermişler ayarı..time to niagara
[QUOTE=jerfin;103901]bu fxci senin tahtına göz dikti gökhan..:..:[/QUOTE]
manşetleri hayal bile edemiyorum,
tüple daldı 600000ytl yaptı:..:
675 long
650 short cok ozur dılerım bundan sonra yazmıycam :)
625 long.
[QUOTE=fXci;103908]650 short cok ozur dılerım bundan sonra yazmıycam :)[/QUOTE]
35650 shortları 35000 den kapatacam
EFG iyi veriyor...3000/3500 civarı artıydı ilk seans şimdi yaklaşık bu kadar ekside.
dağıtım başladı mı acaba? :p
vay anasını sayın seyirciler...
ee size dun dedim yarın 35500 gorecek bura :(
625 uzlaşma karlarıda piramit şort
Ver coşkuyu ver coşkuyu, 36300 shorta devam...
[QUOTE=traderx;103891]normal enorton üzülme trendde kazanan yatay ve kanalda kaybeder.
bende yatayda iyi para kaldırdım, güçlü trende yakalnınca zarar ettim olur böyle şeyler mesela bugün bir 60m grafik kanalr falan hazırladım,şu saate kadar sanal işlemler yaptım 1500 puan civarı karım var neden dersek adım üstünde traderlik ruhuma işlemiş:D ama gel görki kendimi nadasa aldım:)
not:36000 altında kapatırsak bence 34300-500 aralığı 1-3 iş günü içinde banko:D[/QUOTE]
Yok hocam bu zararlara üzülmem ben, zaten şuanda kara gectim...
650 shortları 550 kapadım tekrar 600 üstünden cort acmak icin
dax düşmüyor dikkat
arkadaşlar busefer söz sustum. sonraki işlemler bana kalsın zaten 100-200 puvana donuyorum kimseye faydası yok :)
[quote=truva;103918]dax düşmüyor dikkat[/quote]
en güzeli de o değil mi zaten...ayrışta geellll...pambık duyuyonmu beniiiii
dowda finansallara satış geldi short devam
fxci eğlenceli oluyo ya yazın valla :) heycanlanıyo insan :)
ne gündü ama... dibi zirveyi yakalayabilene 2500 puan kar bıraktı 1 günde...
[quote=Astatin;103920]en güzeli de o değil mi zaten...ayrışta geellll...pambık duyuyonmu beniiiii[/quote]
hee duyuyom...
35.000 altında kapatsakta gece rahat rahat DOW izlesek :D
ama vermiyrler kestiler satışı...birisi dürtsün şunnarı :mad:
[quote=ATL;103922]fxci eğlenceli oluyo ya yazın valla :) heycanlanıyo insan :)[/quote]
bencede yazsın iyi oluyordu be felaket adrenalin yaptı.kesin düşcez, çıkıcaz banko,sanko demiyor nasılsa:p
gökhan ayrı bir dünya :..:
NAsdaq ve dax güzel.Belirsiz gece.Alırlarsa 8200 olur dow.
[quote=SEYYAH;103925]bencede yazsın iyi oluyordu be felaket adrenalin yaptı.kesin düşcez, çıkıcaz banko,sanko demiyor nasılsa:p
gökhan ayrı bir dünya :..:[/quote]
He birde o var doğru :) uçacak kaçacakta demiyor :)
Uzun zamandir Dow Nikei ile parelel gidiyor onları takip ediyor gibi
Tahminim bugunde oyle olacak
dowda finans ve teknolojide saatış var microsoft kapanıştan sonra bilanço açıklayaca
bugun toparlanması zor gibi
kontrat sayısı olarak hacim 407000!!!!!!!!!!!!!!!!! en yüksekten en düşüğe
[QUOTE=jerfin;103923]ne gündü ama... dibi zirveyi yakalayabilene 2500 puan kar bıraktı 1 günde...[/QUOTE]
1400 aldık şimdilik,bereket versin....lelele[B]bence... [/B]
hexen baba nerde plan vakti gelmedi mi acaba
bugünlük bu kadar adrenalin yeter... geceye flat...
sayın abka sizin sistem safsatalarını 3 senedir okuyoruz
sistem falan hikaye.burası vob topiği.
[quote=Astatin;103930]kontrat sayısı olarak hacim 407000!!!!!!!!!!!!!!!!! en yüksekten en düşüğe[/quote]
evet asti çok önemli bir noktaya parnak bastın...sanırım bugün hacim rekoru kırıyor VOB...
415.000 kontrat...
yanılıyor muyum?
Geceye short...
[QUOTE=traderx;103891]
not:36000 altında kapatırsak bence [B]34300-500 aralığı 1-3 iş günü içinde banko[/B]:D[/QUOTE]
arkadaşlar bunu söylememin nedeni, 60 dakikalıklarda zorda görülse obo var
birinci omuzu ayın dokuzunda 2. omuzda bugün olmak üzere ve 36000 deki boğaz seviyesi kırıldı, en az varması gereken düşüş hedefi yukarda belirttiğim gibi.
piramit kontratlar kapatılır...sermayey ait kontratlarında azı kapatılır..geceye 4 kaldıraçla kısa
ama şuda var şortlar dikkatli olsun neden? bu tür dönüş günlerinden sonraki günlerde genelde sabah ters yönde gaptan sonra yola devam ederler. ama şu an itibariyle net sat.
[quote=SEYYAH;103935]evet asti çok önemli bir noktaya parnak bastın...sanırım bugün hacim rekoru kırıyor VOB...
415.000 kontrat...
yanılıyor muyum?[/quote]
yes...bence zaten efg deki 100000 uzun falan hikaye...onların başka yerlerde aykları vardır..ben büyük ellerin 10-15000 den fazla net pozisyon taşıdığına inanmıyorum...bugün de 6000 i kapatılmış net uzunların derim ben...spekülasyon mu evet olabilir..ama 100000 uzun kontrat taşınır mı beaa..soros gelir tek senasd 10 kontrata indirir o parayı görürse...bence hikaye budur..dağıtım başlamıştır