Vazgeçtiler.....lelele.lelele
fake attı resmen...:p:p.brv.brv
JAPONYA MALIYE BAKANLIGI: MALIYE BAKANI BASIN TOPLANTISI 11:00 (TSI)`DA OLABILIR
-MATRIKS-
|
Printable View
Vazgeçtiler.....lelele.lelele
fake attı resmen...:p:p.brv.brv
JAPONYA MALIYE BAKANLIGI: MALIYE BAKANI BASIN TOPLANTISI 11:00 (TSI)`DA OLABILIR
-MATRIKS-
|
gaplı günleri sevmiyorum.günün geri kalanı süründürüyorlar :(
[QUOTE=saraylı;283100]
[COLOR=black]Muhtemelen 2.b dalgası yapılıyor,bunun için önceden 73.400 dalga hedefi vermiştim...eğer öyleyse buradan tekrar piyasa 76.000 üzerine atmalı...2.c dalgası ile...[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]diğer alternatif ise aşağı 3.dalga idi,ama bence bu daha 3. dalga değil...:)[/COLOR][/QUOTE]
hocam ben akşamki sayımımda 3.dalgayı başlatmıştım ama..üüü ruh halimi ona göre hazırlamıştım..:..: bir daha çıkmayalım yukarı hocam, genç ayular çok yoruldu.. üüwwwww
[quote=rehin;283139]gaplı günleri sevmiyorum.günün geri kalanı süründürüyorlar :([/quote]
nerde o eski dowun 100 puanının bizim 1000 puan ettiği günler..:o
ağustos vade 73.650
ekim vade 74.350 700 puan fark
[QUOTE=KIZILAGA;283122]73000 altı resmi şelale inşaatı..
arzular şelale...[/QUOTE]
kızılağa, 74.000'i iyi betonlasaydın, bir daha çıkmayalım üstüne..üüü set neyin falan çek oraya, yap işte bişeyler..:D
zpota para girişi var üwww astatin kovacak beni :D
saraylı patron 2b counting lives gibi üwww
str 650 de AL verdi 5 likte ama trende varsa 5 likler çok çarpılır .dng ben hiç bulaşmam doğrusu :o
[quote=seagate;283147]zpota para girişi var [/quote]
Peki o para girişini yapan adamlar bu işten ne kadar anlıyor o da görülebiliyor mu? :p Bu işi ne kadar çözmüşler? Nasıl sistemleri metotları var? Yoksa işkembespor modunda mı takılıyorlar? Ona göre dikkate alalım... :)
Fdow günün en düşüğünde
[quote=flexy;283144]nerde o eski dowun 100 puanının bizim 1000 puan ettiği günler..:o[/quote]
hele bi 2011 seçimlerinden sonra koalisyon olursa görürüz o günleri gene :o sevinsekmi üzülsekmi bilemiyorum ülkem için hiç iyi olmayacak koalisyon üüü ama yapacak bi şey yok malesef
düşüş inandırıcı gelmiyor bana.
buradan uzuna dönmeyi düşünüyorum