Dax Un Sonuna Kadar Yukselecek .bizimde 51.500 Gecmememiz Lazim Aksi Takdirde Alimlar Hizlanir.short Actim Tedirginim.
Printable View
Dax Un Sonuna Kadar Yukselecek .bizimde 51.500 Gecmememiz Lazim Aksi Takdirde Alimlar Hizlanir.short Actim Tedirginim.
ben böyle 10-15 dakikada hareket çeken borsanın içine tükereyim, anı şekilde bu yukarı hareketin müsebbibininde, saatlerdir 50 puanda git geller falan, zaten sigara içemiyom sinirlendim:mad:
[QUOTE=follow;31260]Isc De Burada Ciddi Bir Direnc Var Ve Isin Enteresani Uyumsuzlukta Var Burayi Kirarsa Biz Shortcular Ayvayi Da Yeriz.[/QUOTE]
artık biyere kırmasın yoksa ben kafayı kırıcam 700puan karı gordum çekmedim diye gün sonu pişman olmak istemiyorum dunku gibi 51600den kısalamadıgıma oldugum gibi oyy oyy :)
Teo Msn E Gelirmisin 2 Dakikaligina.
[QUOTE=mbm;31196]vadeli 15 dakikalık hala alda...
sanki bugün artı kapatacak gibi içime doguyor....
50500 altında sat verecek... bu seviyenin üstünde kalırsak eger....
altında kısa öncelikli olur.... bu kesin....[/QUOTE]
biz 50500 altını numaradan denerken fdow saatlik uyumsuzluk potasına girmişti...
o yüzden o seviyede kısalmadım...500 ün altında.. sahte geldi bana...
950 kısaları 600 den verip ..dönüşte 50575 den uzunladım.....
bakalım artı kapatacakmıyız...
bu birazda fdowun 11500 üzerinde kalmasına baglı.. çıkıp kalırsa yeni bir atak beklerim vadelide yukarı....
[QUOTE=follow;31263]Dax Un Sonuna Kadar Yukselecek .bizimde 51.500 Gecmememiz Lazim Aksi Takdirde Alimlar Hizlanir.short Actim Tedirginim.[/QUOTE]
52000 i geçsin üstadım, ne güzel olur.lelele
tebrikler ve harikasın sevgili mbm.
faizler..yen..euro/dollar...altın.. bunların hepsi yalan soyluyor bir doğru bizim vob muymuşş ?
ne dedik parayı sistemden çıkaracaksın, her düşüş ağustos vadenin son günü yapılan manipilasyon gibi olmayacak.
[QUOTE=jelibon;31269]tebrikler ve harikasın sevgili mbm.[/QUOTE]
sende süpersin sn jelibon.. 400 den flat olup 625 uzunladın demi...
yanılmıyorum....:D
Ister Inanin Ister Inanmayin Yukselisin Devam Edip Etmeyecegini Isc Belirleyecek.
fdow 11500 e vurup duruyor......
hadi artık... normal şartlarda geçmen lazın burayı