-
[quote=AMON RA;104029]Doğrudur.nikkei ile vobun ilgisi yok denecek kadar azdır.Ancak nikei ve fdjı,fspx,dax'ın ilgisi çoktur! Bunlarlada vobun ilgisi çoktur.O halde nikkei ile vobun ilgisi vardır. :)[/quote]
dax ve vob ilişkisini bugün gördük hamdolsun, djı %7 düştüğü gece de dowu görmüştük, fdowa gelince niyet mal almaksa shortçuları stoplatma, niyet mal vermekse longcuları harcama aracıdır, geçen bir yerlerde okudum yanlış hatırlamıyorsam fdowun dow açılışından önceki durumunun dow kapanışını başarılı yansıtma oranı %26 civarı gibidir. ;)
-
[QUOTE=fXci;103710]yarın 35500 görcez içime dovdu :eek:[/QUOTE]
sizin içinize doğuyosa bir bildiğiniz var +. 35450 görmüşüz 50 puanın lafımı olur
-
[QUOTE=mozkan;104031]dax ve vob ilişkisini bugün gördük hamdolsun, djı %7 düştüğü gece de dowu görmüştük, fdowa gelince niyet mal almaksa shortçuları stoplatma, niyet mal vermekse longcuları harcama aracıdır, geçen bir yerlerde okudum yanlış hatırlamıyorsam fdowun dow açılışından önceki durumunun dow kapanışını başarılı yansıtma oranı %26 civarı gibidir. ;)[/QUOTE]
Zaten birebir aynı olmasını beklemek saflık olur fdow'un dow kapanışını bilme olasılığı %26 demişsiniz eğer doğruysa samimi söylüyorum bunu ters indicatör olarak kullanmakta gerekir!
-
[QUOTE=hexen;103474]astatinim sindi plan etme zor.. net potans gordumde yapcayım. şindi net plan kadar system gore harket etme doru..
eyer 35600..100 yeresi asaya gecmese yukarya harket devam olur amma 35600.100 asayasında longs tehlike olur.
Neden tehlike olur ? cunki 35100 asayasında traders 29000 potansta korkma sebeple longs stop short eder..
Amma sindi halen normal..[/QUOTE]
hexen babacım sen 35600 ile 35100 seviyesine dikkat çektiysen (36500 üstündeydik ozaman ) kesin oralara gideriz dedim içimden ve geldik gerçekten [B]yeni analiz yeni analiz babacım PLIZ[/B]
-
[quote=AMON RA;104033]Zaten birebir aynı olmasını beklemek saflık olur fdow'un dow kapanışını bilme olasılığı %26 demişsiniz eğer doğruysa samimi söylüyorum bunu ters indicatör olarak kullanmakta gerekir![/quote]
valla pederle tavla oynarken üst üste 4 kere 6-6 attığımı hatırlıyorum, olmaz olmaz demeyin yeminle oldu, zaten bi daha oynamadı benimle. lafın özü %26 emme üç gün üst üste doğru yansıtırsa ne olacak :..:
-
dow un toparlanma çabaları dax kapanmadan gerçekleşince en büyük fake i dax yemiş görünüşe bakılırsa.
dow future halen ekside..asyaya etkisi ve sabahki durumu bakalım nasıl olacak?
nikahıma 3 gün kaldığı için izleyemiyorum seansları.yüksek hacimle kısa vadeli zirve seviyelerinden gelen satışla günün en düşük seviyesine yakın kapanış satışların devam edeceğine işaret ediyor...
-
[quote=YAVUZHAN;104036]dow un toparlanma çabaları dax kapanmadan gerçekleşince en büyük fake i dax yemiş görünüşe bakılırsa.
nikahıma 3 gün kaldığı için izleyemiyorum seansları.yüksek hacimle kısa vadeli zirve seviyelerinden gelen satışla günün en düşük seviyesine yakın kapanış satışların devam edeceğine işaret ediyor...[/quote]
Şu askerliği hallediyim.Bende düşünüyorum şu nikah işini..leleleAskere gitmeden kız mız yok diyor annem.:..:Allah bir yastıkta kocatsın.Günaydın herkese.
-
[quote=Astatin;103990]
....[/quote]
İlginç. Eline sağlık.
-
[quote=GOKHANFINDIK;104037]Şu askerliği hallediyim.Bende düşünüyorum şu nikah işini..leleleAskere gitmeden kız mız yok diyor annem.:..:Allah bir yastıkta kocatsın.Günaydın herkese.[/quote]
annen haklı.
askere gidene kadar bilemiyor insan, askere gitmemiş adama neden kız vermezler...
şu anda 1000 tane kızım olsa, askere gitmemiş adama 1 tanesini vermem. :..:
herkese günaydın.
-
[quote=mozkan;104019]37,000-36,275=0,725
0,725+35,650=36,375 başka işlem yoksa maiyetinizdir. 725 puan gapta bile moral dışında bir şey kaybetmezsiniz. ;)[/quote]
aldığım her pozisyon için dediğinize katılırım. sonuçta puandır.
ama bu pozisyon gerçekten ilginç oldu. o yüzden mesele 25-250 puanın ötesinde. belki de 2008 başlarında çok inat ettiğim bir (long) pozisyonda portföyün %75'ini kaybetmemin kuyruk acısı var, bilinç altıma yerleşmiş.
gurur mu yapmışım ne. :D
-
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]15 Nisan Çarşamba Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi [/B][/U]
GER Toptan Satış Fiyat Endeksi (a/a) (Mar) 9:00 -%0,3 -%0,1 Düşük
GER Toptan Satış Fiyat Endeksi (y/y) (Mar) 9:00 -%7,1 -%5,7 Düşük
GBP DCLG Konut Fiyatları Endeksi (y/y) (Şub) 11:30 -%11,5 Orta
USD MBA İpotek Kredisi Onayları (APR 9) 14:00 %4,7 Düşük
[U]USD Tüketici Fiyat Endeksi (a/a) (Mar) 15:30 %0,1 %0,4 Yüksek [/U]
[U]USD Tüketici Fiyat Endeksi (y/y) (Mar) 15:30 %0,0 %0,2 Yüksek[/U]
[U]USD Tüketici Fiyat Endeksi (Gıda ve Enerji Fiyatları Hariç) (a/a) (Mar) 15:30 %0,1 %0,2 Yüksek [/U]
[U]USD Tüketici Fiyat Endeksi (Gıda ve Enerji Fiyatları Hariç) (y/y) (Mar) 15:30 %1,7 %1,8 Yüksek [/U]
USD Tüketici Fiyat Endeksi (Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Mar) 15:30 212,2 Düşük
USD Tüketici Fiyat Çekirdek Endeksi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Mar) 15:30 217,7 Düşük
[U]USD Empire İmalat Sanayi (Nis) 15:30 -35 -38,23 Yüksek [/U]
[U]USD Uzun Dönem Sermaye Hareketleri (Şub) 16:00 $27,5Mlyr -$43,0Mlyr Yüksek [/U]
[U]USD Toplam Sermaye Hareketleri (Şub) 16:00 -$148,9Mlyr Yüksek [/U]
[U]USD Sanayi Üretimi (Mar) 16:15 -%0,9 -%1,4 Yüksek [/U]
[U]USD Kapasite Kullanımı (Mar) 16:15 %69,6 %70,9 Yüksek [/U]
USD NAHB Konut Fiyat Endeksi (Nis) 20:00 10 9 Orta
[U]USD Fed Ekonomik Durum Değerlendirme Raporu 21:00 Yüksek[/U]
[B][U]Türkiye Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Hazine, toplam 88 milyon TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek
Türkiye Ocak İşsizlik Oranı(TÜİK) (10:00)
Milli Piyango ihalesi son teklif tarihi
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
günaydınlar bol kazançlar..
-
[URL]http://www.parasaymamakinesi.net/default.asp?sayfa=urunayrinti1&id=2150[/URL] Arkadaşlar lazım olabilir belki link..lelele.lelele
-
[QUOTE=unlimitted;104039]annen haklı.
askere gidene kadar bilemiyor insan, askere gitmemiş adama neden kız vermezler...
şu anda 1000 tane kızım olsa, askere gitmemiş adama 1 tanesini vermem. :..:
herkese günaydın.[/QUOTE]
Ben de askerliğini yapmamış olan arkadaşlarıma biran önce gdin diyorum. Çünkü oraya gidince ilk söylediğim şey keşke daha önce yapsaymışım oldu :..:
-
[quote=enorton;104044]Ben de askerliğini yapmamış olan arkadaşlarıma biran önce gdin diyorum. Çünkü oraya gidince ilk söylediğim şey keşke daha önce yapsaymışım oldu :..:[/quote]
valla bende en az 28 yaşına kadar sallayın derim..yaşlı başlı gidince bulaşan eden olmuyo..hörmet görüyosun..subaylarla muhabbet ortamları gani oluyo, hem temiz ve basit mevzularla uğraşıyosun...
-
vob-30 nisan vade kac suan?
birde kactan acildi?
tesekkurler
-
eger üni hayatınız yoksa ailenizden ayrılıp kendı ayaklarınız uzerınde durmadı iseniz hiç,askerlık cok sey ogretir..ama bahsettgim durumlar varsa basit ve programlı bi süreç oluyo en fazla..tabi gittgin yer oldgun bölüm de onemli.ben askerligin insanın hayatta yaptıklarının ilk hesap yerı oldguna ınanırım hep..neysen onu görürsün..
-
şş..enorton kardiş...
enorton nere kemrah nere yaww.. değiştir şu avatarı :)
-
[quote=Astatin;104045]valla bende en az 28 yaşına kadar sallayın derim..yaşlı başlı gidince bulaşan eden olmuyo..hörmet görüyosun..subaylarla muhabbet ortamları gani oluyo, hem temiz ve basit mevzularla uğraşıyosun...[/quote]
dgru ama bizim orda 35 lı yaslarda olup da genç tegmenlerden emir alınca agrına gıdenler de vardı..25 28 arası iyi ..ne çok ne az..
-
[QUOTE=Astatin;104045]valla bende en az 28 yaşına kadar sallayın derim..yaşlı başlı gidince bulaşan eden olmuyo..hörmet görüyosun..subaylarla muhabbet ortamları gani oluyo, hem temiz ve basit mevzularla uğraşıyosun...[/QUOTE]
Buna kesinlikle katılmam, çünkü askerliği nerede yapacağın belli değil. Benim gibi sınır karakoluna düşersen, sürekli yat kalk sürün ve hudut nöbeti tutarsan ulan ne işim var benim bu yaşta buarada dersin :D
-
ver coşkuyu ver coşkuyu...
-
[quote=enorton;104050]Buna kesinlikle katılmam, çünkü askerliği nerede yapacağın belli değil. Benim gibi sınır karakoluna düşersen, sürekli yat kalk sürün ve hudut nöbeti tutarsan ulan ne işim var benim bu yaşta buarada dersin :D[/quote]
valla yaşlıları genelde öyle yerlere göndermiyolar...benim gittiğim bölük 100 kişiydi ve yaş ortalaması neredeyse 30 du...kısa dönem...
-
Reign Over Me [URL="http://www.imdb.com/title/tt0490204/"]http://www.imdb.com/title/tt0490204/[/URL] Dün akşam izledim, Adam Sandler dan oyunculuk gösterisi, izlemeyenlere tavsiye ederim...
-
günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle..
-
Sevgili Astatin,
Formulün fena değilmiş. 1 Indikatörü kaldırıp, yerine sevdiğim 1 tane koyunca, PDI koşulunu azcık değiştirince, Al ve AÇIĞA sat için 3'ü cross'lama, Açık Pos kapat ve SAT için 2'yi cross'lamalı hale koyunca, bak ne oldu. 15 dk'lık zaman dilimi için ve VOB'da.
4 Aylık Kar : %85.21
179 Toplam Trade, 70 karlı, 109 zararlı.
Her Karlı Trade, Her zararlı trade'den 3.15 kat fazla kazandırıyor. (Ort Kar/Ort Zarar : 3.15)
Bol Kazançlar.
-
[QUOTE=Astatin;104052]valla yaşlıları genelde öyle yerlere göndermiyolar...benim gittiğim bölük 100 kişiydi ve yaş ortalaması neredeyse 30 du...kısa dönem...[/QUOTE]
Benim karakolda benden başka kısa dönem yoktu. 35 kişinin arasında tek kısa dönem bendim, 5 ay nasıl geçti anlatamam... Sürekli kral tv, ibo show, ankara havası vcd leri vs...
-
[quote=Astatin;104052]valla yaşlıları genelde öyle yerlere göndermiyolar...benim gittiğim bölük 100 kişiydi ve yaş ortalaması neredeyse 30 du...kısa dönem...[/quote]
Alıntı:
maşallah maşallah...arkadaşlık sitelerinin reklamını almaya başlamışız...isimlere bk : mutlu, güzeller güzeli, sibel ve İKİZLER :) şehirler nedense hep 3 büyük şehirde..ikna kabiliyeti arrtırnak için resimler bikinili...hala da ikna olmayanlara ikizler!!! öneriliyor...
:) buu arada MUTLU da fena değilmiş...
yaw iyi de neden hep benim mesajlarımda çıkıyor bu reklam :..::..::..:
-
[quote=sazan;104055]Sevgili Astatin,
Formulün fena değilmiş. 1 Indikatörü kaldırıp, yerine sevdiğim 1 tane koyunca, PDI koşulunu azcık değiştirince, Al ve AÇIĞA sat için 3'ü cross'lama, Açık Pos kapat ve SAT için 2'yi cross'lamalı hale koyunca, bak ne oldu. 15 dk'lık zaman dilimi için ve VOB'da.
4 Aylık Kar : %85.21
179 Toplam Trade, 70 karlı, 109 zararlı.
Her Karlı Trade, Her zararlı trade'den 3.15 kat fazla kazandırıyor. (Ort Kar/Ort Zarar : 3.15)
Bol Kazançlar.[/quote]
denks bay SAZAN... aslınd siteye yazılmış hali ham haliydi :) ben de bişiler yaptım üzerinde ... bu arada dur tahmin edeyim, CCI yı kaldırıp ATR yi koydun :)... PDI ı ise OPT yazptın :)
-
gut mornik voborsa...
36.450 cortların yarısını 35.150 den kapattım.yarısı duruyor...aşağı giderse malsız kalmıyak.yukarı giderse eldeki kardan olmıyak...
-
[quote=enorton;104056]Benim karakolda benden başka kısa dönem yoktu. 35 kişinin arasında tek kısa dönem bendim, 5 ay nasıl geçti anlatamam... Sürekli kral tv, ibo show, ankara havası vcd leri vs...[/quote]
ohooo.. o konu ayrı...bizim bölük full kısaydı ama tugaydaki uzuncu arkadaşlar sayesinde biz de öyle bir ortamdaydık...hiç unutmam günde ortalama 15-20 kez "deli çoban" ı dinlerdik...ey gidi günler eyyy
-
-sazan parsons project
-hexen plans
-haguan cırcles
??????
-
[QUOTE=YAVUZHAN;104036]dow un toparlanma çabaları dax kapanmadan gerçekleşince en büyük fake i dax yemiş görünüşe bakılırsa.
nikahıma 3 gün kaldığı için izleyemiyorum seansları.yüksek hacimle kısa vadeli zirve seviyelerinden gelen satışla günün en düşük seviyesine yakın kapanış satışların devam edeceğine işaret ediyor...[/QUOTE]
Allah tamamına erdirsin .lelele.lelele.lelele
günaydınlar ey ahali:)
-
[quote=Astatin;104058]denks bay SAZAN... aslınd siteye yazılmış hali ham haliydi :) ben de bişiler yaptım üzerinde ... bu arada dur tahmin edeyim, CCI yı kaldırıp ATR yi koydun :)... PDI ı ise OPT yazptın :)[/quote]
ATR yok. Hiç optimizasyon yapmadım. PDI'Da
if(PDI(14)>MDI(14) ,1,0)'değişikliği yaptım. İlave ettiğim indikatör hariç diğer tümü senin verdiğin periyot ve değerlerle duruyor.
-
[quote=Astatin;104061]-sazan parsons project
-hexen plans
-haguan cırcles
??????[/quote]
pambık ?????
histem :p
-
[QUOTE=mersiyk;104032]sizin içinize doğuyosa bir bildiğiniz var +. 35450 görmüşüz 50 puanın lafımı olur[/QUOTE]
denks bacım:..:
-
[quote=fXci;104065]denks bacım:..:[/quote]
lem fXci ne ediyon lem? çok sinsi trade yapıyon allah bilir sabah sabah 125-350 arasında kaç dur döndün.yalan mı lem? :..:
-
[quote=sazan;104063]ATR yok. Hiç optimizasyon yapmadım. PDI'Da
if(PDI(14)>MDI(14) ,1,0)'değişikliği yaptım. İlave ettiğim indikatör hariç diğer tümü senin verdiğin periyot ve değerlerle duruyor.[/quote]
Aha, doğru demektesiniz.. PDI ve MDI ilişkisi üzerine uzun polemikler okumuştum bir yerde ama neresiydi hatırlamıyorum..belkide senin yazdığın forumların birindeydi..
Ayrıca; yazdıklarınızdan, silinen indikatörün CCI olduğunu seziyorum ve eklediğiniz indikatörün ne olduğunu ise asla söylemeyeceğinizi anlıyorum:..:
-
-
[quote=fXci;104068]35100 long[/quote]
riskli derim. fena veriyorlar.
-
[quote=fXci;104068]35100 long[/quote]
onun adı long değil...biz ona lonk diyoruz..zarar yazmaya başlarsada lönk diyoruz:)