-
[QUOTE=traderx;103891]
not:36000 altında kapatırsak bence 34300-500 aralığı 1-3 iş günü içinde banko:D[/QUOTE]
banko sanko anlamam, 35100 yeni kanal desteği buralardan tepki gelebilir ama 5 dakkalık sisteme göre takılan kişi için kısaları kapatıp uzunlamaya değmez nede olsa aşağıda bankomuz var:..:
-
[QUOTE=unlimitted;104069]riskli derim. fena veriyorlar.[/QUOTE]
ben hızlı kaçarım zaten :) kara kaçan misali emma az aşavı gelsin gene long etcem
-
[QUOTE=unlimitted;104069]riskli derim. fena veriyorlar.[/QUOTE]
bide
[QUOTE=fXci;103917]650 shortları 550 kapadım tekrar 600 üstünden cort acmak icin[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;103910]35650 shortları 35000 den kapatacam[/QUOTE]
benim long sebebim yukarda onları kapadım long aldım biraz erken aldım ilk hamleyi ikinciyi 35000 den alcaydım 35025den dondu
-
[quote=fXci;104073]benim long sebebim yukarda onları kapadım long aldım biraz erken aldım ilk hamleyi ikinciyi 35000 den alcaydım 35025den dondu[/quote]
ben kendimi tek anarşist sanıyordum. piyasanın önünde duran benden başkaları da varmış. :D
böyle yazdığıma bakmayın, kısadayım ve 150den pozisyon artırıp 100den kapatan, 100den pozisyon artırıp yine 100den kapatan da benim.
madem long riskli, ne kapatıyorsun diye sormazlar mı adama di mi?
konuşulan vadeyi belirtmeden yorum yapmak olmaz.
bol kazançlar.
-
bu arada bu sistem mevzuunda baya zamandır aynı şeyleri söylüyorum, 100 tane indikatörü birleştirmek optimize etmek bence okyanusa dalıp deniz kızı aramak gibi bir durum,
illa sistem çalışması yapılacaksa, şunun için olabilirki ben baya vakit harcadım bir ara sabah 3:00-4:00 lara çalıştığımız hatırlarım ama yinede net sonuca ulaşamadım haliyle, oda şudurki,
piyasa trend piyasasındamı yoksa yatay piyasamı hakim bunu önceden %75 üzerinde doğrulukla verebilecek bir indikatör yada yöntem bulabilmek, ondan sonrası zaten basit bir sistemle halledilebilir.
bunun içinde adx ve türevleriyle baya uğraştım, ama adx trendin var olduğunu garantileyinceye kadar zaten genelde trend bitmiş oluyor:D
-
ahanda 120 dk fdow graf .. ilk desteğine geldi oralarda sürtüyor ... tepmesi lazım ..
sistem falan kullanmıyorum . yaşasın sistemsizlik .. yaşasın spontane trade .. ..hahahhhahaha :D :D :D
[URL=http://img245.imageshack.us/my.php?image=adszd.jpg][IMG]http://img245.imageshack.us/img245/7669/adszd.jpg[/IMG][/URL]
-
175 den kapadım 1500 points kılçıksız, dünkü piramitli şortlarda kalamar olarak meze...
-
[QUOTE=selçuklu;104076]ahanda 120 dk fdow graf .. ilk desteğine geldi oralarda sürtüyor ... tepmesi lazım ..
sistem falan kullanmıyorum . yaşasın sistemsizlik .. yaşasın spontane trade .. ..hahahhhahaha :D :D :D
[URL=http://img245.imageshack.us/my.php?image=adszd.jpg][IMG]http://img245.imageshack.us/img245/7669/adszd.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
sendemi selçuklu........üüüüüüüüü
devam kısaya ve devam sisteme....
yaşasın sisteeeeeeeemmmmmmmm
-
[QUOTE=mbm;104078]sendemi selçuklu........üüüüüüüüü
yaşasın sisteeeeeeeemmmmmmmm[/QUOTE]
heeee abi artık böyle
.... sisteminin yaşasın sistemsizlik .. anladın işte .. hahahhaha :D :D :D
-
Arkadaşlar matrikste açılan haber bandını nasıl kapatabiliyoruz? Başka sitelerde dolaşırken birden matriks geliyor önüme yok Tuik yok bilmem ne :)
-
[quote=Astatin;104077]175 den kapadım 1500 points kılçıksız, dünkü piramitli şortlarda kalamar olarak meze...[/quote]
aslında dümkü kapanışa kadar bir tepki bekliyorum 5 ve 15 lere bakınca..ama selçuklu sopası-fdj görünce ve büyük trend korkusuyla lonklamadım..deperse depeden cort yapacağım
-
ziestemini tekrar su yüzeyine çıkartırlarmı bunnar. ? hani yataydayız ondan diyorum..
Bu arada 35100 lonkları 35650 kapamak isterim çok zorlarsa 35350 kaparım ona gore :D
-
[QUOTE=traderx;104071]banko sanko anlamam, 35100 yeni kanal desteği buralardan tepki gelebilir ama 5 dakkalık sisteme göre takılan kişi için kısaları kapatıp uzunlamaya değmez nede olsa aşağıda bankomuz var:..:[/QUOTE]
550 ye kadar sürmesi beklenebilir bu tepkinin.
-
[quote=mbm;104078]sendemi selçuklu........üüüüüüüüü
yaşasın sisteeeeeeeemmmmmmmm[/quote]
sistem kullanmayan birisi olarak bu sitede sistemi ile ters pozisyonda olmaktan en çok huylandığım 2 kişiden birisiniz.
bi pozisyon açtığımda sizin(ve o diğer arkadaşın) sistem o yönde sinyal verince arkama yaslanıyorum. :)))
-
-
[QUOTE=unlimitted;104085]sistem kullanmayan birisi olarak bu sitede sistemi ile ters pozisyonda olmaktan en çok huylandığım 2 kişiden birisiniz.
bi pozisyon açtığımda sizin(ve o diğer arkadaşın) sistem o yönde sinyal verince arkama yaslanıyorum. :)))[/QUOTE]
ANNA ZIESTEM den korkarsı[B]m[/B]ınız dur onuda guncellim
-
Bu borsa bugün çok süper artacak.Full long.
-
[quote=enorton;104044]Ben de askerliğini yapmamış olan arkadaşlarıma biran önce gdin diyorum. Çünkü oraya gidince ilk söylediğim şey keşke daha önce yapsaymışım oldu :..:[/quote]
Çok mu sevdin.:..:
-
150 yi görürse full short olacam.Tahminim görmeyecez.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104089]Çok mu sevdin.:..:[/QUOTE]
Hem de nasıl, burnumda tütüyor vallahi...
-
ANNA ZIESTEM
[IMG]http://i41.tinypic.com/s2xgcm.png[/IMG]
-
[quote=GOKHANFINDIK;104088]Bu borsa bugün çok süper artacak.Full long.[/quote]
hislerin mi gokhan kardeş
-
Bugün heryer artı olacak.Adım gibi eminim.Borsa işte naparsın.
-
diyarbakır deve geçidinde 5 ay,dağ,taş gezdim..tüm kısa dönem arkadaşlarımın kulakları ,ayazdan yara oldu.benimki zor şartlarda oldu..yaşımda 30 olunca...epey zorladı...[B]askere erken gitmek lazım[/B]..
askerlikten beklentilerinizi olumlu olarak çok yüksek tutmamak lazım.hayal kırıklığı olabilir...sonuçta askerlik hizmet yeridir..
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104094]Bugün heryer artı olacak.Adım gibi eminim.Borsa işte naparsın.[/QUOTE]
gokhan. abicim senin gibi treyd ederkene bile eminim kelimesini azımdan çıkartamadım. valla belki olurya borsa hali bugun çok derin düşecez ama sırf sen kesin yükselcez dediğin için aaa bu adamın bildiği birşey var boşuna konuşmaz diye cortlrını kapayan adam olur.. üstüne bide sen FULL CORT dersen cortlarını kapayan adamın halini düşünemeyorum.
eminim banko felam deme canımı iste
-
[quote=SaNCaKTaR;104093]hislerin mi gokhan kardeş[/quote]
Mümkün değil.Üç kelam tecrübem varsa buraların hepsi artı olacak saat 5 e kadar.Aha da yazdım.
-
[quote=abka;104095]diyarbakır deve geçidinde 5 ay,dağ,taş gezdim..tüm kısa dönem arkadaşlarımın kulakları ,ayazdan yara oldu......[/quote]
bende izmir'de yaptım.narlıdere'de...
istihkam okulu oradaydı 3 ay eğitim gördük sonra herkes eliyle kendi kurasını çekti.kimisi hakkari,kimisi diyarbakır v.s.
ben çektim yine izmir çıktı :D
200 metre ilerideki istihkam er eğitim alayında yedek subay olarak yaptım askerliği.
bölüğe gelenler seçme adamdı.tüm bölüğün neredyse tamamı psikolojik sorunları olan, uyuşturucu kullanan,suç işlemiş çocuklardan oluşuyordu.
eğitim sırasında ilk geldiklerinde durmadan çişe gidebilir miyik diyorlardı.bende karşıma aldım bunları lan siz ne biçim adamsınız cephede olsak şindi durmadan çiş molası mı isteyeceksiniz tutacaksınız çişinizi dedim.bi daha çişe gidebilir miyim diye yanıma izin istemeye gelen olmadı :D
hey gidi günler...
-
[quote=fXci;104096]gokhan. abicim senin gibi treyd ederkene bile eminim kelimesini azımdan çıkartamadım. valla belki olurya borsa hali bugun çok derin düşecez ama sırf sen kesin yükselcez dediğin için aaa bu adamın bildiği birşey var boşuna konuşmaz diye cortlrını kapayan adam olur.. üstüne bide sen FULL CORT dersen cortlarını kapayan adamın halini düşünemeyorum.
eminim banko felam deme canımı iste[/quote]
Trade mrade bilmem.Bugün borsa artı olacak ve ben sıfır işlem yapacam.Kriz de bitecek.Ben yazdım aibicim oraya.35150 altında shortum.Herkes de öyle olmalı.Aha da göreceksiniz.Bugün heryer artı olacak.üüü:D:D
-
Bir arkadaşımın anısı aklıma gelince çok gülerim.Acemilik bitmiş seçmeler başlamış binbaşı bize İnsan psikolojinden iyi anlayan bi asker lazım demiş bikaç kişi atlamış hemen binbaşı sormuş birine sivilde ne iş yapardın? cevap: KERESTECİYDİM KOMUTANIM!
-
[quote=GOKHANFINDIK;104097]Mümkün değil.Üç kelam tecrübem varsa buraların hepsi artı olacak saat 5 e kadar.Aha da yazdım.[/quote]
dünkü kapanıştan full long olmaktan emin olduğun kadar mı?
lem söylettin en sonunda he!!:)))
zaten 2 kere yorum yapıyosun birisi long birisi şort. sonra hangi tarafa gidersek "ben demedim mi" diyosun.
halil'i geçtin ha! :..:
-
Sistem mistem bilmem ben.Bir düşündüğüm varki yazıyorum.Alsatçıyız diye bir cacık da bilmiyoruz değil imkbden falan anlarız Elhamdülillah.
-
[URL=http://img6.imageshack.us/my.php?image=screenshot1g.jpg][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/7823/screenshot1g.th.jpg[/IMG][/URL]
ortlamlarda son durum grafikte
-
[quote=unlimitted;104101]dünkü kapanıştan full long olmaktan emin olduğun kadar mı?
lem söylettin en sonunda he!!:)))
zaten 2 kere yorum yapıyosun birisi long birisi şort. sonra hangi tarafa gidersek "ben demedim mi" diyosun.
halil'i geçtin ha! :..:[/quote]
Dünkü kapanışta full long olurken eminim yazmadım ki?Borsa artı olacak bugün yazarım.İnandığım yön nett alacaklar.Belli bu borsa.Ha gidip de ben hsbc bankasına bomba atılmasını bilemem.Ama alacaklar.Bu borsa komple psikoloji.Şimdi herkes ah borsa artı olmasa da Gökhan bir şişse diye düşünüyor.Ama olacaz artı maalesef.Şişmeyecem.Bugün özel olarak yazıyorum.Ben bildim şu bu havasına ihtiyacım yok.Ama borsa net alacaklar bugün.Borsa yaşanmadan anlaşılmaz sen de yaşayınca anlarsın nasıl biliniyor.Ben bu garanti ve iscyi nerdeyse 7 yıl oldu takip edeli.Bu hareketler kolay kolay yanıltmaz.Bugün işlem yapmayacam.Beni efg satmış garanti almış hiç enterese etmez.Fiyat artınca hiçbiri umrumda değil.35150 stoplu full longum ben.İsteyen de böyle olabilir.İşlem yapmayacam çok ciddiyim.
-
sn mbm nin sistemi AL vermeden yukselmez burası, borsa yukselmeden sistemi de AL vermez. O yüzden siz yükselişi unutun :)
-
[QUOTE=enorton;104105]sn mbm nin sistemi AL vermeden yukselmez burası, borsa yukselmeden sistemi de AL vermez. O yüzden siz yükselişi unutun :)[/QUOTE]
Şaka bir yana sistem birazdan AL verecek bu gidişle...
-
[quote=enorton;104105]sn mbm nin sistemi AL vermeden yukselmez burası, borsa yukselmeden sistemi de AL vermez. O yüzden siz yükselişi unutun :)[/quote]
İşte akşamdan beri anlatıyorumya zaten bende.Sistem geç görebilir ama banko olur sistemin gördüğü.Ama az kazandırır fıstık gibi kesin kazandırır.Yeterki uymasını bilin.
-
[quote=GOKHANFINDIK;104104]Dünkü kapanışta full long olurken eminim yazmadım ki?Borsa artı olacak bugün yazarım.İnandığım yön nett alacaklar.Belli bu borsa.Ha gidip de ben hsbc bankasına bomba atılmasını bilemem.Ama alacaklar.Bu borsa komple psikoloji.Şimdi herkes ah borsa artı olmasa da Gökhan bir şişse diye düşünüyor.Ama olacaz artı maalesef.Şişmeyecem.Bugün özel olarak yazıyorum.Ben bildim şu bu havasına ihtiyacım yok.Ama borsa net alacaklar bugün.Borsa yaşanmadan anlaşılmaz sen de yaşayınca anlarsın nasıl biliniyor.Ben bu garanti ve iscyi nerdeyse 7 yıl oldu takip edeli.Bu hareketler kolay kolay yanıltmaz.Bugün işlem yapmayacam.Beni efg satmış garanti almış hiç enterese etmez.Fiyat artınca hiçbiri umrumda değil.35150 stoplu full longum ben.İsteyen de böyle olabilir.İşlem yapmayacam çok ciddiyim.[/quote]
borsada pozisyonu olmayan ve normal olan kimsenin başka bir adamın zarar yazmasından(senin tabirinle şişmesinden) veya karda olan bir adamın kar yazamayan başka bir adama "kapak yapmasından" keyif alacağını düşünmüyorum. alıyorsa ya bir kuyruk acısı vardır ona bi zararın dokunmuştur, seni sevmemesi için bir sebep vermişsindir, ya da o adamda psikolojik problemler vardır.
bu durumlarda yapılacak şey kolay zaten.
"can sıkkınlığının miktarı, canını sıkan adamın kalitesiyle doğru orantılı olmalıdır" felsefesini uygulamak...
-
İlk siftah geldi fdow artı.Şimdi de fdax olacak.Sonra da imkb.
-
[quote=unlimitted;104108]borsada pozisyonu olmayan ve normal olan kimsenin başka bir adamın zarar yazmasından(senin tabirinle şişmesinden) veya karda olan bir adamın kar yazamayan başka bir adama "kapak yapmasından" keyif alacağını düşünmüyorum. alıyorsa ya bir kuyruk acısı vardır ona bi zararın dokunmuştur, seni sevmemesi için bir sebep vermişsindir, ya da o adamda psikolojik problemler vardır.
bu durumlarda yapılacak şey kolay zaten.
"can sıkkınlığının miktarı, canını sıkan adamın kalitesiyle doğru orantılı olmalıdır" felsefesini uygulamak...[/quote]
Ben alsat yapan birisiyim ama bugün yükselişten insanlar da kazansın istedim.Başka nedenim yok.Şimdi isteyen kazanır isteyen izler.40 000 den longlar.Bunlar esaslı alışlar.Öyle üçbeş gömlekçi alışına hiç benzemiyor.
-
Hani finansbankın fonu vardı, makas olduğu anda piyasaya girecek makası sıfırlayacaktı. Nerde kendisi hemen gelsin 500 puan oldu makas, yoksa benim de longa mı geçmemi bekliyor :)