-
[quote=SEYYAH;104141]alın canlarım LONG side selamettir :p
kış kimi hafifim sıbah hepisini gıpattım shortların...tertemizim :..:
1/2 150 den kapatım kalanıda 200 den...
LONG yaptım mı? tövbe vallahi yapmadım...fekat o sırada yapmak lazım geliyormuş.
ohooo daha sistem LONG diyecektide biz eldeki shortları cover edip LONG lıycaz filan...kafadan 600/700 puan bıhar...
histemim benim...var mı sen kimisi bı dinyada...:..:[/quote]
aynı histem neden long demedi seyyah, nalıncı keseri gibi sadece short ve short covera mı programladın
-
yahu ne yapacan o gündüz fenerini:..::..::..:
-
800 den short desem inanmazsınız.Full short.Yön kesin yukarı.Long olanlar sakın dokunmasın.Burası artar çokkk.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104154]800 den short desem inanmazsınız.Full short.Yön kesin yukarı.Long olanlar sakın dokunmasın.Burası artar çokkk.[/QUOTE]
700 den tekrar longladın sanırım...
-
[quote=mozkan;104152]aynı histem neden long demedi seyyah, nalıncı keseri gibi sadece short ve short covera mı programladın[/quote]
yoh...şindi LONG zamanı dedi sabah...normalde sabah kapanırken longlamam gerekiyordu.ama simetrik çalışmıyorum abi :..:
ben daha evvelde yazdım her hareketi yapmıyorum 1-2-3 hopp...çünkü çarpılmam işten bile değil.plans yapıyorum şimdi...belki 3 gün yatarım kenarda belkide 10 dk sonra atlarım trene.gerektiğinde itinayla ekşın yapılır :..:
-
[quote=enorton;104155]700 den tekrar longladın sanırım...[/quote]
Yoo arada çok işlem var.En az 1000 işlem yaptım 3 dakikada.Full long en son 35650 den.Ben ekranda durmiyim artık.800den önce de yaptım işlem.Full long devam.Amaç longun maliyetini düşürmekti.Düştü sayılır.Bu farkla asla shortlanmamalı.Borsa net yukarı yön.
-
yeter bu kadar ralli uyyumsuzluklar var .. şelale şelale şelale ..yaşasın spontane ..
-
-
[QUOTE=traderx;103939]ama şuda var şortlar dikkatli olsun neden? bu tür dönüş günlerinden sonraki günlerde genelde sabah ters yönde gaptan sonra yola devam ederler. ama şu an itibariyle net sat.[/QUOTE]
dün akşam kapanmadan önce belirtmiştim şunun için söylüyorum, piyasa her zaman bildiğini okuyor he yukarı gap yapmadı ama bunu öteledi şu anda artıya geçti herkes düşüşe odaklanmışken dediğim olayı yaptı ve bitti yada devam ediyor 36000 civarında kırdığı obonun boğaz noktasına doğru atak normaldir.
he boğaz seviyesi geçilir ve üstünde kalırsak planı güncellemek gerekir orası ayrı.
-
şindik kitaplara yeni bir terim ekleme zamanı geldi diye düşünüyorum...selçuklunun spontane olayından yola çıkarak.
daytrader var trendtrader var birde [B]spontrader [/B]ekleyelim...
sponge bob gibi oldu ama olsun... :p
tamam sevdim bundan sonra işin ne diye soran olursa [B]I am a spontrader[/B] diyeceğim :..:
-
Garan 3 kademe sonra 37000 deki tepe fiyatına ulaşıyor.Yani garan 3 kademe kalksa bizim 37000 olmamız lazım yanlışmıyım?Olacazz zamanı var.
-
500 ün altında 1 saatlik kapanış şelale getirir.Piyasa şuraları hızlı geçmeli geçecekse.Geçemezse 2 3 saatte burayı şelale gelir.
-
Short zamanı yaklasıyor sanki.
-
[quote=GOKHANFINDIK;104164]Short zamanı yaklasıyor sanki.[/quote]
sadece sankı mı?.dng
-
:DÖnümüz mayıs full short.Üşütmeyiz.:):D
-
-
Şu vob a bulaştımgım ılk gunden bu yana adam gıbı gazete bıle okuyamıyorum dunyadan bı haber olduk ben bole ........ bayramda ellerinden öperım
-
[quote=SaNCaKTaR;104168]Şu vob a bulaştımgım ılk gunden bu yana adam gıbı gazete bıle okuyamıyorum dunyadan bı haber olduk ben bole ........ bayramda ellerinden öperım[/quote]
Ben bunca alsata rağmen bütün haber gazeteleri okurum genelde aynı zaten haberler.Tabiki göz gezdirmek babında.Akşam çok okurum.
-
[quote=GOKHANFINDIK;104169]Ben bunca alsata rağmen bütün haber gazeteleri okurum genelde aynı zaten haberler.Tabiki göz gezdirmek babında.Akşam çok okurum.[/quote]
dostum sen tecrubelısın bız daha comez bıle sayılmayız bu alemde tabı yenilip gıtmezsek carcabuk bende akşamları okuyorum ama seans bıtdıgı anda dısarı cıkıp spor yapmak daha ıyı gelıyor tabı kazanırsak daha cok spor yapıyor ınsan ama kaybederse onunden dunya guzelı gecse donup bakmıcak halde oluyor anladın sen onu:..:
-
birisi FNY mi demişti? :..:
-
[quote=SaNCaKTaR;104170]dostum sen tecrubelısın bız daha comez bıle sayılmayız bu alemde tabı yenilip gıtmezsek carcabuk bende akşamları okuyorum ama seans bıtdıgı anda dısarı cıkıp spor yapmak daha ıyı gelıyor tabı kazanırsak daha cok spor yapıyor ınsan ama kaybederse onunden dunya guzelı gecse donup bakmıcak halde oluyor anladın sen onu:..:[/quote]
Bende cumartesi pazar hiç yokum evde İstanbulda neresi uyarsa oraya gidiyorum.
-
[quote=GOKHANFINDIK;104172]Bende cumartesi pazar hiç yokum evde İstanbulda neresi uyarsa oraya gidiyorum.[/quote]
artık bizi branj a davet edersın bı pazar gunu :):..:
-
5 dklığa göre longa devam..lelele
-
allah akıl fikir versin 750 yi 1-1-1-1-1 çalıştırıyor...
-
gokhan TERA dakı ışlemı sen mı yapıyorsun 1 + 1 bu N yaaa :)
-
[QUOTE=SEYYAH;104175]allah akıl fikir versin 750 yi 1-1-1-1-1 çalıştırıyor...[/QUOTE]
kesin gokhan :D birdirbir oynayan teraydı
-
[quote=fXci;104177]kesin gokhan :D birdirbir oynayan teraydı[/quote]
o zaman normal karşılamak lazım.gazete okurken canı sıkıldı herhal :D
-
pariteyi de artıldılar en sonunda
-
35850 yi geçebilirsek 36125 civarını test edebiliriz...bence...
-
[quote=SEYYAH;104175]allah akıl fikir versin 750 yi 1-1-1-1-1 çalıştırıyor...[/quote]
aklıma menderes tekstil geldi. onun da öyle bi manyağı vardı.
lotları 1-1-1-1 alır veya satardı. akşama kadar bıkmaz mısın be arkadaş.
hey gidi günler...
-
[quote=fXci;104177]kesin gokhan :D birdirbir oynayan teraydı[/quote]
daha ne istiyonuz..adamlar ya uzun eşek oynasaydı...veya kolbastı oynasaydı..dün ikinci seans kolbastı yaptılar malum, tökezleyenleri parça pinçik ettiler...
bu arada kolbastı kelimesi nerden geliyor araştırdım..merak işte..oyun, gece sokakta içki alemi yapan gençleri jandarmanın basması ve gençlerin sağa sola kaçışması ama çok sarhoş olanların leyla leyla ortalıkda gezinmesi durumunun mizanseniymiş...trabzon un varoşlarında doğmuş bu oyun.... jandarma=kolluk kuvveti.... kol bastı da burdan geliyormuş..jandarma bastı manasında...
bide külbastı var...o uzun hikaye ama mesela dün 36700 üzerinden long olup stoplamayan boğa arkadaşlar bir çeşit külbastı oluyor...
PAMBIIKKKK..ben böyle flat olunca çıbıldak hissediyorum kendimi..üstelik 35500 de al veren sisteme de uymadık..buyur işte bir histem-sistem paradoksu daha..pammmbıkkkkkk
-
-
biraz flatlıyayım hareket başladı.
-
[QUOTE=mbm;104183]35625 kısaaa[/QUOTE]
ahanda en esaslı baba sistem sat vermiş .. şelale şelale şelale ... :D
-
[quote=Astatin;104182]....PAMBIIKKKK..ben böyle [B]flat olunca çıbıldak hissediyorum kendimi[/B]..üstelik 35500 de al veren sisteme de uymadık..buyur işte bir [B]histem-sistem paradoksu[/B] daha..pammmbıkkkkkk[/quote]
arhadaşım,
histemli olmanın ön koşulu nefsini terbiye edeceksin.çok terbiyesizse biraz zaman alıyor bu durum.
histemli adam her dk. poz taşımaz.delikanlı adam etek giymez gibi yani :..:
1-2-3 hoppp...cumburloppp...:..:
-
Şortçular, longcular, birdir bir oynayanlar, kolbastı analizi yapanlar, şelaleciler, roketciler, velhasıl kader mahkumu vobcu dostlar, merhaba.
-
-
fdjı 60
[URL="http://www.kucukresim.com]"][url=http://www.kucukresim.com][/URL][img]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/fdji3a23a.jpg[/img][/url]
Fdjı 60 dak. neyi test etmiş geçebilirmi acaba tekrar burayı zor bence.
-
Long zamanı.35600 ün altında 1 saat durması short zamanıdır.Stoplar da orası olmalı.
-
Bana öyle geliyor ki gokhan şimdide 10ar 10ar 950 ye kadar alır:)
Neden 950, cunku orada satışım var:)