73800 den tekrar long a döndü şip-şak..
pivot 73950 de ve bu seviye üstüne şartlı emir giriyorum..
Printable View
73800 den tekrar long a döndü şip-şak..
pivot 73950 de ve bu seviye üstüne şartlı emir giriyorum..
[quote=saraylı;283287]flexy,
abi FX2000 de yıllık perioda çevirdim,
1 adet çubuk çıktı,:..:
L=61.150 ; H=77.775 yazıyo,:)
barın rengi yeşil,:D
hiç değilse 2 bar olsa dalgaları saymayı ,denerdim,:..:
ama bu durumda sayamadım tabi...:o
şaka şaka flexy,:D
abicim şimdi durum şöle:
muhtemelen B dalgası bitti uv li C dalgası aşağı yönlü başladı,
ama tabi hemen sert hareket aşağı oluşmaz,
piyasa bence aşağı sert hareketler ya da sorduğun trend için uvertür mahiyetinde birtakım hareketler yapıyor,ki bunlar da swing tarzında yatay hareketlerdir...
[COLOR=black][B]velhasıl trende daha var...[/B][/COLOR]:)[/quote]
Saol abi ellerine sağlık.O zaman ben haydili lili lili lili lili diyorum abi, yataydaki ruh halimi çağrıştırıyor :D
apsd 9 bin kontrat üzeri ekside..
genel açık pozisyon 161 bine kadar geriledi ki epeydir sonhaftaya bu kadar düşük açık pozisyonla girdiğimizi hatırlamıyorum..
referandum yaklaştıkça riskler azaltılıyor sanki ?
Sistemim aylık grafikteki long'unu koruyor.. Bundan sonra böle trade edecem.. Gap map yok şu grafiğin güzelliğine bak... Şu trendlerdeki asalete bak... Yemişim 5dk'lığı 15dk'lığı... :)))
[QUOTE=saraylı;283269]görüldüğü gibi isim koymak son derece önemli bir olaydır...
bazen isim,müsemmanın,yani isim konan varlığın dahi önüne geçer,:):D
jerfin nerdesin?:..:[/QUOTE]
evet hocam.. saraylı, sizin gerçek isminizin, ya da varlığınızın, ya da müsemmanızın:..: önünüze geçmiştir..:D
[quote=The Tatar;283295]apsd 9 bin kontrat üzeri ekside..
genel açık pozisyon 161 bine kadar geriledi ki epeydir sonhaftaya bu kadar düşük açık pozisyonla girdiğimizi hatırlamıyorum..
referandum yaklaştıkça riskler azaltılıyor sanki ?[/quote]
vade sonu.
APSD'yi ekimdeki artışla birlikte değerlendirmek gerek derim.
dikkat...!
[QUOTE=saraylı;283278]jerfin çok iyi felsefe yapıyo,:rolleyes:
ama kızcağızda istikrar yok,:confused:
bi gidiyo,bi geliyo,:eek:
hakikati bulması uzun sürecek diye,:rolleyes:;).kom
ciddi endişelerim var,:D:..:[/QUOTE]
haklısınız hocam, ben hakikati bulduğumda artık varlığım bu dünyada değil demektir.:..::p
[quote=Strategist;283296]Sistemim aylık grafikteki long'unu koruyor.. Bundan sonra böle trade edecem.. Gap map yok şu grafiğin güzelliğine bak... Şu trendlerdeki asalete bak... Yemişim 5dk'lığı 15dk'lığı... :)))[/quote]
o zaman trader değil yatırımcı olursun patron :..:
[quote=Strategist;283296]Sistemim aylık grafikteki long'unu koruyor.. Bundan sonra böle trade edecem.. Gap map yok şu grafiğin güzelliğine bak... Şu trendlerdeki asalete bak... Yemişim 5dk'lığı 15dk'lığı... :)))[/quote]
stropatro,
çok beğendim,
net bi şekilde karlı trade etmiş,:rolleyes:
daha önemlisi zarar da yok sistemde,;)
en önemlisi ben biliyorsun ,sistemin az trade edenini severim,:D
ama bunda aylık trade sayısı haddinden fazla az....:..::D
[quote=the tatar;283295]apsd 9 bin kontrat üzeri ekside..
Genel açık pozisyon 161 bine kadar geriledi ki epeydir sonhaftaya bu kadar düşük açık pozisyonla girdiğimizi hatırlamıyorum..
Referandum yaklaştıkça riskler azaltılıyor sanki ?[/quote]
ekim vade kontrat+ 11847
[quote=The Tatar;283304]o zaman trader değil yatırımcı olursun patron :..:[/quote]
Patron piyasalardan para kazanmak karakterime uymuyor. Kendime yakıştıramıyorum bir türlü. Ben yatırımdan matırımdan anlamam... Batırıma devam.... :)))
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/6f0a49d1.png[/IMG]
çok mu sallama oldu :D:D