gorguyorumm...:o:(:p:p
Printable View
gorguyorumm...:o:(:p:p
pis gorkuyorum..bu yolda telef olursak "SHORTTA GAPIŞANLAR" isimli bir film serisi yapalım opsivan abi...orda kazandıklarımızla vob da gaybettiklerimizi gompanze ederiz. seni yine jedı mentor u yaparık.. benim ise heç gahramanlık da gözüm yok... Sarı Selim ayarı, zevk ve sefa içinde geçen bir grallık hatta prenslik ve hatta marki lik dönemi bile bana yeter..nam da şöhrette gözüm yok..ü[url]www..[/url]
Öküz iş başında ama işi zor görünüyor. Bugün 1500 puan yaparsa anca kurtarır.
[quote=Astatin;405199]pis gorkuyorum..bu yolda telef olursak "SHORTTA GAPIŞANLAR" isimli bir film serisi yapalım opsivan abi...orda kazandıklarımızla vob da gaybettiklerimizi gompanze ederiz. seni yine jedı mentor u yaparık.. benim ise heç gahramanlık da gözüm yok... Sarı Selim ayarı, zevk ve sefa içinde geçen bir grallık hatta prenslik ve hatta marki lik dönemi bile bana yeter..nam da şöhrette gözüm yok..ü[URL="http://www.."]www..[/URL][/quote]
ama asti abi.. "nam olsun kar olmasın" deyi furuşkan atalarımız... :p:D
[quote=aslan;405216]Öküz iş başında ama işi zor görünüyor. Bugün 1500 puan yaparsa anca kurtarır.[/quote]
ölüm furuşu yapılmıştır öküze...yannuz öküzün cüsse böyük, gocaman vede üwvlii dir onun hemen düşmeyi beaa...düşmesini bekliiizz.::::::.dng
opsi van,
ben 60 dklıkda bir ranamaying triyengıl görüyorum..yoksa o raning trieyıngıl mı...yoksa trıyengıl değil ve zaten o yüzden raning de değil ranamaying de mi değil...teprik ederim...evet
[quote=Astatin;405232]opsi van,
ben 60 dklıkda bir ranamaying triyengıl görüyorum..yoksa o raning trieyıngıl mı...yoksa trıyengıl değil ve zaten o yüzden raning de değil ranamaying de mi değil...teprik ederim...evet[/quote]
triyengıl görünümlü diyametrigtir beaa...:::..lakin görünümünden dolayı ranamaz...yog ranarsa aybeder beaa...::: aslında triyengıl varya asti abi 5 dk lığın dışa vurumudur...:::::: dışa vurumu seviyo beaa...lebron...:..::..::D:D
versene AYUU....dng
Vay öküz vayy... ulemm tamam güçlüsün annadık.. tamam inanduk sana bea ..:..::..:
asti abi bangalar çok güçlü görünümlü foss mu beaa...:..::..:
ayular şeker komasına mı girdi yaww....::: bak taze hakiki bal var..gel pisi pisi pisi...pardon yaw yannuş oldi....dng
ey gidim nirde o eski haşırt graşırtlar beaa....kom