Beş dakikada 475 puanlık çubuk görüyorum, 17:00 barı, yukarı sinyalimi şimdi bu :)
Printable View
Beş dakikada 475 puanlık çubuk görüyorum, 17:00 barı, yukarı sinyalimi şimdi bu :)
Dow Un Bugun Daha Fazla Gidemeyecegini Iddia Ediyorum Enfazla 11.550-60
abd bizim enflasyonada sevindi
Geceye short devam...
[QUOTE=follow;31331]Teo Piyasa Kopuyor Hala Sattami Gercekten Bu Sistem?[/QUOTE]
Ben fiyata bakmıyorum, grafiğe bakıyorum, fiyat kaç şu an :) hehehe
herkese iyi geceler flat tım
garanti bankasını naptılar öyle.. hiç hoşuma gitmedi garan ın hali ve kapattım maliyetie kısaları.. off ya bi rahat rahat oturtmadılar kısalarla:(
[QUOTE=catedral;31175]Bozma ayarı şok geçirirler sora.. Long sevdalılar gaza gelir. Daha çok long yaparlar.lelele
4.00 den müşteri buldum baksana[/QUOTE]
sn catedral.
Küçük bir tebrik borçlusunuz.
Garan ve Vob daki kapanış için...
geceye vadeli yönünde uzun.................
yalnız dow sakat..daha dogrusu yönü net değil....
gerçi dün artı yüzde 2 den eksi kapatıp şu andada eksi olmasına ragmen vadeli aynı yerinde kapattı.. nerdeyse artı oluyordu...
o yüzden dowu pek takmam bu gece... eksi yüzde 2.5 olacak değil ya...
önemli olan biziz ve aldayız.....geceye uzuna devam....
[QUOTE=teo;31340]Ben fiyata bakmıyorum, grafiğe bakıyorum, fiyat kaç şu an :) hehehe[/QUOTE]
BENDE FIYAT+GRAFIK BAKIP TRADE EDIYORUM :) SONUCTA BENDE SHORT GIRDIM GECEYE,AMA BAYAGI IYI MALIYET OLDU :) NE GUNDU BEEE RESMEN DISIMIZ SOKULDU 200 KONTRAT ISLEM BANA GORE YUKSEK RAKAM.
[QUOTE=mbm;31344]... eksi yüzde 2.5 olacak değil ya...
[/QUOTE]
canım benim , neyse niyetin olur bak sonra,negatif düşünce salma evrene, secret okumadın mı:)
sn. hexen ben zaten longçuyum... hem de 3 haftadır.. bu gidişle long tribünün demirbaşı olucam :) hoşgeldiniz tribüne :)