[QUOTE=juliano;104230]kısalar için mi uzunlar için mi[/QUOTE]
uzunlar için!
Printable View
[QUOTE=juliano;104230]kısalar için mi uzunlar için mi[/QUOTE]
uzunlar için!
Efg tedavilikmisin oğlum?
hareketlerden veriden sonra yukarı atacaklar gibi hissediyorum.
ek şort 775
[QUOTE=traderx;104234]hareketlerden veriden sonra yukarı atacaklar gibi hissediyorum.[/QUOTE]
attılar, birazdan da pencereden aşağı atacaklar:..:
Bu borsa ralliiiii.Bu isc bu garantiye mal alınır.Dow düştükçe alıyorlar.İlk fırsatta yine alıyorlar.Full long.
sanko yine sapıttı..kademeler donar,emir 15 sn sonra gider...
Hexen plans, sazan parsons project, haguan cırcles, pambık strıng :) :)
STRING: Dizi, dizmek, saymak manasında..EW sayımı yani :) yannış anlaşılmasın
Altın ohaaaa.
veri sonrası 35725 uzun
imkb 28400 gecerse yon yukarı teyittir bence
700 e verdı salağın birisi.
o hareketi benim dışımda gören var mı?
yoksa 900-750 arası bi halisünasyon mu gördüm ben?:eek:
[QUOTE=Astatin;104229]furkicim;
önce Forex i açıklayayım.. For-Ex...herkes bunu foreign exchange in kısaltması sanır ama öyle değil... Aslında bu kıslatma değil... For Ex....
Ex: Ölü demek tıpta.. For da için demek..For _ Ex: Gebermek isteyenler için..
Pratik olayına gelince...3-4 ay önce bi bulaştım.. denk geldi sistem mistem para 1 ayda tam 10 katına çıktı...sonra ana paranın az üstünde bir parayla zor kaçtım...
Aracıların ekran dondurma hizmetleri, kritik kararlr öncesi açılan spreadlerle badem edilen S/L ler...sengeçe uyurken Japon başbakanının osurması falan derken...zor iş forex...[/QUOTE]
vala benimde iyi gidiyor hep duyuyorum böyle ilk kazanıp sonra verirsin diye ama kaldıracı gaza gelip arttırmıyorumm aynı gidiyorm hep
[quote=unlimitted;104244]o hareketi benim dışımda gören var mı?
yoksa 900-750 arası bi halisünasyon mu gördüm ben?:eek:[/quote]
Yazdım ya 700 e verdi info yatırım.
bugün sistemi çarpılan var mı
[quote=abka;104247]bugün sistemi çarpılan var mı[/quote]
bence yoktur.
bugün çok teknik çalıştı grafikler.
bugun sinir oldum.......35675 kısa....
zarara geçtik....ama gün bitmedi daha.....
şortlara takviye..olduk 4 kaldıraç
forex aslında iyidir hareketler süperdir para kazanmak için birebir, aklı başında şükretmesini bilen biri için büyük nimet sorun aracı kurumlarda çoğu küçüklere karşı oynuyor, şöyleki tırıvırı kurumlarda işlem yaptıını zanneden yatırımcının işlemleri aslında piyasada işlem görmüyor ve bunları denetleyen hiç bir kurum yok ve aracı kurumda %90 nın kaybettiği piyasada kaybettiğini zanneden çoluk çocuğun parasını yiyor. he işi bilen birinede denk geldilermi, sistem kitlenmelerinin haddi hesabı olmaz, emirler gitmez fiyat kaymaları cart curt İnallah ettirip gitmesini sağlarlar, ecn olan kurumlarla en az 10000 dolar bakiyeyle sağlam isviçre ve abd de denetim altında büyük kurumlarda çalışıldımı para kazanmak pekte zor değil.
bu kurumlarda dealing desk ve nodealingdesk olarak 2ye ayrılır.no dealingdesk olanlar tercih edilmeli bunlar içinde yüksek bakiye gerekir bu tür kurumlar sadece komisyondan (spread)kazanırlar çünkü.
4. dalga 35925 de sona ermiş olabilir. 5. dalga hedefi 34725 dir.
[quote=abka;104247]bugün sistemi çarpılan var mı[/quote]
histem: 35175 short cover flat
sistem:35500 al
histem: 35700 ort sat
bugün sistemde histemde çarpılmadı
[QUOTE=traderx;104236]attılar, birazdan da pencereden aşağı atacaklar:..:[/QUOTE]
çakalallar bu nanelerle çoluk çocuğu kandırırsınız ancak .uyk.lelele
4525 görülünce dax mortingen mevcut barlarla, şu an 4536
sert yukarı bekliyorum vobta..
bugunun ideal sayısı 925 oldu, 2 kez sortladım, ikisini de 600 den kapadım, yenıden 925 beklemekteyım, py ye duyurulur:)
[QUOTE=tuareg;104257]bugunun ideal sayısı 925 oldu, 2 kez sortladım, ikisini de 600 den kapadım, yenıden 925 beklemekteyım, py ye duyurulur:)[/QUOTE]
birdaha giderse yıkar geçer orayı herhal
longçular dikkatli olsun, benden söylemesi, ben böyle puslu havalara bayılırımda:D
yazdığım sadece histeme dayalı, sistemlerim alda.
35750 uzun........
Dow fırsat tanısa solugu 36000 uzerinde alacağız, sort yapmaktan bugunluk vazgectim
[quote=fXci;104258]birdaha giderse yıkar geçer orayı herhal[/quote]
aynen öyle, sortları bayağı yukarı tasıdım, gelirse sabaha kadar gülmekten kramp geçiririm:D
35700 kısa.....sonuna kadar çarpışırım.
matrix harıka bugun..2 3 kademe de bır goruyorm hareketlerı
siteye her döndüğümde sayfayı yenilemem gerekiyor,eskiden en azından aynı sayfa içinde sürekli mesajlar ekleniyordu,sayfa dolduğunda ise yeni sayfaya kendim geçiyordum.şimdi her açtığımda önce sayfayı yeniliyor sonra son sayfayı tıklıyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz?kolay bir yolu varmı teşekkürler...
KOLBASTI ya başladılar yine..şortum mutluyum
sistem al da..of be..bunaldım...
[URL="http://img17.imageshack.us/my.php?image=75687088.jpg]"][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/5002/75687088.jpg[/IMG][/URL]
Şu 15 dklığın daha sat vermemesi beni cidden bayağı rahatsız etmeye başladı uyuz oldum.:(
Gene yukarı yapmasınlarda bunlar.
[quote=Astatin;104267]KOLBASTI ya başladılar yine..şortum mutluyum[/quote]
valla kolbastı bile bu dansın yanında vals gibi kalır.
bu ne ya!
tutuyorlarmı malmı veriyorlar ? Cortcu silkeleme mi ? tam anlayamadım
Dayanamadım 800 e satış 475 e alış yazdım, sonra tırstım ıkısını de ıptal ettım, tısrmasak 325 puan daha cepteydı, :(:(