-
[QUOTE=follow;31345]BENDE FIYAT+GRAFIK BAKIP TRADE EDIYORUM :) SONUCTA BENDE SHORT GIRDIM GECEYE,AMA BAYAGI IYI MALIYET OLDU :) NE GUNDU BEEE RESMEN DISIMIZ SOKULDU 200 KONTRAT ISLEM BANA GORE YUKSEK RAKAM.[/QUOTE]
Bende bu gün 50,550 den aldıklarımı 50,800 e yazmıştım. 10-15 dakikalık bir toplantıya girdim. bir çıktım ki, 51,050 alışta. anında geri yerine koydum.. Adamlar acaip işlem yaptılar bu gün. Ama karda olduklarını sanmam...
Vob işi bul karayı al babayı işine döndü.
-
Dow Da 11.400 Civarinda Kapanis Bekliyorum Yani -%1 Gibi.
-
bollinger sınırında kapattı yarın yukarı gaple geçecek yada 49lara yönelecek..
-
Hrc Sistemine Geri Donuyorum.
-
11600 üzerinde kapanış bekliyorum dowdan.
sebep petroldaki stabilizasyon sanayilere alım getirecektir, dün tatil dönüşü olduğu için sallama yaptılar, hala banttayız hemen düşmeyeceğiz demiştim, düşüşte dipden girdikte sabahki ilk yükselişin kısalmasını kaçırdım neyse buna da şükür.
sevgiler.
-
-
[QUOTE=teo;31346]canım benim , neyse niyetin olur bak sonra,negatif düşünce salma evrene, secret okumadın mı:)[/QUOTE]
güzel.+.
-
[QUOTE=ktasyurek;31347]sn. hexen ben zaten longçuyum... hem de 3 haftadır.. bu gidişle long tribünün demirbaşı olucam :) hoşgeldiniz tribüne :)[/QUOTE]
bende dün 49600 long bindim 51750 %40 realiz etim . bugun 50900 flat and terkar long dondum gecye long sebep system long halen 51550 üstesindeyiz
-
[QUOTE=BULUT;31343]sn catedral.
Küçük bir tebrik borçlusunuz.
Garan ve Vob daki kapanış için...[/QUOTE]
Niye? 4.00 olmamışki!!! 4.00 ten satıcıyım dedim ben size.kom
Mesajı okumuşssunuz ama anlamamışsınız anlaşılan.kom
-
Kısaya devam dedim, yataylıktan bıkana kadar yatayız, o nasıl olacaksa:), fakat dediğim gibi, eskaza yukarı yapılırsa bilinki mal gazalamak içindir, esas yön aşağıyı göstermeye devam ediyor, bugün hani olurda artık yurt dışının olumluğu ile yarından sonra artı yaparız diye düşünenelere 51650 uzlaşması yapıldı, dünkü uzlaşma yani, son tur son şans, saygılar.
-
[QUOTE=catedral;31170]ben sana 4.00 den veriim :D Sen 4.20 den alıcı bulursunüüü[/QUOTE]
bak mesaja:D ne diyoo!!!
-
Vay be, koskoca garan ı nasıl oynatıyon sen ööle
Ferit göreve gel diyosuuun..dng