[QUOTE=fXci;104272]tutuyorlarmı malmı veriyorlar ? Cortcu silkeleme mi ? tam anlayamadım[/QUOTE]
hatta 34900e gidecekmi gitmeyecekmi ?
tam anlayamadım .dng
Printable View
[QUOTE=fXci;104272]tutuyorlarmı malmı veriyorlar ? Cortcu silkeleme mi ? tam anlayamadım[/QUOTE]
hatta 34900e gidecekmi gitmeyecekmi ?
tam anlayamadım .dng
[quote=Nafiz;104266]siteye her döndüğümde sayfayı yenilemem gerekiyor,eskiden en azından aynı sayfa içinde sürekli mesajlar ekleniyordu,sayfa dolduğunda ise yeni sayfaya kendim geçiyordum.şimdi her açtığımda önce sayfayı yeniliyor sonra son sayfayı tıklıyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz?kolay bir yolu varmı teşekkürler...[/quote]
herkes pozisyonda ve bugün işlemler çok hızlı.
flat olarak ben yardımcı olayım.
profiliniz/seçenekleri düzenle/konu gösterim ayarları alanından yapabilirsiniz.
veriler savuşturuldu...sırada DJ endüstriyal var
[QUOTE=fXci;104274]hatta 34900e gidecekmi gitmeyecekmi ?
tam anlayamadım .dng[/QUOTE]
hatta djf 7670e gidecekmi gitmeyecekmi tam anlayamadım .dng
9.uluslararası sistemci dökme ve çalkalama yarışmasına hoş geldiniz
Spot vadeli marji bir 600 puana cıkıyor, bır 150 puana düşüyo, şerefsizliğin bu kadarını vobda pek hatırlamıyorum.
bu gece dow kapanış tahminim 7792,12 dir. min 7722 görülür.
[QUOTE=sovalye;104278]9.uluslararası sistemci dökme ve çalkalama yarışmasına hoş geldiniz[/QUOTE]
kaldıraç 2..sonuna kadar dayanacagım..ya herro ya merro...:):):)
ya helvamı yiyeceksiniz..yada bayram şekerlerini..
interbank da dolar 1.6082, dow dunun uzerıne bugun de eksi,vob dunku sevıyede, ula n'oliyiii???
apsdeg +10.000..biryere sert kırılacak..
Şeytan diyor ne var ne yok short yap, zaten astatın de sort sort dıye dıye bır hal oldu, asıl mesele şeytanla astatıne na kadar guvenebilirim:)
PAMBIIIKKK..pireleri sayıyo herhal sesi çıkmıyo
Hepsi yalan altın gerçek hareketin kralını altında yapıyolar şuan!
[quote=tuareg;104284]Şeytan diyor ne var ne yok short yap, zaten astatın de sort sort dıye dıye bır hal oldu, asıl mesele şeytanla astatıne na kadar guvenebilirim:)[/quote]
seytanı bilmem ama bana güvenme.....bu arada sen tahtaya emir yazıp iptal etmeye devam et, aysonunda overall un bir kısmını VOBa mecburi bağış yaparsın:..:
35700 uzun......
gelecekler kucaga..öyle yada böyle.....kısa yada uzun........
[quote=abka;104281]kaldıraç 2..sonuna kadar dayanacagım..ya herro ya merro...:):):)
ya helvamı yiyeceksiniz..yada bayram şekerlerini..[/quote]
acil biryerlere kopmazsak bu durum yarında devam eder
dolar altın tüm sistemlerde al vermesine rağmen endekste tophane kumarbazları yine işbaşında baş aktörler hala aynı
enorton sistemin ne durumda...son zamanlarda sistemin çok iyiydi..
Tek uzlasmada 600 puan kitlediler hamdolsun.
inatla tutmalarının anlamı varmı ? djf 7670e gidecem derken yalanmı soyluyor? akşama donecekmi ?
anlayamadım getti
[quote=Astatin;104287]seytanı bilmem ama bana güvenme.....bu arada sen tahtaya emir yazıp iptal etmeye devam et, aysonunda overall un bir kısmını VOBa mecburi bağış yaparsın:..:[/quote]
emir iptal cezasını biliyorum uyarın ıcın tesekkurler kardeşim, iptal dedıysem 1000 puan aşağı ve yukarı almıştım.
Bizimkiler gene bir haber aldılar galiba.
Düşürmüyorlar gene bir kokular çıkar yakında..
[quote=tuareg;104293]emir iptal cezasını biliyorum uyarın ıcın tesekkurler kardeşim, iptal dedıysem 1000 puan aşağı ve yukarı almıştım.[/quote]
Emir iptal cezası yok.Keyfinize bakın.Kurumun ortalaması olmalı epey çok iptal olmalı.Size zarar gelmez.
GECE kesin longum.Tek uzlaşmada 600 puan kitlediler.Geri tek uzlasmada 300 puan aldım.Full long geceeeee.Daha işlem yok.
Tutun bakalım daha nekadar tutacaksınız.Sabaha güvermek içinmi tüm bu yapılanlar! :)
[URL="http://img18.imageshack.us/my.php?image=58957229.jpg]"][URL=http://img18.imageshack.us/my.php?image=58957229.jpg][/URL][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/5109/58957229.jpg[/IMG][/URL]
İşin mok tarafı çizgiyide değdirdiler.:confused:
ayılık bitti diyorum inanmıyorsunuz..
900 stop :(
vade farkı tekrar 100 puan, allah akıl fikir versin
[quote=Astatin;104300]900 stop :([/quote]
Dedim ben adi bunlar.dng
geceye en son 35700 le uzun...
çok adiler bunlar.....anca çıkardık zararı.....
vermezlerse tabi.
ahanda fark kapandı vadeli spotta, yuhhh
Neye inanacağımız kalmadı..
Her şey allak bullak..
biri artı diğeri eksi herkes bir telden çalışıyor umarım herkes karla atlatır..
Vay be halil son günlerde tarih yazmaya başladı.
ah asti ahh, hem kendını yaktın hem benı 475 alıp geceye de öyle gırecektım, gitti 800 puan, senın histemın bır bıldıgı var dıye uzak kalmayı tercıh ettım. Sağlık olsun kardeşim, sen bunu py nın yanına koymazsın.
mıllet paso shortluyo mu nedır apsd 9000 dı 11000 ı gectı
200 kısa.
geceye flat giricem.
10 dakikada ne yaptıysak o.
bız yıne sapıttık ama nıe analamdım..dow cok ıyı artı mı ypck da onu mu fıyatlarıoruzkı
ANNA ZIESTENIM
su yuzeyinde
[IMG]http://i43.tinypic.com/2uo2i38.png[/IMG]
Dolar yukarı altın yukarı borsa yukarı bari faizleri de yukarı tasıyın nazar değmesin diye piyasanın boynuna at nalı takalım.
Bugün benim için şaka gibi oldu. Gün içi al-sat larla verdiğim puanların çok fazlasını son açtığım uzun ile geri aldım.