36475 uzun kapattım..flatim..rahat bir gün istedim..herkese iyi akşamlar..
Printable View
36475 uzun kapattım..flatim..rahat bir gün istedim..herkese iyi akşamlar..
süper gündü keşke her gün böyle olsa:) yarın yeni işyerime yeni ofisime geçeceğim umarım orda biraz huzurlu olurumda adamakıllı rahat rahat dinginlik içinde işlem yapabilirim
iyi akşamlar.
[QUOTE=maşuk;104314]Bugün benim için şaka gibi oldu. Gün içi al-sat larla verdiğim puanların çok fazlasını son açtığım uzun ile geri aldım.[/QUOTE]
aynen...
kırılmada aynı yönde olurum demiştim...
karla kapattık ..zoraki....
geceye uzun...herkese iyi akşamlar...
çok zor bi gündü....
[URL="http://www.kucukresim.com]"][url=http://www.kucukresim.com][/URL][img]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/sf0e65.jpg[/img][/url]
15 Dk son hali demekki yememiş düşüşü.:mad:
Bugun de IMF den acıklama gelmesın haftasonu ankara'dayız diye, artık allah ne verdıyse, canlı bomba mı olurum, keskın nısancı mı orasını bılemem.
Gunluk hedefımın % 50 fazlasını gun ıcı elde ettığım ıcın yukselışı sadece ızlemekle yetındım:(
matriks de n dow akışı kesildi..
Sizde de sorun varmı
son ana kadar uzundum ama kısa girdim .. çok aldılar vadeliyi .. hayırlısı artık ... ,
[URL=http://img16.imageshack.us/my.php?image=adszgmb.jpg][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/6034/adszgmb.jpg[/IMG][/URL]
gün sonu 10 dakikada kolu gövdeye yakın yerden kesmemize rağmen + kapattık günü neyse ki.
son 10 dakikaya kadar muhteşem dediğimiz bir günü ehh'e çeviren o köpekbalıklarına selam olsun...
iyi akşamlar...
Arkadaşlar herkese merhaba, bugün iki kez e-broker dan emir göndermeme rağmen gitmedi. Bu bana ilk kez oluyor. Başına daha önce böyle bişey gelen var mı? Hele ikincisinde acayip zarar ettim . 35800 den long emir gönderdim, daha sonra pozisyonuma bi baktım hala kısayım 35975 ten alabildim. 350 puan zararım var :(
[quote=activex31;104321]matriks de n dow akışı kesildi..
Sizde de sorun varmı[/quote]
Veri alışında sorun yok sert hareket öncesi yön tayini o. Sabaha gap var yani.
[quote=enorton;104324]Arkadaşlar herkese merhaba, bugün iki kez e-broker dan emir göndermeme rağmen gitmedi. Bu bana ilk kez oluyor. Başına daha önce böyle bişey gelen var mı? Hele ikincisinde acayip zarar ettim . 35800 den long emir gönderdim, daha sonra pozisyonuma bi baktım hala kısayım 35975 ten alabildim. 350 puan zararım var :([/quote]
aynısı bana 3 kere oldu..y oguluktan mıdır nedır bılmem oyuzden epy zararlı ıslem yptm.aksi gibi sıstem dondgunda n emır gıdıp gıtmedgını de guncellıyemıosun.yanlız orda şöle bı püf noktası var.benım ıslemlerde yanı gtmeyenlerde emrı verdıkten sonra bı emır ıletılmstr seklınde bı kutucuk cıkardı bu gıtmeyen emırlerde o kutu yazısız boş olarak çıktı ben de 2.emir de uyanabıldm..
[URL="http://www.kucukresim.com]"][url=http://www.kucukresim.com][/URL][img]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/c2dab2.jpg[/img][/url]
5 dklıkta tek çizikla öldürücü darbe uygulamasına başlıyorum çizik aşağı eğildimi sat yukarı büküldümü al örneği grafiktedir.Bugünde başarıyla görevini tamamlamıştır.+.
[QUOTE=marakes;104326]aynısı bana 3 kere oldu..y oguluktan mıdır nedır bılmem oyuzden epy zararlı ıslem yptm.aksi gibi sıstem dondgunda n emır gıdıp gıtmedgını de guncellıyemıosun.yanlız orda şöle bı püf noktası var.benım ıslemlerde yanı gtmeyenlerde emrı verdıkten sonra bı emır ıletılmstr seklınde bı kutucuk cıkardı bu gıtmeyen emırlerde o kutu yazısız boş olarak çıktı ben de 2.emir de uyanabıldm..[/QUOTE]
Gerçekten çok moralim bozuldu, aslında bi taraftan da seviniyorum çünkü daha geç farkedebilirdim. Sn marakes ben de anlamadım ama eminim ki açılan küçük pencerede success yazdı. Şimdi Gedik yatırımı aradım, biz bi araştıralım dediler klasik. Bence bişey çıkmayacak. Olan 350 puana oldu. Her işlemden sonra o zaman emirleri güncelle deyip bakmamız lazım.
[quote=enorton;104328]Gerçekten çok moralim bozuldu, aslında bi taraftan da seviniyorum çünkü daha geç farkedebilirdim. Sn marakes ben de anlamadım ama eminim ki açılan küçük pencerede success yazdı. Şimdi Gedik yatırımı aradım, biz bi araştıralım dediler klasik. Bence bişey çıkmayacak. Olan 350 puana oldu. Her işlemden sonra o zaman emirleri güncelle deyip bakmamız lazım.[/quote]
evet en dgrusu emri kontrol etmek..olur da terslık olr gıtmesse zarar da kar da size bırakılır kımse ustlenmez bu durumu..bende ole bı ayrım oldu bılmıyorum tesaduf demekkı..hep sert hareket olcagı gunler porgram donudururlar derdim en sonunda onunda tokadını yedik..
[URL="http://img245.imageshack.us/my.php?image=pastacgeldi.jpg"][IMG]http://img245.imageshack.us/img245/7365/pastacgeldi.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=selçuklu;104322]son ana kadar uzundum ama kısa girdim .. çok aldılar vadeliyi .. hayırlısı artık ... ,
[URL=http://img16.imageshack.us/my.php?image=adszgmb.jpg][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/6034/adszgmb.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
Selçuklu bu wolf wave değilmi yanlışmı görüyorum?
[QUOTE=marakes;104329]evet en dgrusu emri kontrol etmek..olur da terslık olr gıtmesse zarar da kar da size bırakılır kımse ustlenmez bu durumu..bende ole bı ayrım oldu bılmıyorum tesaduf demekkı..hep sert hareket olcagı gunler porgram donudururlar derdim en sonunda onunda tokadını yedik..[/QUOTE]
Gedik beni aradı başka sorun yaşayan yokmuş, yarın başka bir platform yukleyecekler bakalım. Yalnız bu ebroker tüm işlemleri log olarak tutuyor ama baktım orada da gözükmüyor... İspat edebileceğim hiç bir şey yok...
[QUOTE=enorton;104332]Gedik beni aradı başka sorun yaşayan yokmuş, yarın başka bir platform yukleyecekler bakalım. Yalnız bu ebroker tüm işlemleri log olarak tutuyor ama baktım orada da gözükmüyor... İspat edebileceğim hiç bir şey yok...[/QUOTE]
ben gedikle çalışırken e-brokerda bana çok oldu.. işlem onay kodu bilenem veriyordu neyazıkki işlem gerçekte olmuyordu.
ayda 4.000 kontrata ,onbinde 1,5 in [B]altında[/B] kom. (net1.575 vergisiyle) veren aracı kurum var mı..tek istediğim hızlı emir iletimi..sanko gibi duraklama,geç emir(15 sn sonra) istemiyorum...
:..:[quote=tuareg;104308]ah asti ahh, hem kendını yaktın hem benı 475 alıp geceye de öyle gırecektım, gitti 800 puan, senın histemın bır bıldıgı var dıye uzak kalmayı tercıh ettım. Sağlık olsun kardeşim, sen bunu py nın yanına koymazsın.[/quote]
1) Sistem alda dedim reco
2) Histem satta dedim
3) 900 stop dedim
4) 1500 ün 400 ünü geri teslim ettim:..:
Aslan ve Kartal fıkrasını anlatmışdım değilmi reco.kom.kom.kom
Arkadaşlar o en son yazdıktan sonra elektrik gitti geceye 35600 den longum.Aynen öyle kaldı.Eğer elektrik gitmese alsata girerdi.Günü 1000 puan zarardan seans sonu 50 puan net kara geçirdim.Full long geceye.Bu gece sert artacak dow.Enorton baba İnşallah bozmamışsındır longlarını.
[QUOTE=fXci;104333]ben gedikle çalışırken e-brokerda bana çok oldu.. işlem onay kodu bilenem veriyordu neyazıkki işlem gerçekte olmuyordu.[/QUOTE]
Ama gedik sanki bunu ilk kez benden duymuş gibi davrandı... :mad: Nasıl çözeceğiz bu işi anlamadım...
tum foruma hayırlı aksamlar dun uzuncuları yıprattılar yarın itibari ile kısacıları mc yaptırmaya baslarlar takas efg yuklu diger kısacılara ciddi ilaveler yapıldı bugun
dow ve sabah dji olumlu olursa gaplı acılıs 37100 gibi 40000 yolculugu baslayabilir
sahsi dusuncem olup kendimi baglar herkese selamlar
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104336]Arkadaşlar o en son yazdıktan sonra elektrik gitti geceye 35600 den longum.Aynen öyle kaldı.Eğer elektrik gitmese alsata girerdi.Günü 1000 puan zarardan seans sonu 50 puan net kara geçirdim.Full long geceye.Bu gece sert artacak dow.Enorton baba İnşallah bozmamışsındır longlarını.[/QUOTE]
Malesef günü zararda kapattım, ama zararın büyük çoğu ebroker yuzunden oldu. 35800 den long yazdım baktım hala shorttayım 35975 ten anca longlayabildim tekrar. 350 puan zarar onların yuzunden oldu. günü 500 puan zararla kapattım...
[QUOTE=enorton;104332]Gedik beni aradı başka sorun yaşayan yokmuş, yarın başka bir platform yukleyecekler bakalım. Yalnız bu ebroker tüm işlemleri log olarak tutuyor ama baktım orada da gözükmüyor... İspat edebileceğim hiç bir şey yok...[/QUOTE]
gedik'de bana da oldu aynısı kaç defa enorton..
evet beklediğim gibi 35.000 kırılmadı... en az 40.000 deneyeceğini düşünüyorum.. abartı bulanlar yükseldikçe short açabilirler..:p
[quote=jerfin;104341]evet beklediğim gibi 35.000 kırılmadı... en az 40.000 deneyeceğini düşünüyorum.. abartı bulanlar yükseldikçe short açabilirler..:p[/quote]
Vallahi bana bugün artı bile kapatması yetti.Hiç yoktan gelecek için yönü belli etti imkb nin bugünkü sağlamlığı.Bundan sonra long ağırlıklı oynamak lazım.Dow en geç 3 günde 8000 leri geçer.Bugün hiç işlem yapmasam net 800 puan kar varmış.Ama ben dünkü shortları kapatmasaymışım net bugün kardan zarar edecekmişim.Alsata devam.Ama bu piyasa yukarı bi 3000 puanı daha var bugün bunu belli ettiler.Bundan sonra yavaş yavaş da olsa artacaz.Bugün sıkıştırmamı ne oldu bilmiyorum.İşyatırımın halt yemesi bu artış.Seans onu ise arz kısılmış dowun da gazı ile ne var ne yok almışlar.Her saniye yeni kademe yüksek görülmüş.Vob manyak yer.Spot bir milim oynamadı vob uçtu.Yani spota bakıp shortlayana sırf olduğu yerde 850 puan kitlediler.Akıl alacak gibi değil.Ama imkb bugün güçlüydü vardı bir çapanoğlu.Yarın tek tuş 500 puan eksi de açabiliriz.Herşey unutulur.Seans sonu paniği boşa çıkar.Kimse satmak istemeyince böyle olacak tabiki fiyat kopmuş.Bir de agresif isyatırım almış.
bugün benim için çok strestliydi..kar-zarar arasında gidip geldim..sistem en son al da olmasına rağmen,17;13 de 36475 den tüm uzunları verdim...gece rahat olsun diye...sonuç mutlu son...yarın sistem sat derse poz. alacagım..
sistemden tek şikayetim ayda ortalama 40 poz. alıyor..poz. kapama ile 80 eder..bu benim için çok fazla..birde 5 dak olunca lavaboya gitmek bile bazen sorun oluyor..
dow eksiye gidiyor..
[QUOTE=abka;104344]dow eksiye gidiyor..[/QUOTE]
ellemeyin gitsin sn abka! short kaldık geceye. Çokda huzursuzum.Bi sn.selçuklunun 15 dk grafiğindeki wolf wave var. üüü
Borsa mayısta düşecek.Son tepe yaparmı bir iki günde belli olur.Yalnız dax max hiçbirşey takmıyor dowu.Dax ve imkbyi aynı paramı alıyor acaba.Takas payı kestiler yine bugün evlat acısı gibi koydu pehhhh.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104346]Borsa mayısta düşecek.Son tepe yaparmı bir iki günde belli olur.Yalnız dax max hiçbirşey takmıyor dowu.Dax ve imkbyi aynı paramı alıyor acaba.Takas payı kestiler yine bugün evlat acısı gibi koydu pehhhh.[/QUOTE]
takas payı neyki ?
fındık,fıstık oy oy.....
selam arkadaşlar,zeka küpleri....umarım işler yolundadır.....
canım kuzu şiş istedi bu saatte......yaw olacak iş değil......
[quote=mordak;104348]fındık,fıstık oy oy.....
canım kuzu şiş istedi bu saatte......yaw olacak iş değil......[/quote]
Selam mordak zaten gündüz şişlediler birde sen şiş
dersen çifte kavrulmuş olacaz be ya başka bişey istesedin bari.:(
cezam vardı bitmiş......yoktum ne zamandır...umarm [B]küpleri[/B] doldurmuşsunuzdur.......
üstün,bitmez,bereketli:D para ile oynayanlar terse zaten gelmez her zaman kazanır 1-2 ay sonra olsada.....kom.kom
hele zeka küpleri olursa yanlarında pühhhh.....
neyse kazançlarınız bol olsun.........
[QUOTE=Larossıan;104349]Selam mordak zaten gündüz şişlediler birde sen şiş
dersen çifte kavrulmuş olacaz be ya başka bişey istesedin bari.:([/QUOTE]
aman dikkat.....ara sıra olur böyle durumlar hepimiz için.....yeterki disiplinli olalım....ki siz zaten bildiğim kadarı ile bu konuda başarılısınız...
benim istediğim şişin size zararı olmaz sanırım.....:):)
en kısa zamanda zararlarınızı telafi etmeniz dileğiyle.....
Bundan sonra kriz bitmiştir.40000 görecek bu vob.Düşüş ise nisanda yabancılar tatile giderken olacak.Bundan sonra short mantıksızdır.
[quote=mordak;104348]fındık,fıstık oy oy.....
canım kuzu şiş istedi bu saatte......yaw olacak iş değil......[/quote]
Mordak ustam yazıların biraz canımı sıkıyor.Şu zeka küpleri kim ola ki?Sen kendini birşey sanıyorsun epey.Yavaş gel hacııı.Sana kimse birşey demiyor burada az bi dalga geçme milletle.Burada kimseye bulaşma.Yav siz de yönetim bu adamı ne tutuyorsunuz ya atın gitsin bunu.Bu bull marketi de tehdit etmişti.Akşam akşam basacam kalayı şimdi çekecem gidecem.Alın şunu ya başımdan.Bu akşam erken türemiş.Bunu 3 kere engellediniz.3 kere engellenen adamın cezası nasıl bitiyor sürekli ya.Hellim hanım daha önceden bana kuralları anlattığınıza göre bunun 3. engellenmede hala burada olmaması üyeliğinin bitmesi lazım.
[quote=cakartalı;104347]takas payı neyki ?[/quote]
Takas payını komisyon oranı çok olandan almazlar.Az olanda anlaşmasına göre verir.Benim anlaşmam da vermek şeklinde.Ama komisyondan da çıkmış oluyorum ben o rakamı bir nevi aynı kapıya çıkıyor.Bu takas parası önceden 2 kuruştu her 1 adette.Şimdi 4 kuruş oldu.Yani 100000 işlemde 4000 lira bayılıyorum.