gerçekten özlemişiz böyle seansları.
yaw marakes, tavla oynadığımız günler oluyordu hatırlasana. :D
Printable View
gerçekten özlemişiz böyle seansları.
yaw marakes, tavla oynadığımız günler oluyordu hatırlasana. :D
[quote=Astatin;104516]:..:Himinileri gubardatmak üzere a-part da bekliyorum:..:[/quote]
Himini lafı Leman, L-Manyak, Lombak vb dergilerden alıntıdır. Gubarma lafını da çok beğendim. Artık kendini market maker görenlere pişşik yapmaya, "Himinileri Gubartma" deyimini uygun görüyorum. Böyle biline.
(Gubartma kelimesinin TradeMark'ı (Telif hakları) sn Astatin'e aittir)
[quote=marakes;104514]matrıks basladı yıne donmaya[/quote]
benim matriks de donuyor
kablosuz agdan mı baglanıyorsunuz
[quote=sazan;104521]Himini lafı Leman, L-Manyak, Lombak vb dergilerden alıntıdır. Gubarma lafını da çok beğendim. Artık kendini market maker görenlere pişşik yapmaya, "Himinileri Gubartma" deyimini uygun görüyorum. Böyle biline.
(Gubartma kelimesinin TradeMark'ı (Telif hakları) sn Astatin'e aittir)[/quote]
ben lombak tan hatırlıyorm çok sempatik bi tabir:)
Shazan, Longları gapar, Flat'a geçer. (Fitfilat)
[quote=truva;104522]benim matriks de donuyor
kablosuz agdan mı baglanıyorsunuz[/quote]
adsl den baglanıyorum kablolu modem
[quote=unlimitted;104520]gerçekten özlemişiz böyle seansları.
yaw marakes, tavla oynadığımız günler oluyordu hatırlasana. :D[/quote]
he şimdi de bişe oynuyoz pıyasa ıle busefer ama...adını da koyamadım ben:)
yaklaşık 1 5gn once ykredı yatırm bi analız yapms hala var maılımde..dmıskı is 3.9 dan asagıdaydı o zaman..4.34 e gıdebılr tobo formasyonu geregı..adama delı derler deyip göndermemıstm..hale bak:)
[quote=sazan;104521]Himini lafı Leman, L-Manyak, Lombak vb dergilerden alıntıdır. Gubarma lafını da çok beğendim. Artık kendini market maker görenlere pişşik yapmaya, "Himinileri Gubartma" deyimini uygun görüyorum. Böyle biline.
(Gubartma kelimesinin TradeMark'ı (Telif hakları) sn Astatin'e aittir)[/quote]
Sn. SAZAN,
Telif hakları konusundaki hassasiyetiniz için teşekkürler. Eğer, dün benim foruma yapıştırdığım sistemcik üzerinde performansı ikiye katlayan değişikliğin değiştirdiğiniz indikatör bölümünü benle paylaşırsanız, gubardatma nın tüm telif haklarını size devredebilirim:..:
37200 kısa 37600 stop
VOB 5 dk'lık sistemde Flat sinyali verdi.
2.5 günlük kar : %6.75
[URL=http://img9.imageshack.us/my.php?image=vob5.png][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/6431/vob5.png[/IMG][/URL]
Short.
foruma selamlar, hergun okuyor ama yazmıyorum. himinileri gubartacak hobaraklar aranıyor. :) o dergileri sıkı takip ederim. sevgiler. bol kazançlar
[quote=AMON RA;104510]Yav bu piyasa bundan sonra böyle giderse harika olur! Ne çekiyoduk 2 senedir yatay yatay gün içi bi halt olmazdı gapla hallederlerdi işi.Amman iblis kulağına kurşun![/quote]
2aydır vardı.2senedir yatay olsa ben nerden para yaptım.
[quote=Astatin;104528]Sn. SAZAN,
Telif hakları konusundaki hassasiyetiniz için teşekkürler. Eğer, dün benim foruma yapıştırdığım sistemcik üzerinde performansı ikiye katlayan değişikliğin değiştirdiğiniz indikatör bölümünü benle paylaşırsanız, gubardatma nın tüm telif haklarını size devredebilirim:..:[/quote]
Bak ama ben azcık bunu da modify ettim. Gubardatma yerine gubartma kullanıyorum.
uzun uzun kavaklar.....devam yani...:)
az kaldı....sat verirse kısa.....
lakin hala ve hala uzun....kısa yok...
Long.
yükseliş kalıc degıl dye dıye %25 yukseldı nerdyse..hala mantıklı bulmuomus bızım uzmanlar..sankı hersey cok mantıklı burda
Short.
[quote=marakes;104526]he şimdi de bişe oynuyoz pıyasa ıle busefer ama...adını da koyamadım ben:)[/quote]
kolbastı! :..:
[quote=sazan;104534]Bak ama ben azcık bunu da modify ettim. Gubardatma yerine gubartma kullanıyorum.[/quote]
Fark etmez, türevlerde telif kapsamına girer :) Mesela ABD de PIONEER i taklit için kullanılan POINEER karşı dava açılmışdı ve mahkeme PIONEER i haklı buldu. Örenkler çoğaltılabilir :) Siz şu telif hakkını devralında bedeli mukabilinde sonra rahat rahat türetirsiniz:..:
Daha da bozmuyorum son kez long.Döküyorlar.
[URL="http://www.kucukresim.com]"][IMG]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/1597a3f.jpg[/IMG][/URL]
15 dklık daha taş gibi durur.5 dklık çizikte hareket yok devam daha.:yü:
[quote=sardes;104532]foruma selamlar, hergun okuyor ama yazmıyorum. [B][U][I]himinileri gubartacak hobaraklar[/I][/U][/B] aranıyor. :) o dergileri sıkı takip ederim. sevgiler. bol kazançlar[/quote]
İşte bu süper oldu. Sağol.
Keşkem ANNA ZIESTENIM dinleseydim
dinleseydim voborsanın ilk himinileri gubartacak hobarak adayı olurdum herhal
Momentum düşüyor.İsc 3 kademe düştü.
5 dak ortalamaya dayandı diğer veriye yatay gireceğiz sat yok ama eli kulağında
şu bilançolar ve veriler olmasa peş peşe vereceğim şortu vereceğim şortu :) yok yawwsistemi bekliyoruz..godot u bekler gibi...aksi takdirde himinileri gubardatacak hobaraklar a yumuşak G vadilerinde meze oluruz...:)
vobix nerede..yahu arkadaş bir anda sır oldu..sistem hala al da...
15.30 verisinden sonra uçacak gibi duruyor bu borsa..
[QUOTE=abka;104548]vobix nerede..yahu arkadaş bir anda sır oldu..sistem hala al da...[/QUOTE]
bende merak etmeye başladım......ses versin bir kere yahu....
[quote=abka;104548]vobix nerede..yahu arkadaş bir anda sır oldu..sistem hala al da...[/quote]
:D:D senin de dilin VOBIX de ama aklın VOB da sistemde :)
[QUOTE=jerfin;104549]15.30 verisinden sonra uçacak gibi duruyor bu borsa..[/QUOTE]
Son günlerde histeminiz ne durumda svg. Jerfin ?
[QUOTE=maşuk;104552]Son günlerde histeminiz ne durumda svg. Jerfin ?[/QUOTE]
son günlerde histemin getirisi sistemden daha yüksek..:..:
bir daha alacaklar..bir daha söyle :)
[quote=jerfin;104549]15.30 verisinden sonra uçacak gibi duruyor bu borsa..[/quote]
iyi gelince uçacakta sanki kötü gelse yerınde durucek her halukarda gitmek ıcın bahane olur ister kötü ister iyi dünden bu güne nasıl geldi ise veri falan takmaz bunlar yağlı urgan hala bogazımızda çekmelerını beklıyoruz .kom
Uzun zaman baktım xu100 graf asayada
29300 xu100 için öndemde
eyer 29300 üstesi olur.. yukar beyaz hedef eder
[IMG]http://i39.tinypic.com/2cwmp9f.png[/IMG]
[QUOTE=abka;104548]vobix nerede..yahu arkadaş bir anda sır oldu..sistem hala al da...[/QUOTE]
biraz sorunarım var ama iyiyim demişti,bir kaç güne aramızda olacak inşallah..
flatiyosss, izliyosss, tırsıyosssss...posisyon alamıyosss sistemden dayak yiyossssss:)
flat olarak aşşağı şelale bana uyar...ama bunların ne yapacagı belli olmaz..herkes kısa beklerken ,ralli bile olabilir..