arkadaşlar yalnız bişeye gücendim sabah bi s.a dedik bi kişide v.a.s demedi ya tmm beni sevmeyebilirsiniz de selam allahın kelamı değilmi :(
Printable View
arkadaşlar yalnız bişeye gücendim sabah bi s.a dedik bi kişide v.a.s demedi ya tmm beni sevmeyebilirsiniz de selam allahın kelamı değilmi :(
[QUOTE=Vob Trader;31462]arkadaşlar yalnız bişeye gücendim sabah bi s.a dedik bi kişide v.a.s demedi ya tmm beni sevmeyebilirsiniz de selam allahın kelamı değilmi :([/QUOTE]
gozumuzden kaçmıştır yoksa neden boyle tavır yapalım ki aleykumselam :) bol kazançlar dilerim..
[QUOTE=Vob Trader;31462]arkadaşlar yalnız bişeye gücendim sabah bi s.a dedik bi kişide v.a.s demedi ya tmm beni sevmeyebilirsiniz de selam allahın kelamı değilmi :([/QUOTE]
canım ben seviyorum a.s :) gormemisim valla :D
825 den flat bir süre...
systems cok signal vermesin
[quote=Vob Trader;31462]arkadaşlar yalnız bişeye gücendim sabah bi s.a dedik bi kişide v.a.s demedi ya tmm beni sevmeyebilirsiniz de selam allahın kelamı değilmi :([/quote]
Vaaa aleyküm selaaam kardeşim
aleykum selam .Kimsenin kimseyi sevmemesi diye bir olay olamaz ! terbiye sinirlari asilmadikca burada herkes her ses, bir renktir.
775 den cok az bir miktar long trade amacli.
hakkını helal et kardeşim ps nin karşısında selamını aldık fakatcevap yazamadım
tşkler arkadaşlar
kisa sureli 51 uzerini deneyebiliriz longu oradan saticam ALSAT TAVSIYESI DEGILDIR.
[QUOTE=Ronaldinho;31468]Vaaa aleyküm selaaam kardeşim[/QUOTE]
sevgılı Ronaldinho,sabah short demıssın, sonra long, ben kacırdım, son durum ne, bır panık havası sezıyorum sende.
Son durum nedır...