[quote=QUEEN;104595]bende falatım kısa girmeyi çok istedim ama[/quote]
aynen. son anda bi delilik yapmayayım diye son 4 dakikayı izlemedim bile. :D
Printable View
[quote=QUEEN;104595]bende falatım kısa girmeyi çok istedim ama[/quote]
aynen. son anda bi delilik yapmayayım diye son 4 dakikayı izlemedim bile. :D
paylasımda bulunan herkese sonsuz ve gönülden teşekkür ederim..hepiniz çok saolun..
[quote=mbm;104598]gece kısa girdim...37475[/quote]
beklentın nedir dostum sat verdımı sistem yoksa hıssem ıle kısa
[QUOTE=SaNCaKTaR;104602]beklentın nedir dostum sat verdımı sistem yoksa hıssem ıle kısa[/QUOTE]
şahsen benim bekelntim .. gece dowun %5-8 düşmesi yarın sabahta vadeli kontratosunda % 8-10 aşağı gap ...hahahah :D
[QUOTE=unlimitted;104600]aynen. son anda bi delilik yapmayayım diye son 4 dakikayı izlemedim bile. :D[/QUOTE]
ben son 15 dk. izlemedim, dayanamam poz alırım diye..:..:
[quote=selçuklu;104603]şahsen benim bekelntim .. gece dowun %5-8 düşmesi yarın sabahta vadeli kontratosunda % 8-10 aşağı gap ...hahahah :D[/quote]
sorun değil..flatim :) ama şahsen %10 yukarı ypmasını tercih ederim...long dan değil şorttan para kazanma alışkanlığım var..long helal değilmiş gibi bir his vr nedense bende:..::..::..::..: patron...hahahahahahahah:..::..::..:
[quote=jerfin;104604]ben son 15 dk. izlemedim, dayanamam poz alırım diye..:..:[/quote]
matriks den de tırstm ama son anda olmus işlemler..hacim arttıkca bı de matrıksle savasıyoruz
[QUOTE=selçuklu;104603]şahsen benim bekelntim .. gece dowun %5-8 düşmesi yarın sabahta vadeli kontratosunda % 8-10 aşağı gap ...hahahah :D[/QUOTE]
ne güzel hayaller kuruyorsun sen öyle....dng
[B][COLOR=red]Senaryo :[/COLOR] 3 [COLOR=red]Fiyat :[/COLOR] Yukarı [COLOR=red]APS :[/COLOR] Azalıyor [COLOR=red]Etki :[/COLOR] Olumludan olumsuza [COLOR=red]Piyasa :[/COLOR]
[/B]Eski ayılar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*
(eğer fiyatların yükselişi, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumlu, tersiyse olumsuz)
Gece full short.Allah ne verdiyse cinsinden...... rallinin.İmkb çok sağlam ama böyle bir gece hatırlıyorum herşey al vermişti.Ertesi gün 1000 direk eksi açtık.Bugün çok sağlamdı bakacaz ne edecekler.Dursam 1100 puan kar varmış.Alsatla 400 puan kar oldu bereket versin.Ben 9 30 da biniyorum uçağa 7 ye kadar buradayım.Görüşmek üzere.
Geceye kısa 37425 tırsa tırsa zaten tırsık olduk
sabah ola hayrola benim sistemimde kısa gir dedi
geceye uzun hahahahahahahahaaaaa bandın üstündeki hareketin devamını bekliyorum.
[QUOTE=selçuklu;104603]şahsen benim bekelntim .. gece dowun %5-8 düşmesi yarın sabahta vadeli kontratosunda % 8-10 aşağı gap ...hahahah :D[/QUOTE]
Okadarda değil ama bizim kapanışımızdan aşada olacağını tahmin ediyorum sabaha birde biz açılmazdan güzel bir eksi olursa tadından yenmez.
Buna çok benzeyen bir faiz indirim günü öncesi vardı fiyatlandı diye çok kötü aşağı gap yapmıştı
Graf derki histem sabah çarpabilir. :)
Daha aşağı için bir işaret yok yarın bakacaz.
bugünü torunlarımdan gizlemem gerekecek ileride..kısaları kapatmamdan sonra (35175) VOB 2400 puan çıktı ama ben sadece 275 puan vur kaç yapabildim..üstelik sistemim de 35500 den al vermişken...anlatamam valla..dede bizim mirasdan yemişsin diye feci kızalrlar..bırrrrrrrr...
Eskilerden leman'dan bir karikatür geldi aklıma..Dede hasta yatıyo..Torunlar çocuklar kalabalık toplanmışlar odada, hepsi sırıtarak dede öl öl öl, dede öl öl öl diye bağırıyolar...dede de dua ediyo allam allam kurtar beni al şu canı da bir an önce diye...bırrrrrrrrr düşüncesi bile kötü
ben de göremedım asagı ,tahmınım yarın yukarı acıp hızlıca ımkb de de bı yukarı gostermeyle asagı basma olabılr dıyorum eger duscekse..neden flatim o hıza muhtemelen yetısemem o kadar becerıklı deıglım daha:)
forumun nerdeyse alayı lonkkkkkk..çokca flat ve sadece 2-3 kısa var..hımmmmmmm...hımmmmmmmmm..DJ, iyi gelen bilançoları yemedi çünkü makyajlı oldukları malum...hımmmmmmmmmm... çanlar kimin için çalıyor..aman beaaaaa..pozisyonu olan düşünsün...sistemler sat verene kadar flat artık yapcek bişi yok
Bir de gece kısa girme sebebim.Dow dün 100 puan artı olmasına rağmen sabah nikkei yüzde 3 artıdan yüzde 0.5 eksiye geçti.Buradaki sert satış aynı başka yere de tüm borsalara da gelebilir.İmkbdeki alış da fos çıkabilir.Hem dowun az önce 70 puanını yedik.Artarsa onlar artmak zorunda değiliz.
altın nıe yamulmuş %1.5 asagıda nerdeyse
pambııkk nerde yaww hiç sesi çıkmadı..havalar ısındı da daha bi buzullara mı kaçtı nedir...pambıkkkk
dow bugun çıkarmı bilmem
ama düşeceğini sanmıyorum
finansallar +
teknoloji +
sabaha daha çok var
[quote=Astatin;104605]sorun değil..flatim :) ama şahsen %10 yukarı ypmasını tercih ederim...long dan değil şorttan para kazanma alışkanlığım var..long helal değilmiş gibi bir his vr nedense bende:..::..::..::..: patron...hahahahahahahah:..::..::..:[/quote]
o duayı başka türlü alışkanlığı olan birisi geliştirmiş olamazdı zaten.:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104619]Bir de gece kısa girme sebebim.Dow dün 100 puan artı olmasına rağmen sabah nikkei yüzde 3 artıdan yüzde 0.5 eksiye geçti.Buradaki sert satış aynı başka yere de tüm borsalara da gelebilir.İmkbdeki alış da fos çıkabilir.Hem dowun az önce 70 puanını yedik.Artarsa onlar artmak zorunda değiliz.[/QUOTE]
gözün kör olmasın gökhan..:..: sabah, bu borsa 40.000 olacak sakın kapatmayın longları diyen sen değil miydin..:..:.dng
bende 40.000 bekliyordum gerçi..:..: nedense içimi bir huzursuzluk kapladı ve kapattım longları..
[quote=marakes;104617]ben de göremedım asagı ,tahmınım yarın yukarı acıp hızlıca ımkb de de bı yukarı gostermeyle asagı basma olabılr dıyorum eger duscekse..neden flatim o hıza muhtemelen yetısemem o kadar becerıklı deıglım daha:)[/quote]
Ben dowdan 7800 bekliyorum.Sert düşmeli.Teknik öyle diyor.
[quote=unlimitted;104623]o [COLOR=darkred]duayı[/COLOR] başka türlü alışkanlığı olan birisi geliştirmiş olamazdı zaten.:D[/quote]
beddua:..::..:
ve galiba bu dow cortlayacak
[quote=jerfin;104624]gözün kör olmasın gökhan..:..: sabah, bu borsa 40.000 olacak sakın kapatmayın longları diyen sen değil miydin..:..:.dng
bende 40.000 bekliyordum gerçi..:..: nedense içimi bir huzursuzluk kapladı ve kapattım longları..[/quote]
Olsun daha nice 40000ler bekler nice günler yaşarız.Hele bi imkb10000 görsün de sonrasına bakarız.Gece çöküş var burada.Ben izleyemeyecem böyle zevkli seansı.Sen güzelce izle emi.Hadi görüşürüz.
[quote=jerfin;104624]gözün kör olmasın gökhan..:..: sabah, bu borsa 40.000 olacak sakın kapatmayın longları diyen sen değil miydin..:..:.dng
bende 40.000 bekliyordum gerçi..:..: nedense içimi bir huzursuzluk kapladı ve kapattım longları..[/quote]
ben de hem mbm abi kısada ,dolares de flat olunca, etkilendim galiba flatledim:..:.lelele:..:gökhan saolsun çok çoşkulu, gerci piyasa da ole..ama alıştık artık vob cunun hası 180 derece dönerken aynı anda kendi etrafında 360 derece dönebilendir:..:
şaka bi yana kimse kimseye küsüp de yazmayı bırakmasın..birbirimizi yemeden piyasayla ugrasalım yeter..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104628]Olsun daha nice 40000ler bekler nice günler yaşarız.Hele bi imkb10000 görsün de sonrasına bakarız.Gece çöküş var burada.Ben izleyemeyecem böyle zevkli seansı.Sen güzelce izle emi.Hadi görüşürüz.[/QUOTE]
kıprısta nerden izleycen seyansı ey gökân .dng okadar şeyi guççük laptop ekranındanmı yapayon yoksa :eek:
benim karşımda 3 dene goca ekran var halen az geliyor
[quote=fXci;104630]kıprısta nerden izleycen seyansı ey gökân .dng okadar şeyi guççük laptop ekranındanmı yapayon yoksa :eek:
benim karşımda 3 dene goca ekran var halen az geliyor[/quote]
Ucunda para olduktan sonra yeni internet bile kurdururum.Bakacaz ücretli wireless varmış.Ayarlayacaz bir şekil.Dow 2 3 saat içinde 8000 üstü olmazsa kriz geri gelir.:..:Bizimkiler yalnız kalmasın diye gidiyorum.Yoksa beni Girne mirne kesmez.Ben sevmiyorum öyle otel havuz mavuz.Ama yüksek binalara bayılırım.Newyork güzeldi.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104631]Ucunda para olduktan sonra yeni internet bile kurdururum.Bakacaz ücretli wireless varmış.Ayarlayacaz bir şekil.Dow 2 3 saat içinde 8000 üstü olmazsa kriz geri gelir.:..:[/QUOTE]
kim ne derse desin sevdim seni goç :D özünde iyi adamsın
[quote=fXci;104632]kim ne derse desin sevdim seni goç :D özünde iyi adamsın[/quote]
Eyvallah.
yarın hedefim 39925 orda satarım
[QUOTE=Astatin;104627]ve galiba bu dow cortlayacak[/QUOTE]
Birde 60 dk lıkları sıfırı aşa kırarsa esas çatırtı o zaman başlar az kaldı
Fdjı çizik yamuldu hayra alamet değil bakalım.:dü:
[quote=emrehan;104634]yarın hedefim 39925 orda satarım[/quote]
Dow çökerse 36925 ten belki satabilirsiniz.:D:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104637]Dow çökerse 36925 ten belki satabilirsiniz.:D:D[/QUOTE]
cevabı yarın gorcez 50/50 sansımız var
Bu son günlerde ki yükseliş şahsen beni korkutuyor.
Her an ellerinde sopa bekliyorlar gibime geliyor.
Bugunku Dow tahminim 8000 üstü gibi
Ama yarın Future lar bize yol gösterebilir.
Citi her zaman yakmıştır beni onun için piyasanın Citi tahminin tersini düşünüyorum.
imf sopaları da hazır.Dow dirençte
YARIN BUGUNDEN DAHA ZOR OLACAK Gibime Geliyor.