Aşırı alımdan döndü,bekleyelim bakalım shortlarda...
[IMG]http://img511.imageshack.us/img511/1153/aado1.jpg[/IMG]
Printable View
Aşırı alımdan döndü,bekleyelim bakalım shortlarda...
[IMG]http://img511.imageshack.us/img511/1153/aado1.jpg[/IMG]
Dostum Teo Yine Goturdun Parayi Cuvalla Allah Bereket Versin :)
Teo ben al sat yapıyorum.225 longları 525 flat 500 short yaptım 450 flat yaptım.Sonra 200 long 100 short.sonra 975 long.Toplam da epey kar var.Kolay gelsin.Ben al sat yapıyorum.Yön yukarı olabilir.Usd jpy iyi.Ben buraya mbm gibi hızlı şekilde yazamam.Gündüz zaman olursa belki yazarım.Ekranı kacırıyorum.En son 875 long.
775 E Biraz Daha Alim Yazdim.
51.050 E Satis Yazdim.
[QUOTE=Ronaldinho;31479]Teo ben al sat yapıyorum.225 longları 525 flat 500 short yaptım 450 flat yaptım.Sonra 200 long 100 short.sonra 975 long.Toplam da epey kar var.Kolay gelsin.Ben al sat yapıyorum.Yön yukarı olabilir.Usd jpy iyi.Ben buraya mbm gibi hızlı şekilde yazamam.Gündüz zaman olursa belki yazarım.Ekranı kacırıyorum.En son 875 long.[/QUOTE]
tamam haklısın al sat yapan devamlı poz degıstırır,yazmana gerek yok, ama o zaman nıye uzun vade de yukarılara cıkacagız dıyorsun, senın ıcın faketmezkı al sat yapıyorsun,
Yukarı cıkacagız dıye ısrar edınce bende uzun vade tutuyorsun sandım.
Pekı Bol Kazanclar...
Bazı arkadaslara adrenalın lazım sanırım, Mbm doktor bılır, bunu dısarıdan enjekte etsekte, 5 dakıka da bır poz degıstırmeseler.
Turkıyenın en hızlı vobcuları burda,Aldım sattım,aldım sattım, yahu ne oluyor kafam dondu:)
dolar/tl , euro/tl yukarı costu. vob dusemıyo nıyeki
850 short 800 full long.O gördüğünüz teraların hepsi benim.
[quote=teo;31482]tamam haklısın al sat yapan devamlı poz degıstırır,yazmana gerek yok, ama o zaman nıye uzun vade de yukarılara cıkacagız dıyorsun, senın ıcın faketmezkı al sat yapıyorsun,
Yukarı cıkacagız dıye ısrar edınce bende uzun vade tutuyorsun sandım.
Pekı Bol Kazanclar...[/quote]
Uzun vade tutmam hem de hiç ama uzun vade görüş bildiririm.Ftse falan artı şu anda.Usd jpy iyi.Düşebilir de artabilirde kesin değil.Bol kazançlar.
[QUOTE=teo;31483]Bazı arkadaslara adrenalın lazım sanırım, Mbm doktor bılır, bunu dısarıdan enjekte etsekte, 5 dakıka da bır poz degıstırmeseler.
Turkıyenın en hızlı vobcuları burda,Aldım sattım,aldım sattım, yahu ne oluyor kafam dondu:)[/QUOTE]
HER YIGIDIN YOGURT YIYISI VARDIR TEO :) 300-400 PUANI GORDUMMU DAYANAMIYORUM BENDEDE BOYLE BIR HASTALIK VAR AMA 50 PUANADA TRADE EDILMEZ YANI :rolleyes:
sn.mbm olsaydı bu uyumsuzluğu hemen yazardı.. o yok ben yazayım bari:) spot ve vadeli 2. tepede bariz negatif uyumsuzluk yaptı.. göstergeler fiyatı desteklemedi..