her kar yaptigimda kari tahsil etmek gibi bir hastalik daha var bende :) belli bir sermayem vardir uzerine ciktimi tahsilati yaparim.
Printable View
her kar yaptigimda kari tahsil etmek gibi bir hastalik daha var bende :) belli bir sermayem vardir uzerine ciktimi tahsilati yaparim.
İlle görüş isterseniz bugün burada show yapacaklar.Hepsi artıya geçecek.
[QUOTE=Ronaldinho;31486]Uzun vade tutmam hem de hiç ama uzun vade görüş bildiririm.Ftse falan artı şu anda.Usd jpy iyi.Düşebilir de artabilirde kesin değil.Bol kazançlar.[/QUOTE]
cok kisa vadeli dusunuyorsan bu adamlarin tersi yuzu belli degilki asagiya giderken terse yatiriyorlar aman dikkat Ron usd/jpy sokmez bunlara bence.
[QUOTE=follow;31487]HER YIGIDIN YOGURT YIYISI VARDIR TEO :) 300-400 PUANI GORDUMMU DAYANAMIYORUM BENDEDE BOYLE BIR HASTALIK VAR AMA 50 PUANADA TRADE EDILMEZ YANI :rolleyes:[/QUOTE]
eğer 1oo 1oo dönüyorsanız ve double yani şortken hem poz kapa long; long kende hem poz kapa şort yapıosanız ve 0.5 ytl kom ödüosanız 50 puana trade yapılır:) 800 longladınız 850 poz kapa şortladınız 800 gene poz kapa lon yaptınız. 400 işleminiz var 1ooo lira karınız var 200 lira kom ödersiniz. kalır temiz 800 ytl:) bence muazzam para
[quote=follow;31487]HER YIGIDIN YOGURT YIYISI VARDIR TEO :) 300-400 PUANI GORDUMMU DAYANAMIYORUM BENDEDE BOYLE BIR HASTALIK VAR AMA 50 PUANADA TRADE EDILMEZ YANI :rolleyes:[/quote]
50 puana trade edilmez değil.Herkes trade edemez 50 puana demeniz lazım.Hem de yüklü işlemlerle ben edebiliyorum.Herkes edemez tabiki.Zor meslek vob.Ben ama tabiki kesinlikle yönü net görünce kesiyorum işlem yapmayı.Şu anda da biraz durdum.Yükseliş olabilir.Bu arada 50 puana trade edilmez dediğiniz trade le 1e 100 yapmanın zevki var içimde.Kolay gelsin.
[QUOTE=jerfin;31488]sn.mbm olsaydı bu uyumsuzluğu hemen yazardı.. o yok ben yazayım bari:) spot ve vadeli 2. tepede bariz negatif uyumsuzluk yaptı.. göstergeler fiyatı desteklemedi..[/QUOTE]
dünde yazdım amma negative uymsuz bitti artık normal sindi
[QUOTE=hexen;31330]mbm vob 15 dakk negative uyumsz olcak ralli lazm yarın[/QUOTE]
bu 14 gün içinde ki bu bugün yada cuma dahil olabilir, dow 6 haziran dan beri bulunduğu bantı bir tarafa kıracaktır, bu kırılım büyük ihtimal aşağı olacaktır. Ancak şu anda pozisyonda olmayanlarda dahil kırılım yönüne rahatlıkla pozisyon açmalıdır. Yüzde 20 lik bir hareket olacaktır toplamda ancak ilk etapta %8-10 arası. (hareket 3-6 ay sürecektir).
vobu ayrı tutun bu dow yorumudur. Kişsel görüştür.
Sevgiler.
[QUOTE=Vob Trader;31492]eğer 1oo 1oo dönüyorsanız ve double yani şortken hem poz kapa long; long kende hem poz kapa şort yapıosanız ve 0.5 ytl kom ödüosanız 50 puana trade yapılır:) 800 longladınız 850 poz kapa şortladınız 800 gene poz kapa lon yaptınız. 400 işleminiz var 1ooo lira karınız var 200 lira kom ödersiniz. kalır temiz 800 ytl:) bence muazzam para[/QUOTE]
dogru ancak soyle bir olay var eger 300-400 puan otesini %80 dogrulukla gorebiliyorsam niye 50 puana tenezzul edeyimki?mesela teo da 1000-1500 otesini goruyor niye 300-400 puana tenezzul etsinki?Tarz meselesi gibi bisey.
[quote=nyse-dj;31491]cok kisa vadeli dusunuyorsan bu adamlarin tersi yuzu belli degilki asagiya giderken terse yatiriyorlar aman dikkat Ron usd/jpy sokmez bunlara bence.[/quote]
Tek usdjpy ye bakmıyoruz tabiki.Şu anda dowun 15 puanını yedi vob ve üstüne aldılar vobu.Demekki güçlüyüz.Artmamız lazım.Bu arada o 50 puanlık trade az önceki.1100 ytl gibi birşey bıraktı.Nette 750 falandır.
[QUOTE=follow;31496]dogru ancak soyle bir olay var eger 300-400 puan otesini %80 dogrulukla gorebiliyorsam niye 50 puana tenezzul edeyimki?mesela teo da 1000-1500 otesini goruyor niye 300-400 puana tenezzul etsinki?Tarz meselesi gibi bisey.[/QUOTE]
demekki trader o an 300-400 puan ötesini %80 doğrulukla göremiyor:)
[quote=follow;31496]dogru ancak soyle bir olay var eger 300-400 puan otesini %80 dogrulukla gorebiliyorsam niye 50 puana tenezzul edeyimki?mesela teo da 1000-1500 otesini goruyor niye 300-400 puana tenezzul etsinki?Tarz meselesi gibi bisey.[/quote]
Ama teo zarar ettiğin de 1500 puan ediyor paranın 4 te biri gidiyor.Az paraya oynarsa da az kazanıyor.Benim margin call derdim olmuyor.Ben her halukarda az riskli oluyorum.
[QUOTE=Ronaldinho;31497]Tek usdjpy ye bakmıyoruz tabiki.Şu anda dowun 15 puanını yedi vob ve üstüne aldılar vobu.Demekki güçlüyüz.Artmamız lazım.Bu arada o 50 puanlık trade az önceki.1100 ytl gibi birşey bıraktı.Nette 750 falandır.[/QUOTE]
200 200 mu aliyorsun .brv o zaman her puan sana kazandirir dogru bu tarz meselesi. herkes isini bilir.