en iyisi senin yöntem Sevgili Follow parayı sistemden dışarı çıkaracaksın.
Printable View
en iyisi senin yöntem Sevgili Follow parayı sistemden dışarı çıkaracaksın.
[QUOTE=Vob Trader;31498]demekki trader o an 300-400 puan ötesini %80 doğrulukla göremiyor:)[/QUOTE]
dedim ya tarz olayi belki teo da 1000 puani gormesine ragmen 300 puana trade eder veya 50 puana trade edende 300-400 puan otesini gorur.Kisinin hayata bakisi bile diyebilirsin buna.Bu arada 775 den biraz daha long actim.ALSAT TAVSIYESI DEGILDIR.
[QUOTE=Ronaldinho;31499]Ama teo zarar ettiğin de 1500 puan ediyor paranın 4 te biri gidiyor.Az paraya oynarsa da az kazanıyor.Benim margin call derdim olmuyor.Ben her halukarda az riskli oluyorum.[/QUOTE]
RON DOSTUM MESELA BEN 20/200 KONTRATLA OYNARIM MESELA BU DA BIR TARZDIR HAYATTADA MARGIN YEMEM.ORNEK VEREYIM BIRAZ ONCE COK AZ MIKTAR ALDIM DEDIGIM 5 TANEYDI.BEN BIRAZ SAGLAMCIYIM BENIM FELSEFEMDE BU.
Vobu kim yönetiyorsa hayranım bu adamlara.Müthiş psikolog bunlar.
pariteler şu an sarhoş gibi, gürültü çok yüksek 6 desibel üzerinde ,bu gürültüde paritelerde sinyallerin hiç bir anlamı yok şu an, Hiç bir pariteye şu an pozisyon açmam...
Yahu benim adıma ne konuşuyorsunuz, ben buradayım,bana sorsanıza, Teo şunu yapar bunu yapar :) hehehe
5" 15" aşağı kesti biraz sonra saatlık ta keserse seyreyleyin çoşkuyu benmi 51,425 şort pozizyondayım
Bu borsalar bugün düşmeli bugün düşmezse dow 11450 altında kapanmazsa burası daha düşmez.Şimdi isc falam bastılar yine bakalım napcaklar.
Matriks'i donan varmı acaba ?
[QUOTE=teo;31506]Yahu benim adıma ne konuşuyorsunuz, ben buradayım,bana sorsanıza, Teo şunu yapar bunu yapar :) hehehe[/QUOTE]
GENC NESIL SIZI ORNEK ALIYOR FENAMI :):):)
Bu vobun alış baskısı neden birazdan anlarız.50900 üstünde yeni bant oluşur.Daha da üstler görülür.50675 altında uçurum var.
[QUOTE=Ronaldinho;31511]Bu vobun alış baskısı neden birazdan anlarız.50900 üstünde yeni bant oluşur.Daha da üstler görülür.50675 altında uçurum var.[/QUOTE]
Ben hala yukari bekliyorum 2000 puan dusse bugunku kar gider:),yukselis devam ederse kar uzerine kar biner.