Gong! ve vadelide 60' da Macd'da sat vermis.
Printable View
Gong! ve vadelide 60' da Macd'da sat vermis.
Arkadaşlar hiç kasırgaya denk geldinizmi, Çin de bir kere kasırgaya yaklandık, Allahım nasıl şeydir o öyle, Arabaları havalandırıyor...
Doğanın harikasıdır kasırgalar...
[QUOTE=teo;31514]Arkadaşlar hiç kasırgaya denk geldinizmi, Çin de bir kere kasırgaya yaklandık, Allahım nasıl şeydir o öyle, Arabaları havalandırıyor...
Doğanın harikasıdır kasırgalar...[/QUOTE]
Mecazi anlamını da dikkate alalım mı Sn. Teo :)))
[QUOTE=teo;31514]Arkadaşlar hiç kasırgaya denk geldinizmi, Çin de bir kere kasırgaya yaklandık, Allahım nasıl şeydir o öyle, Arabaları havalandırıyor...
yalnız havalanan araba sizin araba olsa gene de harika olurmu :) kasko var no problem derseniz de eğer havalanan arabanın için de siz olsanız:D:D
şimdi bunu vadelide kasırga başlayacak anlamında mı algılayalım:D
Ben Kasirgaya Kasirga Demem 5 Siddetine Ulasmadikca :):)essin Bakalim,gorelim :)
ben ce rezalat bişi kasırga eğer sizin de eviniz barkınız öle bi doğa olayında yok olsa bütün varlıklarınızı kaybetseniz sizin için de rezalet bişi olur emin olun.
Kasırgayı bilmem de isc ye iyi yerleştirdi doğa teyze.
[QUOTE=Vob Trader;31516]yalnız havalanan araba sizin araba olsa gene de harika olurmu :) kasko var no problem derseniz de eğer havalanan arabanın için de siz olsanız:D:D[/QUOTE]
içinde olup olmamak bir şanstır, Mesele depremler,kasırgalar,tufanlar, hayatın devamı, ve dünyanın kendini tazelemesi için doğanın harikalarıdır.eğer bunlar olmasa idi, dünya da yaşam devam edemezdi.
Ben bu yönden bakmıştım, elbette ölümlere kimse sevinemez,Ama hayatın içinde ölüm de vardır.
Ölüm sorun değildir, üzücü olan sevdiklerinizden ayrılmaktır.Hele hele size ihtiyacı olan kişileri erken terkederseniz,geri kalanların durumu üzücüdür.
Yoksa kim öldüğünü biliyor ki.
[QUOTE=Ronaldinho;31520]Kasırgayı bilmem de isc ye iyi yerleştirdi [U]doğa teyze[/U].[/QUOTE]
Borsalarda şelaler ,ralliler olmazsa borsa olurmuydu, Bu da bir doğanın harikasıdır :) heheheh
Adamlara bak dow-dax'ın bütün düşüşünü 50700-750 karşılayıp, 1 puan yükselmelerini bile yukarı için kullanmayı düşünüyorlar gibi...
borsalar insanlık tarihine benzer. uygarlıklar hep gelişir ilerler, borsalar da öle çok uzun vade hep ileri hep ileri