[quote=omaha;276631]ölüler bizi birgüzel öpecek dostum geçmiş olsun global çete soyguna devam[/quote]
Dünya çok hızlı dönüyor..herşey değişir..umutsuzluk yok...karamsarlık yok..
Gün doğmadan neler doğar...:cool:
Printable View
[quote=omaha;276631]ölüler bizi birgüzel öpecek dostum geçmiş olsun global çete soyguna devam[/quote]
Dünya çok hızlı dönüyor..herşey değişir..umutsuzluk yok...karamsarlık yok..
Gün doğmadan neler doğar...:cool:
ne soygunu bize doğru gelecekler, biz basacaz bu defa,.......
sıraylan bu işler, siz bastınız bide biz basalım birlikten kuvvet doğar,......
bu durumda pazartesi dax yüzde 1 artı açar bizde yüzde 3.5 yükseliriz bu arada bende hafta sonu 3.5 atar kaseyi kurtaramazsak yandı gülüm keten helva misali
[quote=omaha;276639]bu durumda pazartesi dax yüzde 1 artı açar bizde yüzde 3.5 yükseliriz bu arada bende hafta sonu 3.5 atar kaseyi kurtaramazsak yandı gülüm keten helva misali[/quote]
Kim ne ederse etsin,bizi bağlamaz...onların bir ayağı çukurda...onlardaki dertleri bir bilsen sen...:)
işin doğrusu bu adamlara paraylan basamayız, denizde kum onlarda para, global para arzını hatırlayın, adam basmış vercek yer arıyo, ratingçiler önde o arkada, üstüne bide taviz verenler var bu konumuz dışı şu anda, adamlar nerdeyse bedava vereckler yani tek isyan çıkmasın diye,ama talep çok fazla, o yüzden baştan eli sıkı davranıyorlar...biz ise adamdan alıp adama basmaya çalışıyoruz, öle ise ondada bitecek bizdede bitecek bu savaş ve cephane durumu, mermisi kalan kazanacak,...
[quote=omaha;276639]bu durumda pazartesi dax yüzde 1 artı açar bizde yüzde 3.5 yükseliriz bu arada bende hafta sonu 3.5 atar kaseyi kurtaramazsak yandı gülüm keten helva misali[/quote]
sen yaşın kuruyamama durumunu düşün,.....yaş kurursa duble olur,....
[quote=indregandi;276638]sıraylan bu işler, siz bastınız bide biz basalım birlikten kuvvet doğar,......[/quote]
daha durrrrrrr ben ben ayağına bastım onun daha kafasına basıcam aha böyle .dng hade bakalım oyunu palanın kurallarına göre oynayalım pazartesi açılışta 76100 den uzun...
emektar sen hatırlarsın şu benim 2009 eylülündeki futurların dünya nöbeti yazılarımı,
-basbakan erdogan, orgeneral basbug`u kabul ettı
ankara (a.a) - 06.08.2010 - basbakan recep tayyıp erdogan, genelkurmay
baskanı orgeneral ılker basbug`u kabul ettı.
Orgeneral basbug, basbakanlık resmı konutu`na saat 22.56`da geldı.
(fer-hıl-tnc)
22:57 06/08/10
--aa--|
[quote=indregandi;276644]sen yaşın kuruyamama durumunu düşün,.....yaş kurursa duble olur,....[/quote]
bu konuyla ilgili negatif yada pozitif bir gelişme olacağını bu hafta için hiç ama hiç ihtimal dahi vermiyorum yatay bir açılış gün içinde yükseliş her zaman olağan durum bu değişmez....
futurlar dünya nöbeti tutuyordu, ondan öncede veri numaraları vardı, öğlen paydoslu zamanlarda, günde iki hatta 3 gap yatırıyorlardı, millet hamken, bunlar tam......anadınıznı,...