-
[QUOTE=teo;31521]içinde olup olmamak bir şanstır, Mesele depremler,kasırgalar,tufanlar, hayatın devamı, ve dünyanın kendini tazelemesi için doğanın harikalarıdır.eğer bunlar olmasa idi, dünya da yaşam devam edemezdi.
Ben bu yönden bakmıştım, elbette ölümlere kimse sevinemez,Ama hayatın içinde ölüm de vardır.
Ölüm sorun değildir, üzücü olan sevdiklerinizden ayrılmaktır.Hele hele size ihtiyacı olan kişileri erken terkederseniz,geri kalanların durumu üzücüdür.
Yoksa kim öldüğünü biliyor ki.[/QUOTE]
asıl hayat ölünce başlıor da neyse. detaylarda kaybolmayalım
-
[QUOTE=teo;31514]Arkadaşlar hiç kasırgaya denk geldinizmi, Çin de bir kere kasırgaya yaklandık, Allahım nasıl şeydir o öyle, Arabaları havalandırıyor...
Doğanın harikasıdır kasırgalar...[/QUOTE]
Yalnız kasırgalar mı? Bizim doğal felaketler diye baktığımız tüm felaketler doğanın harikasıdır.
Doğa kendisine yapılan saldırıları geri alarak kendini yeniliyor bence....
-
Şu 700 puan teorik puan fazlalağını da düşseler de rahatlasam, çok gözüme batmaya başladı...
-
[QUOTE=catedral;31526]Yalnız kasırgalar mı? Bizim doğal felaketler diye baktığımız tüm felaketler doğanın harikasıdır.
Doğa kendisine yapılan saldırıları geri alarak kendini yeniliyor bence....[/QUOTE]
doğa değil ben yukardaki ikaz ediyor bizleri
-
[QUOTE=özdenil;31523]Adamlara bak dow-dax'ın bütün düşüşünü 50700-750 karşılayıp, 1 puan yükselmelerini bile yukarı için kullanmayı düşünüyorlar gibi...[/QUOTE]
DAX 1.4 DUSTU BIZ 1.75 DUSTUK CEVAP BU OLABILIRMI?
-
[QUOTE=jelibon;31495]bu 14 gün içinde ki bu bugün yada cuma dahil olabilir, dow 6 haziran dan beri bulunduğu bantı bir tarafa kıracaktır, bu kırılım büyük ihtimal aşağı olacaktır. Ancak şu anda pozisyonda olmayanlarda dahil kırılım yönüne rahatlıkla pozisyon açmalıdır. Yüzde 20 lik bir hareket olacaktır toplamda ancak ilk etapta %8-10 arası. (hareket 3-6 ay sürecektir).
vobu ayrı tutun bu dow yorumudur. Kişsel görüştür.
Sevgiler.[/QUOTE]
Dow daki kırılımın Pazartesi başlama olasılığı bana göre daha kuvvetli.
Yarın hisse obsiyonlarının dow da son işlem günü... Aynı zamanda yarın işssizlik veriside var.
Yarın kafa karıştırıcı işlemler olabilir dow da..
-
bu 700 puan fazlalık olduğu sürece uçamayız,Uçmak için önce hafifleyeceksin ki rahat edesin, Hezerfan Çelebi ,Galatadan uçmak için,kanatlar taşısın diye donu bile çıkarmış :) hehehe
Padişahta yakalayın bu densizi, hiç donsuz uçulurmu diye adama etmediğini bırakmamış, görüş meselesi, :) hehehe
-
bence bu gece dow çok sert düşücek yarın da biz eksi açıp gene toplicaz:) ne yorum ama muhahahahah
-
[QUOTE=follow;31529]DAX 1.4 DUSTU BIZ 1.75 DUSTUK CEVAP BU OLABILIRMI?[/QUOTE]
Bence 50750-50400 altı görünüm değiştireceği için PY zorluyor...
-
Para giriş çıkışı verebilecek varmı acaba?
-
Şu an piyasalarda yön yok,paritelerde aynı durumda, Poz almadıysanız en iyisi flat kalmak.
Poz alanlar için ise sabit durmak, her iki yönde doğru şu anda....
-
tam uyuttular bunun sonu sert hareket olur.