fdow yine 8080 denicek gbi duruyor bizde 38000goruruz heralde seans açılana kadar
Printable View
fdow yine 8080 denicek gbi duruyor bizde 38000goruruz heralde seans açılana kadar
fdow artılanmazsa içleri gider bunların
GE iyi de citi nın durumu beklentıye gore nasıl?
[quote=marakes;104806]GE iyi de citi nın durumu beklentıye gore nasıl?[/quote]
0.32 beklerken 0.18 zarar gelmiş..
[quote=marakes;104807]0.32 beklerken 0.18 zarar gelmiş..[/quote]
iyi iyi hepsi süper :D
piyasa nasılsa istediği gibi algılıyor.kötü gelse zaten kötü bekleniyordu derler eğe alacaklarsa :D
ver coşkuyu:)
dax %2 yaptı nerdyse ogleden berı bız 200 puan da debelendik ya hızlı roketlıycekler yada dısarısı bıraz süzlcek onu beklıolar
Ge: Tahmını strest testı sonuclarına gore ek sermaye ıhtıyacımız yok
ge: Tahmını strest testı sonuclarına gore ek sermaye ıhtıyacımız yok
-matrıks-
Ralli saatimiz geliyor..lelele
kotu bilancolar gelmicegi zaten belliydi :)
[quote=Larossıan;104812]Ralli saatimiz geliyor..lelele[/quote]
eğer bir tur daha atarlarsa yukarı 1000/1500 puanlık falan...katliam olur...pastaya bakarsak ha bire shortluyor diğer SATIŞ...ve şu an bir tıkanma,yukarı gidememe görüntüsü var.DAX gitti bize gidemiyoruz diye verenleride arada doğrarlar mı acaba?
bende daha fazla mecali kalmadığını düşünüyorum ama korkulur bunlardan.aman diyim...
[quote=SEYYAH;104814]eğer bir tur daha atarlarsa yukarı 1000/1500 puanlık falan...katliam olur...pastaya bakarsak ha bire shortluyor diğer SATIŞ...ve şu an bir tıkanma,yukarı gidememe görüntüsü var.DAX gitti bize gidemiyoruz diye verenleride arada doğrarlar mı acaba?
bende daha fazla mecali kalmadığını düşünüyorum ama korkulur bunlardan.aman diyim...[/quote]
his yapma hasta etme adamı pambık..bulmuşun %45678949 yapan sistemi..daha ne uğraşıyon bu fuzuli işlerle ge ymil citiymiş dax mış falan falan....gözlerini ekrana dik v eyeni bir ok çıkasını bekle...:D:D
[QUOTE=SEYYAH;104814]eğer bir tur daha atarlarsa yukarı 1000/1500 puanlık falan...katliam olur...pastaya bakarsak ha bire shortluyor diğer SATIŞ...ve şu an bir tıkanma,yukarı gidememe görüntüsü var.DAX gitti bize gidemiyoruz diye verenleride arada doğrarlar mı acaba?
bende daha fazla mecali kalmadığını düşünüyorum ama korkulur bunlardan.aman diyim...[/QUOTE]
yukarı hemen hemen 2000puana yakın marj var bence..
1000 puand duzelsek fena olmaz aslnda..göstergeler duzelsn yanı derdim o:)
bu daxcı dakilern iştahına da hayranım..%^den asagı hıc marj yok ve cogu net aynı yönde hareketler
[quote=Astatin;104815]his yapma hasta etme adamı pambık..bulmuşun %45678949 yapan sistemi..daha ne uğraşıyon bu fuzuli işlerle ge ymil citiymiş dax mış falan falan....gözlerini ekrana dik v eyeni bir ok çıkasını bekle...:D:D[/quote]
eyle ediym zati şu an sen ne sandın...tızım kırı artık...bılmışım 15 min.sistemi hayallerimi süsleyen sistemdi bı :p
asti geçen gün hani bana şey demiştin şeref,çocuk filan aynı şey senin içinde geçerli anlıyorsun değil mi?şerefe söyle çocuğuda getirsin gelirken diyorum yani :..:
çok anlayışlısın asti :..:
Bunlar cuma verenleride alırlar sonra götürürler.:..:
mc ciler ı ekarte etmeden düşüş beklememek lazım zaten
Ralli çiziği değdi.hahaha
900 2000 lot cuvarı daha calısrsa usutnde kalıp kalmaması yön tayını nı netlestrıcek
xu100 de 30.000 zorlu bir direnç... ancak sabah gapı ile kırdırabilirler orayı gibi geliyor.. göstergeler bu kadar yorgunken seans iinde kırdırabilirlerse de helal olsun derim...
bu bölgede en iyisi flat izlemek, yada sisteme sıkı sıkı sarılmak...
kademeler göre bakınca 750 cıvarndan toplanan mallar 900 cıvarnda teslım edılmıs..sımdı yenı den toplama olcak mı gorucez
Beyle buyurdi zerdust...
kafayi yedirirler adama, bi yukari bi asagi..
37775 kısa
sarışın ablamız alman da da hiç tepkı yokı..oturdu kaldı orda:)
[QUOTE=mbm;104831]37775 kısa[/QUOTE]
vallahi bende kısaya geçmemek için kendimi zor tututyorum:))
[quote=mbm;104831]37775 kısa[/quote]
uzun zamandir ilk kez ve net kisa mi oldunuz,
benim atladigim mesajiniz varmi yoksa..
2 bılancıoo da ıyı geldı ..ama epeydır beklentı bıttı masalını dınlememıstk
5 dk sata geçti
dolares dolar gözkırpıo sanki:)ama pıyasadan teyıt alamadı daha
[QUOTE=abka;104799]37875 uyumsuzluklara binaen kısa yaptım..ama sistem al da..umarım arkadan sistem bana uyar..[/QUOTE] şimdi sistemli kısa oldu..
[QUOTE=abka;104803]ekranı aktaramadım..ama 1 nisandan sonra,ilk defa macd 30 daklıklarda uyumsuzluk var..bunu ciddiye alıyorum...en son yükselişte ,macd dönüş tepesi aşşağıda kalmış...[/QUOTE] uyumsuzluk bu sefer tutacak mı acaba...
[QUOTE=assassin;104834]uzun zamandir ilk kez ve net kisa mi oldunuz,
benim atladigim mesajiniz varmi yoksa..[/QUOTE]
sat verdi diye geçtim... üst peryotlar alda oldugu için netini bilmiyorum.....
al derse tekrar alırım.....
ama sattıgım yer tam sat yeriydi.......
bakalım kısalar ekmek yedirecekmi......:)
[quote=mbm;104840]sat verdi diye geçtim... üst peryotlar alda oldugu için netini bilmiyorum.....
al derse tekrar alırım.....
ama sattıgım yer tam sat yeriydi.......
bakalım kısalar ekmek yedirecekmi......:)[/quote]
mutlak yedirecektir ama ne kadar ekmek onu siz bilirsiniz
çizikta eğildi tutacaktır abka.
çizelim artık şu endeksin postunu! bu sefer pramit yapacagım..sistem peşpeşe(kademeler düştükce) sat verebiliyor..[B]her yeni sat [/B]okunda biraz daha ekstra kısa acacagım...
beklentiler bitti artık,realize zamanı [B]bence...[/B]