Ben pozisyonlarımı kapattım, flate gectım, yon bellı degıl,parıtelerde de ,400 puan kara cıktım, malım çoktu cunku, bunlar yukarı yaparlarsa bu kadar cok malı kapatamam..
Flate gectım...
Printable View
Ben pozisyonlarımı kapattım, flate gectım, yon bellı degıl,parıtelerde de ,400 puan kara cıktım, malım çoktu cunku, bunlar yukarı yaparlarsa bu kadar cok malı kapatamam..
Flate gectım...
[QUOTE=teo;31527]Şu 700 puan teorik puan fazlalağını da düşseler de rahatlasam, çok gözüme batmaya başladı...[/QUOTE]
SN.teo
teorik puana nerden bakıyorsunuz. matrikste teorik fiyat 50427, fark ise 348 puan. benimkinde mi bir yanlışlık var ...
[QUOTE=teo;31537]Ben pozisyonlarımı kapattım, flate gectım, yon bellı degıl,parıtelerde de ,400 puan kara cıktım, malım çoktu cunku, bunlar yukarı yaparlarsa bu kadar cok malı kapatamam..
Flate gectım...[/QUOTE]
teo dostum daha kasirga gelecekti :):)
[QUOTE=follow;31539]teo dostum daha kasirga gelecekti :):)[/QUOTE]
kasırgayı beklerken arabayı kaybetmıyelım, yon yok su an kayboldu, kumar oynamayı sevmem, bellı olsun yenıden gırerım..
[QUOTE=teo;31540]kasırgayı beklerken arabayı kaybetmıyelım, yon yok su an kayboldu, kumar oynamayı sevmem, bellı olsun yenıden gırerım..[/QUOTE]
anladim dostum bence yon yukari ama tabiki sinyal onemli.
950den uzunladımm
50.775 uzunlar 51.050 den verildi flat devam.
Evet dax seans içi düzeltmeyi yaptımı acaba?
şimdi iş verilere bakar, klasik avrupa faiz kararı günü, her seferde aynı olmazki be.
[QUOTE=follow;31543]50.775 uzunlar 51.050 den verildi flat devam.[/QUOTE]
Uykum geldiiii. Uykummm.
Patlatın bir haber de açılalım :)
Tablo verin, para giriş çıkışı verin yaw arkadaşlar. Bu bilgileri olan arkadaşlar belirli periyotlarla yapıştırabilirse çok faydalı olurum.
Bol kazançlar.
[QUOTE=jelibon;31544]Evet dax seans içi düzeltmeyi yaptımı acaba?
şimdi iş verilere bakar, klasik avrupa faiz kararı günü, her seferde aynı olmazki be.[/QUOTE]
faiz kararı nezaman ?
su an spotla 1700 puan fark gorunuyor demekki isteyince agirlik filan hikaye alip goturuyolar.
TR faiz indirim sürecine giriyor bilin bakalım ne olur?