36850 bugun gorse
hafta sonuna flat yatsak
Printable View
36850 bugun gorse
hafta sonuna flat yatsak
bu FNY kafayı yemiş hakikaten....20.800 kontrat alış hemde bu fiyatlardan...acaba vadeli 50.000 falan mı olacak?olur mu olur...
[quote=SEYYAH;104926]bu FNY kafayı yemiş hakikaten....20.800 kontrat alış hemde bu fiyatlardan...acaba vadeli 50.000 falan mı olacak?olur mu olur...[/quote]
aman de abi ona bişey olmaz bızı karacaahmetde ziyarete gelırsın o zaman.kom.kom
finans spotta en buyuk satıcı hedge edıyo galıba yınwe..sattıkalrı da ımkb 30 lar
Bay S.
Mail kutunuz dolmuş..
bugun fınans ın alısı adam short cover yapıo dıye mılletı huzura erdrmek ıcn..ama gran da gelene gıdene verdı o arada..fınans ın yaptıkları caz ama garan arebesk calsıyo gercekten
Bu aşağılıklar gene numara yapıyor.
banada öyle geliyor, sanki son dakikalarda yine seçmene selam, borsalar tavan davası olacak:D
kısa devam....:)
kısa devam..ama bir show hazırlandığı kesin :) kapanış 37200 ile 37600 arasında olmayacak diyeyim..atmak bedava ...patron...ahahahahha :)))))
[quote=SEYYAH;104926]bu FNY kafayı yemiş hakikaten....20.800 kontrat alış hemde bu fiyatlardan...acaba vadeli 50.000 falan mı olacak?olur mu olur...[/quote]
garanti de 14.000 satışta. karşı bacağı [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
e bir de fny'nin spotta en iyi satıcı olduğunu düşünürsek,
longcuların kendilerine destek olarak gördüğü fny her an kelek yapabilir.
sabah tek tuş (limitli emir bile değil, piyasa emri) olarak 1000'er 1000'er aldığı kontratları aynı şekilde satmaya kalkarsa büyük panik yaşanır.
yorumlarım pozisyonlarımla alakalı değildir.
sadece pozisyondaki arkadaşların körlüğünü gidermek amacıyladır.
pozisyona aşık olmak kötüdür. facialarla sonuçlandığını gördüm.
vade sonu ayaklarına da dikkat derim...genelde vadenin son 15 günü iyi çarparlar..
[quote=unlimitted;104935]garanti de 14.000 satışta. karşı bacağı [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
e bir de fny'nin spotta en iyi satıcı olduğunu düşünürsek,
longcuların kendilerine destek olarak gördüğü fny her an kelek yapabilir.
sabah tek tuş (limitli emir bile değil, piyasa emri) olarak 1000'er 1000'er aldığı kontratları aynı şekilde satmaya kalkarsa büyük panik yaşanır.
yorumlarım pozisyonlarımla alakalı değildir.
sadece pozisyondaki arkadaşların körlüğünü gidermek amacıyladır.
pozisyona aşık olmak kötüdür. facialarla sonuçlandığını gördüm.[/quote]
finans onu yapmıycaktır..o zaman alıcılar urker..garan fınans sayesnde sattı bu kadar malı finans yalan ama garan gercek bence..
garan 3.08 ne yapcak bakalım
[quote=mbm;104933]kısa devam....:)[/quote]
Me too.üüüSadece dostlar alışverişte görsün diye ekranda duruyorum.Ciddiyetsizlik olmasın.Denize nazır izliyoruz bakalım.
5 den sonra 15 dakikalıkta sata gelmek üzere....sınırda
bugün dönüş günü olsun........ 8000 puan aşagı gelsin....:)
tepenin 200 puan altından kısalmış olalım....:)
[quote=marakes;104937]finans onu yapmıycaktır..o zaman alıcılar urker..garan fınans sayesnde sattı bu kadar malı finans yalan ama garan gercek bence..[/quote]
Bence hepsi yalan fiyat gerçek.Baskı varmı?Var ozaman full short devam.Yoksa beni finansın maliyeti garanın maliyeti ilgilendirmez.Zenginler malum züğürdün cenesini yormasın boşuna.üüü.dng.dng
her seferinde sisteme uyucam diye kendi kendime söz veriyorum ama şeytan giriyo kanıma ... 775 şort devam zor tutuyorum kendimi biran evvel kırsın şu 250 yi aşağı...
[quote=GOKHANFINDIK;104942]Bence hepsi yalan fiyat gerçek.Baskı varmı?Var ozaman full short devam.Yoksa beni finansın maliyeti garanın maliyeti ilgilendirmez.Zenginler malum züğürdün cenesini yormasın boşuna.üüü.dng.dng[/quote]
bu bi oyun ve bu da bi kural..kurallar gunluk degısıyo..:)
yukarı çekicekler sanki ya hissediyorum :) ama şort devam
[quote=GOKHANFINDIK;104942]Bence hepsi yalan fiyat gerçek.Baskı varmı?Var ozaman full short devam.Yoksa beni finansın maliyeti garanın maliyeti ilgilendirmez.Zenginler malum züğürdün cenesini yormasın boşuna.üüü.dng.dng[/quote]
sol şeride EFG geçsin bi 15.000 kontrat alsın da göreyim "kuruma vs'ye bakmayan" sağlam şortçuları...:)))
yakında abka-fon fevreye girecek.:)...akrabaların ısrarıyla 2-3 milyarlarının oranına göre onlar adına işlem yapacagım...bunların en ufak zarara tahammülleri yok..sıkıntı bastı..
sistem al diyene kadar kısa ama tırsııııııııı
al bide burdan yak
ANNA ZIESTENIM
[IMG]http://i39.tinypic.com/33a4ggk.png[/IMG]
[quote=Astatin;104929]Bay S.
Mail kutunuz dolmuş..[/quote]
Artık, pozisyonlarım gibi bomboş. (FitFlat, 4 hesap). Mailinizi beklerim efendim.
arkadaslar
vob-30 nisan kacta suan
37475-37500
15 ler spotta sata gelmedi...
vadeli tam ordan döndü.....
tırstım ben.....475 flat....500 uzun.........
37500 altında geri veririm......
37500-37525
[quote=unlimitted;104946]sol şeride EFG geçsin bi 15.000 kontrat alsın da göreyim "kuruma vs'ye bakmayan" sağlam şortçuları...:)))[/quote]
Efg 15000 kontrat alırsa fiyat arttığı için long olurum ben.Efg aldığı için değil.
sistem sat da..ama sıkıntı bastı..gelirse imf haberi çıra gibi yanarım..
suan kac acaba vob-30 nisan ve usd nisan
simdiden tesekkurler
[quote=abka;104956]sistem sat da..ama sıkıntı bastı..gelirse imf haberi çıra gibi yanarım..[/quote]
kardeş sıkma kendini 36400-500 civarına kadar shortlarımı tutmaya devam edicem asıl ımf haberinden sonra düşüş zamanı başlayacak,
yukarı döndük hadi hayırlısı ...
Dow artı nasdaq eksi.Çökecek burası gece.Çok gördüm bu hareketleri.Full short devam bozma yok alsatsız şimdilik duralım bakalım.Önceden olan olacak.Yine verecekler eline milletin pazartesi.
37525 kısaa.
FTSE N oldu %5 eksiye gecti fuutresı
[quote=GOKHANFINDIK;104955]Efg 15000 kontrat alırsa fiyat arttığı için long olurum ben.Efg aldığı için değil.[/quote]
ben de onu diyorum zaten.
piyasa sağa sola gidip dururken "beni piyasa ilgilendirir, kurum değil" deyip duruyorsunuz da, o 15.000 kontrat alınırken piyasanın ismi olur EFG!
10 dakika sonra olur DSI.
yani kurum sizi ilgilendiriyor arkadaşlar.
burada 3 harfle adını andığımız kurumlar, neden DST değil?
neden KRE değil?
neden TAC değil?
çünkü biliyoruz ki, o kurumların deal roomlarında VOBdeskleri yok.
varsa da MARBAŞ türü 100-200 puana oynayan günlükçü bir takımları var.
ha aylık takaslara bilmemnelere bakmam derseniz anlarım.
vade vade vade!
tüy bitti dilimizde, konuştuğunuz vade ile ilgili herşey sizi ilgilendirir.
10 dakikalık işlem yapıyorsan o 10 dakikada 10.000 kontrat alan FNY seni ilgilendirmek zorunda.
ilgilendirmiyor ben yaptığım işleme bakarım diyen arkadaşlar kusuruma bakmasınlar ama külahım şurda. ona anlatabilirler.
buna itiraz eden arkadaştan alıntı yaparak örnek:
sabahki alımlarla FNY canımı sıktı diyen vatandaş. :..:
Nasdaq eksisi büyüyor.Çok düşecez çokkk.Niagara fall.
[quote=unlimitted;104963]ben de onu diyorum zaten.
piyasa sağa sola gidip dururken "beni piyasa ilgilendirir, kurum değil" deyip duruyorsunuz da, o 15.000 kontrat alınırken piyasanın ismi olur EFG!
10 dakika sonra olur DSI.
yani kurum sizi ilgilendiriyor arkadaşlar.
burada 3 harfle adını andığımız kurumlar, neden DST değil?
neden KRE değil?
neden TAC değil?
çünkü biliyoruz ki, o kurumların deal roomlarında VOBdeskleri yok.
varsa da MARBAŞ türü 100-200 puana oynayan günlükçü bir takımları var.
ha aylık takaslara bilmemnelere bakmam derseniz anlarım.
vade vade vade!
tüy bitti dilimizde, konuştuğunuz vade ile ilgili herşey sizi ilgilendirir.
10 dakikalık işlem yapıyorsan o 10 dakikada 10.000 kontrat alan FNY seni ilgilendirmek zorunda.
ilgilendirmiyor ben yaptığım işleme bakarım diyen arkadaşlar kusuruma bakmasınlar ama külahım şurda. ona anlatabilirler.
buna itiraz eden arkadaştan alıntı yaparak örnek:
sabahki alımlarla FNY canımı sıktı diyen vatandaş. :..:[/quote]
Ben de diyorum.Ama beni aldıktan sonrası değil.Almadan öncesi ilgilendiriyor.