51000den kısa tekrar...gun sonu uzuna geçilecek poz olursa geçicem geceye uzun kalmak istiyorum
Printable View
51000den kısa tekrar...gun sonu uzuna geçilecek poz olursa geçicem geceye uzun kalmak istiyorum
51050 dona kadar short.Aşağı istiyor piyasa.Kasırga bekliyorum.
[QUOTE=bull market;31588][QUOTE=akinolukentuf;31585]
Yok canım daha neler? neden hakaret ediyim ki, bende biliyorum kademeye al sat yaptıklarını, ama yılda bir değil sanki her gün pençeye bişeyler geliyor gibi geliyor bana.
Ayrıca, esasen bu kurumdakiler hakareti haketmeyenler bence, çünkü rekabeti biliyorlar, komisyon ile rekabet avantajı elde etmişler tera sayesinde, bu onları vob da ayrıcalıklı yapar, korkusuzca işlemlede malı götürüyorlar daha ne olsun, benim ne haddime düşmüş hakaret, rekbette başka yolda olanlarda var tabii, saygılar.[/QUOTE]
iş yatırım ,efg nin komisyon ödediğinimi sanıyorsunuz.takasbank teminat merkezi ni babalarının malı gibi kullanmadıkları ne malüm büyüklerin .Bence bu piyasada dört beş kademe komisyon adamı mahfeder.dört beş kademede psikolojiyi o kadar çok çeviriyorlarki .
[QUOTE=Ronaldinho;31590]51050 dona kadar short.Aşağı istiyor piyasa.Kasırga bekliyorum.[/QUOTE]
ya dusmese iy olur aslında
[QUOTE=akinolukentuf;31582]
Tera menkul kısada olunca yukarımı gidiyor.son altı aylık periyotlara bakarsanız kurum ciddi kar etmiş enterasan.[/QUOTE]
yahu nerelerdesin, hoşgeldin...
usd trl yükseliş trendine başladı ya
[quote=akinolukentuf;31582]
Tera menkul kısada olunca yukarımı gidiyor.son altı aylık periyotlara bakarsanız kurum ciddi kar etmiş enterasan.[/quote]
Tufan aynen öyle onun yarısından fazlası ben de.Dİğer yarısı da sendedir.Kolay gelsin.
[QUOTE=teo;31593]yahu nerelerdesin, hoşgeldin...[/QUOTE]
sağolasın abi mini dowda işlem yapmaktan buraya pek bakmıyorum ondan girmiyorum .
Tera menkul 51955 maliyetli 127 adet short yani anlayacağınız kurum 13000 ytl yi cebine indirmiş.Kafadan sallamayın.İşine baksın herkes.Terada ciddi oyuncular var.Hisse yapanlar da var.
bu data cuma günki veriye öncü ne yöne giderse yapışmak lazim .malda olmak çok tehlikeli bu maliyetlerden.paralel gelirse peşinden işsizlik verisi var .ben dowda long olmayı düşünüyorum iyi gelirse.
şimdi datalar olumsuzda değil olumluda değil .bizim piyasa ise aşağı gidiyor neden çünkü öyle ayarlanmış pozizyonlar .bu kadar kendine müslüman piyasa.dökme olabilir 50800 altı sanki.
[QUOTE=Ronaldinho;31595]Tufan aynen öyle onun yarısından fazlası ben de.Dİğer yarısı da sendedir.Kolay gelsin.[/QUOTE]
Bende bir şey yok sadece verdiklerimizi geri aldık.ben fazla işlem yapmıyorum bir aydır burda .sağolsun bir deli daha varya iki deli aynı telde zor oluyor.