[quote=unlimitted;247116]ya ben sistemler konusunda aşırı cahilim.
WMA'nın matriks'teki karşılığı olan indikatör hangisidir birisi söyleyebilir mi?:o:o[/quote]
ağırlıklı hareketli ort=wma:)
Printable View
[quote=unlimitted;247116]ya ben sistemler konusunda aşırı cahilim.
WMA'nın matriks'teki karşılığı olan indikatör hangisidir birisi söyleyebilir mi?:o:o[/quote]
ağırlıklı hareketli ort=wma:)
[quote=saraylı;247117]ağırlıklı hareketli ort=wma:)[/quote]
sevgili saraylı, WMA diye bi indikatör yok matrikste, ondan sormuştum. :)
[QUOTE=unlimitted;247116]ya ben sistemler konusunda aşırı cahilim.
WMA'nın matriks'teki karşılığı olan indikatör hangisidir birisi söyleyebilir mi?:o:o[/QUOTE]
[QUOTE=unlimitted;247118]sevgili saraylı, WMA diye bi indikatör yok matrikste, ondan sormuştum. :)[/QUOTE]
Önce moving average (MAV) aç, sonra basit yerine ağırlıklıyı seç.
[quote=unlimitted;247118]sevgili saraylı, WMA diye bi indikatör yok matrikste, ondan sormuştum. :)[/quote]
OK,bende matriks yok,ama onda herhalde ağırlıklı ho vardır..:)
mutlaka vardır.
Bu arada 13.25 barıyla STR flate geç diyor, sto aşırı alımda aşağı döndü, fiyat bol den ayrıldı, ve de 6 10 u aşağı kesti
[quote=mur@t;247120]Önce moving average (MAV) aç, sonra basit yerine ağırlıklıyı seç.[/quote]
çok teşekkürler.
bu arada göstergelerim 68.875'ten 68.650ye düşüşte çok az bişey normalleşti. tuhaflık bir kademe düzeldi yani.
lefter...güle güle harca. :..:
[quote=mur@t;247122]Bu arada 13.25 barıyla STR flate geç diyor, sto aşırı alımda aşağı döndü, fiyat bol den ayrıldı, ve de 6 10 u aşağı kesti[/quote]
yukarda da dediğim gibi çıkış konusunda bu sistemde kesinlik yok,yani traderın yorumu önemli...
dediğin bir yorum murat...
ema55 yukarı ,şimdilik kısa yok,flat...
benim çıkmam gerek ,kolay gelsin...
kanalizasyon ve ... son duurm ..tahmini projeksyonlu .. . şartlanmadan işlem yapmak bugün en iyisi bence .... yöne şartlanmamak gerekiyor bence ...
resmi yuklemedi site .. biraz geç oldu ama .. buyrunuz ..
[IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/2/1790.jpg[/IMG]
arkadaşlar son soru.
sayın Saraylı'nın son verdiği sistemdeki STO dediği indikatör Stocastik fast midir, Stocasric RSI midir hangisidir acaba?:o
14,3,3 olan...
[quote=unlimitted;247130]arkadaşlar son soru.
sayın Saraylı'nın son verdiği sistemdeki STO dediği indikatör Stocastik fast midir, Stocasric RSI midir hangisidir acaba?:o
14,3,3 olan...[/quote]
Sanırım MTX de bulunan Stochastik SLOW :)
wma seçince çok değişiyor rakamlar üvvvvvv 200saatlik wma şu an 68660 .. normali 69440 çok değişik üvvvvvvvvv