-
[QUOTE=unlimitted;258478]saa dedik oğuzhan abey daş deel içli küfte yiycen diye.
hemide adana sofrasından. :::[/QUOTE]
Patron dün yazmıstın agus 70500 olcak diye benimde baktığım göstergeler hele bi tanesi aynen dün öle diyodu onun için geceye long kalmıştım.
Bugün o gösterge hala aldı başını yukarı gidiyo bakalım nereye kadar gitcek
-
[quote=unlimitted;258495]çaardım garsonu. cümle aynen şu:
"benim yemeği iptal edin, 8 tane daha bu içli küfteden istiyorum. :::"[/quote]
Saraylı abi,
topic toplantısına Unli kardeşimizi yemek sonrası çağıralım abi çok yiyiyormuş:::
-
[quote=saraylı;258499]uzunlar kapanır ,flat...
short için ema55 fiyat tarafından aşağı kesilmeli..:)[/quote]
ema55 fiyat tarafından aşağı kesilmezse ve wma lar tekrar yukarı keserse yine long yapılacak sisteme göre...:)))
-
nayır nayır bu sinyal badem olmamalı....getiri eğrisi yatayı kırmıştı...hindibaba hindi şorta bindi ordan da indi longa bindi ordanda indi yine şorta bindi diye gitmemiz gerekiyordu..üww
-
[SIZE="1"][COLOR="Red"]yygd...[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ordi;258501]Saraylı abi,
topic toplantısına Unli kardeşimizi yemek sonrası çağıralım abi çok yiyiyormuş:::[/quote]
bence işi şansa brakmayın..ona yanlış restoran ismi verin..siz başlayınca nerdesiniz abi diye sizi arar...siz doğru yeri dersiniz o gelinceye kadar yemekleyin felan bitmiş olur..hızla da hesabı ödeyin ne olur ne olmaz..araya kaynayabilir siparişleriyle..
he kalbi kırılır ayıp olur diyosanız şöyle bir kurgu önerebilirim..yemeği four seasons otelde ve cuma akşamı yapın...insanların çoğu 4 seasons olarak sultanahmettekini biliyor sadece..oysa siz ortaköy 4 seasonsda olacanız...o ise sultanahmete gidecek...sonra sizi arayacak aaa pardon abi diyeceksiniz... cuma akşamı trafiğinde de en erken 1,5 saatte gelir ortaköye.. :) kalpler de kırılmaz..ayıbolmasın diye de dışarda kafke ısmarlarsınız:::
-
üüüü ühühühhühhühhh
selçuklu patron valla ayıp ediyon ya....
hani basacaktın.....
ühühüüüühühühü
-
[quote=Astatin;258503]nayır nayır bu sinyal badem olmamalı....getiri eğrisi yatayı kırmıştı...hindibaba hindi şorta bindi ordan da indi longa bindi ordanda indi yine şorta bindi diye gitmemiz gerekiyordu..üww[/quote]
palada görmüş senin sistemin getiri eğrisinin yatayı kırdığını ondan hooop altın top yapmıyor galiba :..: :..:
-
[quote=Astatin;258505]
he kalbi kırılır ayıp olur diyosanız şöyle bir kurgu önerebilirim..yemeği four seasons otelde ve cuma akşamı yapın...insanların çoğu 4 seasons olarak sultanahmettekini biliyor sadece..oysa siz ortaköy 4 seasonsda olacanız...o ise sultanahmete gidecek...sonra sizi arayacak aaa pardon abi diyeceksiniz... cuma akşamı trafiğinde de en erken 1,5 saatte gelir ortaköye.. :) kalpler de kırılmaz..ayıbolmasın diye de dışarda kafke ısmarlarsınız:::[/quote]
keşke şu kısmı özelden yazsaydın:::
-
[QUOTE=mbm;258506]üüüü ühühühhühhühhh
selçuklu patron valla ayıp ediyon ya....
hani basacaktın.....
ühühüüüühühühü[/QUOTE]
abi sorma valla .. üüüüüüüüü .. beraber zırlayak .. hep astatinin suçu ..
-
[quote=ordi;258508]keşke şu kısmı özelden yazsaydın:::[/quote]
şşş çaktırma..siz gerçekten sultanahmette olacaksınız::::::
-
[QUOTE=selçuklu;258390]mesut abi .. avatardaki adamın yürürken kafası yerinden çkıyor haberin olsun .. üvvvvv .. :o:o:::::::::
[IMG]http://img180.imageshack.us/img180/4489/adszlff.jpg[/IMG][/QUOTE]
yok patron ..
kafa kol boyun alet hepsi sağlam
o beyaz yakalı gömlek giyiyor...
tamamen göz yanılması......:):)
-
[quote=selçuklu;258509]abi sorma valla .. üüüüüüüüü .. beraber zırlayak .. hep astatinin suçu ..[/quote]
neeeeee benim suçum..hiç de deelll...işeyen adamsa işeyen adam avatarını koyduk...fiyat 4xx detken bile şortladım..amma sisteme ters girmeme prensibim var patron..ü[url]www...bükemediğin[/url] eli kirliyse bile öpeceksin demişler...üüüüüüüüü::::::
-
[QUOTE=mbm;258512]yok patron ..
kafa kol boyun alet hepsi sağlam
o beyaz yakalı gömlek giyiyor...
tamamen göz yanılması......:):)[/QUOTE]
ehuehuehuehue ... ::::::::::D:D:D ... şu halde beni güldürdün ya abi .. ... :D:D
-
[quote=ordi;258501]Saraylı abi,
topic toplantısına Unli kardeşimizi yemek sonrası çağıralım abi çok [B][COLOR=red]yiyi[/COLOR][/B]yormuş:::[/quote]
tamam lem kendi hesabımı kendim öderim ben üvvvv üüü
baksana sizi kekeletecek kadar hesap geleceğini mi düşünüyosunuz nedir :..:
-
yvd 69950 ağustos vd 70600 şimdi böyle olunuca yvd ne olacak şimdi neye göre ayar çekecekler acaba :confused: yani yarınki yvd ne olucak
-
[quote=Astatin;258505]bence işi şansa brakmayın..ona yanlış restoran ismi verin..siz başlayınca nerdesiniz abi diye sizi arar...siz doğru yeri dersiniz o gelinceye kadar yemekleyin felan bitmiş olur..hızla da hesabı ödeyin ne olur ne olmaz..araya kaynayabilir siparişleriyle..
he kalbi kırılır ayıp olur diyosanız şöyle bir kurgu önerebilirim..yemeği four seasons otelde ve cuma akşamı yapın...insanların çoğu 4 seasons olarak sultanahmettekini biliyor sadece..oysa siz ortaköy 4 seasonsda olacanız...o ise sultanahmete gidecek...sonra sizi arayacak aaa pardon abi diyeceksiniz... cuma akşamı trafiğinde de en erken 1,5 saatte gelir ortaköye.. :) kalpler de kırılmaz..ayıbolmasın diye de dışarda kafke ısmarlarsınız:::[/quote]
herif üşenmemiş yazmış yaa :..::..::..:
-
[quote=unlimitted;258517]herif üşenmemiş yazmış yaa :..::..::..:[/quote]
he anla seni ne kadar seviyorum.kom.kom
zor olan kısmı yazmak değil düşünmek...ama bunu düşünmek hiç zor olmadı..çünkü 4seansonsları karıştırma olayı yaşanmış bir olaydır:..::..: ve bittabi ki vazınmi:rolleyes:
-
[QUOTE=Astatin;258513]neeeeee benim suçum..hiç de deelll...işeyen adamsa işeyen adam avatarını koyduk...fiyat 4xx detken bile şortladım..amma sisteme ters girmeme prensibim var patron..ü[url]www...bükemediğin[/url] eli kirliyse bile öpeceksin demişler...üüüüüüüüü::::::[/QUOTE]
[B]odabbkbibbt[/B]
onu dokuzu anlamam baskı belli küskü belli işeyen bebe belli tahmniim ...
-
[quote=Astatin;258519]he anla seni ne kadar seviyorum.kom.kom
zor olan kısmı yazmak değil düşünmek...ama bunu düşünmek hiç zor olmadı..çünkü 4seansonsları karıştırma olayı yaşanmış bir olaydır:..::..: ve bittabi ki vazınmi:rolleyes:[/quote]
valla bu kadar çabanın boşa gidecek olması üzücü tabe.
şirketimin istanbul şubesi bebek'te. .dng:p:..::::
ahaaa...kanlıca'ya geçip yoort da yiyek mi :::
-
üle uçmuş ya bura : ) piuvv pelaya bak hele ani bir hareket yapmış gene .. büyüme rakamıynan emme biraz fake gibi duriii .. mal itelemye mi kullanacaklar nedir bu olayı ... hayırlısı...
-
göstergelerden 150 puanlık gevşeme alarmı... :::
-
asti hocam AL kaçta onayladı :)
-
haziran kontratı uzun ortalamanın ( 70 bin ) hemen altında işlem görüyor halen.
bu seviye üstünü sağlama almadan 5 dk lıkların long etkisi zayıf kalmaya devam edecektir diye düşünüyorum..
-
arkadaşlar;
[COLOR="Red"]çoklu ortalamalarla çalışan 3 lü bir gösterge[/COLOR]
teknik olarak ne demek..yani türkcesi ne..
-
[IMG]http://i49.tinypic.com/6z6g60.jpg[/IMG]
-
sanırım etr gibi butun ortalamaları kullanıp bunları rsi macd gibi oranlarla kesiştirien gösterge demektir .varsa yaz bakalım
-
köpekbalığı kitabi satın almış olan varmı... teknik varmış içinde..
-
Kitapta değil aslinda sanirim sadece PDF dosyası
-
[quote=yusuf_alp;258530]köpekbalığı kitabi satın almış olan varmı... teknik varmış içinde..[/quote]
köpekbalığı olmuş adam var :::
-
köpekbalığı köpengin olsun tekniği kitabı da çıkar yakında o yüzden almadım:)
-
[FONT=Century Gothic]Aşağidaki iletinin konuyla ilgisi yok ama paylasmak istedim.[/FONT]
[B]Zamanim Yok Yalanı [/B]
Gün herkes için 24 saatten oluşuyor ve her insanin 24 saate sigdirabilecekleri sınırlı
Peki nedir 24 saate sigdirabileceklerimiz
[B][U]Önceliklerimizdir.[/U][/B]
Eğer siz her gun yaşamda bir seylere zaman ayirabiliyor veya yapmak istiyorsanız, nadiren aksakliklar olsada bu oncelikleri yapmak icin mutlaka zamanda imkan da olur.Çünkü bunlar sizin onceliklerinizdir ve [U]sadece onceliklere zaman vardir.[/U]
Birde yapmak isteğiniz ama nadiren yapabildiğiniz veya zaman ayirabildikleriniz vardir
işte bunlar oncelikleriniz değildir ve oncelikleriniz olmadiği surece bunlari yapmak icin pek vaktinizde olmayacaktır.
Ayrıca geçmişte onceliğiniz olan gününüzün çoğunluğunu kapsayan aktiviteler vardı ama artik onlari yapamamaktasinizdir !
Çünkü zamaniniz yok .
Bu eski onceliklerinizi her yapacak oldugunuzda, baska bir yapacağiniz iş cikar sizde bir tercih yapar o olmayan zamaninizi yeni onceliğinize ayirirsiniz.
-
-
[quote=a.kaya;258525]asti hocam AL kaçta onayladı :)[/quote]
ağustos:70550
yvade: 69750
-
[quote=unlimitted;258515]tamam lem kendi hesabımı kendim öderim ben üvvvv üüü
baksana sizi [SIZE=5]kekeletecek[/SIZE] kadar hesap geleceğini mi düşünüyosunuz nedir :..:[/quote]
a-a-al-al-al-al-alın-alınma ka-ka-ka-kardeşim-im-im b-b-be-be-beeen ö-ö-öd-öd-öd-öde-öde-öde-öde-öde-öderrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:..:
-
YYLDGBDD
Yorum yok long devam gaddar bir disiplinle devam
-
selcuklu patron 1-3-5 dk lık göstergelerin al vermedimi daha? piyasa güçlü gibi geldi bana:::
-
[quote=abka;258527]arkadaşlar;
[COLOR=red]çoklu ortalamalarla çalışan 3 lü bir gösterge[/COLOR]
teknik olarak ne demek..yani türkcesi ne..[/quote]
apke,
a) olaya karizma katmak için böyle tuhaf bir dil kullanmışlar... Ortalamalarla birlikte 2 koşula daha bakıyoruk demek istiyorlar...
b) Yabancı bir siteden alıp Motomot çeviri yapmışlar o yüzden çeviri garip duruyor...
:D:D:D
-
sistem al-sat verince hiç panik yok..çünkü 30 dak. içinde %90 :::100-200 puan daha avantajlı poz. alınabiliyor..
bu arada tobo olduk...
-
[quote=ordi;258537]a-a-al-al-al-al-alın-alınma ka-ka-ka-kardeşim-im-im b-b-be-be-beeen ö-ö-öd-öd-öd-öde-öde-öde-öde-öde-öderrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:..:[/quote]
lem ne güldüm arkadaş
ordi çok yaşa emi...:..::..: