yatay... systems bol signal veryorlar
Printable View
yatay... systems bol signal veryorlar
50500 asayasında 50000 var
Yani aslında veri iyi gelmedimi kötü oluyor bence, ABD ekonomisi kesin yavaşlayacak, anlaşıldıki Japonya bölgesi ve Avrupada yavaşlamaya başladı, işler sarpa sarmak üzere, dünyanın dev ekonomileri ve bölgeleri yavaşlıyorken, diğer kalanı ne olur? ben sölemiyim, ama bu anlaşılana kadar hisselerde bir mal gazlama olur diye düşünüyordum ya bakalım, saygılar.
selam millet...
işlerden dolayı dışardan yeni geldim....
ben olmayınca tutamamışınız yukarıda endeksi...
51000 den stop olmuşuz....
gelince 50800 den kısaldım... veri sonrası...
zarar yazmışız bugün....ayıp etmişler....:)
50100de flatlarım tekrar bu düşüş içime pek sinmiyor
650 den alıyordum 5 ,5 kaldırdılar .düşsün 400 kadar alırım.bu dow düşmez bu gece .
Uzun zamandır takip ediyorum forumu, çok kaliteli arkadaşlar çok faydalı yazıyorlar. Kentuf'cum hoşgeldin bu arada...
[QUOTE=açık-pozisyon;31607]Uzun zamandır takip ediyorum forumu, çok kaliteli arkadaşlar çok faydalı yazıyorlar. Kentuf'cum hoşgeldin bu arada...[/QUOTE]
Sizde hoşgeldiniz, desenize misafirlerden birini daha kopardı muhabbet:)
[QUOTE=mbm;31604]selam millet...
işlerden dolayı dışardan yeni geldim....
ben olmayınca tutamamışınız yukarıda endeksi...
51000 den stop olmuşuz....
gelince 50800 den kısaldım... veri sonrası...
zarar yazmışız bugün....ayıp etmişler....:)[/QUOTE]
mbm comp. basında olsan cok trade yaprdın cok signal .heyk
Hoşbulduk... Evet öteki tarafı bırakalı 1 seneden fazla olmuştu, VOB ve piyasa üzerine çok değerli arkadaşlar var barada...
Konuyu Toplam 86 Üye okuyor. (37 Kayıtlı üye ve 49 Misafir)
bull market, özdenil, sentinus, jerfin, furkan, AMON RA, açık-pozisyon, volki76, akinolukentuf, optra, follow, detached, tobre, borahun, mbm+, Vob Trader, jelibon, capepoint, BULUT, yukcel, maşuk, mur@t, men, QUEEN, hdioxyde, ertekind, Ronaldinho, teo+, gingert, Nohamura, oktayd, abilag, Nafiz, ktasyurek, Ardasu, catedral
[B]Hala 49 misafir var[/B], gelin gelin, adam yenmiyor burada.
Yav buraya nikini yazıp girmeye üşeniyor, ama vob da hesap açtımaya geldimi her bi kurumdan hesabı açtırıyor bu millet
[QUOTE=açık-pozisyon;31610]Hoşbulduk... Evet öteki tarafı bırakalı 1 seneden fazla olmuştu, VOB ve piyasa üzerine çok değerli arkadaşlar var barada...[/QUOTE]
obur taraf kahvehane oldu.