Vobda henüz dünkü kapanışa göre şu an 325 puan düşmüşüz, hiçbişey değil yani, düştük buradan toplar mantığını çarparlar dikkat diyorum, saygılar...
Printable View
Vobda henüz dünkü kapanışa göre şu an 325 puan düşmüşüz, hiçbişey değil yani, düştük buradan toplar mantığını çarparlar dikkat diyorum, saygılar...
[QUOTE=unlimitted;105298]dolarcıklarım benim...
yürüyün koçlarımm! yürüyün beeeee!
2 lira olsun. hatta 5 lira olsun. :..:
hem de memleket ekonomisine 3-5 kuruş katkımız olsun.
valla söz paracıkları gökhan gibi amerikalara kaptırmıycam.
türkiyede, türk mallarını almakta kullanıcam. :D[/QUOTE]
aman diyim işimiz gücümüz var ihracatcıyız tamamda dolar 5tl olursa bizi tüketirsin :)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;105297]Yav bu hexen baba da hep dönüş günlerinde koyuyor grafik çekiliyor kenara.Hayranım adama.[/QUOTE]
sn hexen baboş [B]şindi dikat olma gerek[/B] derse durup düşünmek lazım zaten.
okuyucu sayısı tavan yapmış 140 kişi...
vıy vıy vıy vıy...
[quote=furkan;105300]aman diyim işimiz gücümüz var ihracatcıyız tamamda dolar 5tl olursa bizi tüketirsin :)[/quote]
sn Furkan bak dolar kontratını haziran vade için 1,66ten veriyolar. al korun derim. ben bunu 2,30a götürmeye niyetliyim.
hep kar için mi al-sat yapıcaksınız, biraz da korunmak için kullanın şu kontratları.
hahahahah :..::..:
yürü beeeeeeeeeeeeeeeeeeee dolar!!! :..:
[quote=unlimitted;105298]dolarcıklarım benim...
yürüyün koçlarımm! yürüyün beeeee!
2 lira olsun. hatta 5 lira olsun. :..:
hem de memleket ekonomisine 3-5 kuruş katkımız olsun.
valla söz paracıkları gökhan gibi amerikalara kaptırmıycam.
türkiyede, türk mallarını almakta kullanıcam. :D[/quote]
Ben desteği fede verip direk kökten destek veriyorum.Seninki domestic oluyor.Benimki daha güzel bence.
Seyyah ANNA yı öpemedik gene yuaw yine kaçtı gız cavız:(
bakmayın tuttuklarına 950 de, en fazla 37000 e kadar gider, birazdan çakmaya başlayacaklar kolaymı günlerdir bütün ayılar inlerinde bugünü bekliyorlardı :D
saat 11:30 çevrimi aşağı yönlü devam ediyor:)
[quote=fXci;105305]Seyyah ANNA yı öpemedik gene yuaw yine kaçtı gız cavız:([/quote]
nası yanı şortlamadınnı? :o
ben şortun fekat ne verir bilmiyong.pek umutlu değilimk.lönk derse lönkleyeceğim.
Evet, sn mbm nin bahsettiği 36500 kademesini alışlarla doldurmuşlar bekleşiyolar orada:)
[QUOTE=SEYYAH;105308]nası yanı şortlamadınnı? :o
ben şortun fekat ne verir bilmiyong.pek umutlu değilimk.lönk derse lönkleyeceğim.[/QUOTE]
korkma bebeğim
ben CORT degilim
düşersiğiz derin derin..
ANNA yı yakalarsan öp benim için .kom
[QUOTE=bull market;105309]Evet, sn mbm nin bahsettiği 36500 kademesini alışlarla doldurmuşlar bekleşiyolar orada:)[/QUOTE]
mbm dir onlar :)
Saatlik olarak boılinger alt bandına değdi, şimdi sırada ilerleyen saatlerde saatlik bolingeri aşağıya doğru açarak, zirveden 3000-4000 puanlık düşüşü tamamlamaya gelkdi diyorum:) saygılar....
Ama sn hexen 29000 altıne gitmezse 27400 hedeflemez demişti yanlışmı hatırlıyorum. 29000e kadar normal demişti düşüş imkb100de
bu anna senin kuçu kuçumu fxci bey,
ben gördüm onu denizleraltında 20000 fersahı görecekmiş heralde, tüp müp Allah ne
verdiyse takım taklavatı giymişti:..::..::..:
İşin ilginç tarafı, zirve 37975 bu Nisan vadeli kontratları 38000i görmez diyodum tuttu:) 25 puanla tutturduk iyimi? saygılar...
[QUOTE=furkan;105311]mbm dir onlar :)[/QUOTE]
çok güldüm .he heeee:)
2000-3000 tane alacağım.oraya gelsinde...
çizittirecem kademeleri sistem dışı......:)
[quote=fXci;105313]Ama sn hexen 29000 altıne gitmezse 27400 hedeflemez demişti yanlışmı hatırlıyorum. 29000e kadar normal demişti düşüş imkb100de[/quote]
Hedefleyecek.Düşecez.Bu burada kalmaz öyle 200 puana destek kırılmaz.
hexen baba sanırım artık buralara pek yazamıyor,ayrı topikten yardımcı oluyor.doğrusu gözlerimiz baya arıyor onu.
Vob 15 dakikalık grafik güncelleme
[IMG]http://www.resimage.net/images/8gblv1uqt3c420iov75.png[/IMG]
saatlik sistem bilem 125 de sat geçti..gecikmeyle takılabildim..öğlen yeneğini semirme boyutuna getirnce böyle pluyo demek..durmak yok şorta devam
Şimdi Haziran vadelidede bugünlerde açılan kısa pozisyonların iyi kazanç bırakacağını düşünüyorum, tepelerde bir sonraki vadeden poz almak daha mantıklı, bitmek üzere olan bir vadeliden ziyade beklentisi ve kazanç potansiyeli yüksek vadede olmayı ihmal etmemeli:) saygılar....
Imkb 30 spot endeks grafiği,
[QUOTE=bull market;105321]Şimdi Haziran vadelidede bugünlerde açılan kısa pozisyonların iyi kazanç bırakacağını düşünüyorum, tepelerde bir sonraki vadeden poz almak daha mantıklı, bitmek üzere olan bir vadeliden ziyade beklentisi ve kazanç potansiyeli yüksek vadede olmayı ihmal etmemeli:) saygılar....[/QUOTE]
bull bundan önce asıl hareketler hep aktif vadede oldu.. bu seferde aktif vadede olacaktır .. uygun yerde vade değişimini yaparız (30/04/2009 17:14:50-00 ) .. o zamana kadarda 100 kere poz değişir bende zaten .. haha :D
Hadi geçmiş olsun, şimdi bi haber gelir aynen düşüşe devam edilir bence, saygılar....
[QUOTE=traderx;105314]bu anna senin kuçu kuçumu fxci bey,
ben gördüm onu denizleraltında 20000 fersahı görecekmiş heralde, tüp müp Allah ne
verdiyse takım taklavatı giymişti:..::..::..:[/QUOTE]
vallahi bu hayvan işi biliyor, ben zaten onu uzun mesafe dalış aletlerini görünce tamam bu iş olmuştur dedim;)
Fazladan yükseldiydik zaten, 36200 e kadar bile bekliyorum ben bugün....
Yarın gaplı düşüşle açılışta 35000 deyiz zaten:), yani benim tahminim böyle, saygılar....
bullmarket bugün senin günün sayfanın yarısı senin mesajların, vur patlasın çal oynasın:D
yürü be dolarrrrrrrrr kim tutar seni!
:..:
[QUOTE=selçuklu;105323]endeks shortorlerıne dolar longorlerine kahveler benden.. hahahhaha :D:D:D
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/5527/adszqbb.jpg[/IMG] [/QUOTE]
dolar kahvenin hakkını veriyor .. vay anasını ... :D ahanda güncel selçuklu kahvesi graf .. hahaha :D
[URL=http://img238.imageshack.us/my.php?image=adszawr.jpg][IMG]http://img238.imageshack.us/img238/451/adszawr.jpg[/IMG][/URL]
36.500 long.
anarşistliğim tuttu gene :..:
[quote=unlimitted;105331]36.500 long.
anarşistliğim tuttu gene :..:[/quote]
36.625 long cover.
3 dakika için yeter. :)))
bence 35700-35900 aralığına kadar olan satışlar düzeltme olarak nitelenebilir,
daha fazlası ancak trend değişimidir.
Neyse, ben kaçar, kapanışa bakmaya gelirim yine, düşüşe sahip çıkın gelince toparlamış olarak görmek istemiyorum:) saygılar....
[quote=selçuklu;105330]dolar kahvenin hakkını veriyor .. vay anasını ... :D ahanda güncel selçuklu kahvesi graf .. hahaha :D
[URL="http://img238.imageshack.us/my.php?image=adszawr.jpg"][/URL][/quote]
Selçuklu, alışları karşılayan olmadığına dikkat et ama. birisi yukarlarda seninkinin aynısı bi sopayla bekliyo bence! :..:
[QUOTE=unlimitted;105331]36.500 long.
anarşistliğim tuttu gene :..:[/QUOTE]
bende flatlayıp üstten kısalırmıyım diye düşündümde...
yemedi....
sisteme ve kısaya devam....en son 37400 kısa
vay sankonun içine....36525 den tüm kısaları kapatmak için aktif emir verdim..ama malesef emir kayboldu..ne gercekleşmede var nede pasifde...bana 100 puana mal oldu..40 kontrata eder 400 milyon..çıldırdıyor son zamanlarda..
dolar accük daha yükselsin, ödünç aldığım sopayla ben bekliyorum orda şimdi de. şimdilik dolar flat.
endeks flat.
USD/NOK flat.
GBP/USD flat.
anaa herşey flat olmuşuz bea. olmadı bu bi garip hissettim bak şimdi.
iliklerimize işlemiş pozisyonda olmak. :D