mrb arkadaşlar aranızda yeniyim ilk mesajımı yazıyorum, buradaki teo adlı arkadaşı isabetli kararlarından dolayı kutluyorum.
Printable View
mrb arkadaşlar aranızda yeniyim ilk mesajımı yazıyorum, buradaki teo adlı arkadaşı isabetli kararlarından dolayı kutluyorum.
[QUOTE=jerfin;31716]evet, derinlik gerçekten kafa bulandırıyor.. 3 gündür yapmadıkları ali cengiz oyunu kalmadı.. [B][COLOR="Red"]dün garanti yi kullanıp çektiler piyasayı.. deutsche ahh deutsche.. [/COLOR][/B]ağustos vadenin son günlerinde de aynı şahıslar 2 gün spot da sürekli satış yaparak vadelinin başını kaldırmasına izin vermemişlerdi, çünkü yüklü kısadaydılar.... birkaç gündür bakıyorum yine aynı oyun mu oynanıyor spot u kullanıp vadelide satış mı yapıyorlar diye ama yapmadılar, yada başka kurumdan yaptılar..[/QUOTE]
Sevgili Jerfin
derinlik merinlik hiç bir şey çıkmaz. Bunlar obsiyon işlemleri yapıyorlar. Henüz bunlar tezgah altından döndüğü için bizlerin tam olarak takib etmesi mümkün değil.
Obsiyonlarda sattıkları malın %10 unu piyasadan almak zorundalar. Biz spota baktığımızda yüklü yabancı alımı görürüz. Adam belli olmasın diye 3-5000 kontratta vadelide alım yapar... Çık çıkabilirsen işin içinden. Bilmem anlatabildim mi:)
Mesela Temmuz başı piyasanın gereğinden fazla dipleme sebebi obsiyonlardaki MC satışlarıymış. Biz de mal mal AKP davasıyla ilgili düşüyor zannediyoruz.
Piyasanın 3-5 banka kağıdıyla hareketlri de yalnızca obsiyon işlemlerinden kaynaklanan hareketler. Biz burda ekrana bakıp bin türlü hikaye yazıyoruz ama onlar farklı kulvarlarda koşuyorlar. hele ki aralarında bu forumlardaki yorumları okuyanlar varsa ne eğleniyodur:)
[QUOTE=bozok;31720]mrb arkadaşlar aranızda yeniyim ilk mesajımı yazıyorum, buradaki teo adlı arkadaşı isabetli kararlarından dolayı kutluyorum.[/QUOTE]
Hoşgeldiniz:)
hoşbulduk kardeş az çok hepinizi tanıdım, 10 gündür okuyorum ama ilk kez yazıyorum çünkü onay mesajı msn de önemsizler kısmına gelmiş yeni farkedebildim hehehehe:)
[QUOTE=catedral;31721]Sevgili Jerfin
derinlik merinlik hiç bir şey çıkmaz. Bunlar obsiyon işlemleri yapıyorlar. Henüz bunlar tezgah altından döndüğü için bizlerin tam olarak takib etmesi mümkün değil.
Obsiyonlarda sattıkları malın %10 unu piyasadan almak zorundalar. Biz spota baktığımızda yüklü yabancı alımı görürüz. Adam belli olmasın diye 3-5000 kontratta vadelide alım yapar... Çık çıkabilirsen işin içinden. Bilmem anlatabildim mi:)
Mesela Temmuz başı piyasanın gereğinden fazla dipleme sebebi obsiyonlardaki MC satışlarıymış. Biz de mal mal AKP davasıyla ilgili düşüyor zannediyoruz.
Piyasanın 3-5 banka kağıdıyla hareketlri de yalnızca obsiyon işlemlerinden kaynaklanan hareketler. Biz burda ekrana bakıp bin türlü hikaye yazıyoruz ama onlar farklı kulvarlarda koşuyorlar. hele ki aralarında bu forumlardaki yorumları okuyanlar varsa ne eğleniyodur:)[/QUOTE]
Okuyan olduğu kesinde, acaba diyorum bide bizim lugattan yazan varsa o zaman tam şenlik oluyor:))), benim üzerinde durduğum budur.
Fannie mae bugün 6,42 ye düşmüş, geçen gördüğü en düşüğün altına gelmemiş 6,41 civarında bir dip yapmıştı ya onu diyorum, bişeyler dönebilir bence, saygılar.
flat kalsan dert kalmasan bir dert şimdi shortları bozduguma yanmayımda napayım
[QUOTE=catedral;31695]Wachowia batmış.... Piyasaya henüz duyurulmamış sanırım. Rastlamadım habere hiç bir yerde..[/QUOTE]
Siz nereden duydunuz?
Wachovia dörtbeşgün önce gördüğü dibe gelmemiş bile bugün, evet epey düşmüş ama sanki bir haberi gelipde düşmüş gibi gümbürtülü düşüşte olmamış hani, saygılar.
[QUOTE=bozok;31723]hoşbulduk kardeş az çok hepinizi tanıdım, 10 gündür okuyorum ama ilk kez yazıyorum çünkü onay mesajı msn de önemsizler kısmına gelmiş yeni farkedebildim hehehehe:)[/QUOTE]
hoşgeldiniz bildiğimiz bozok değilsiniz sanırım :) burdaki ortam çok güzel.
[QUOTE=bozok;31720]mrb arkadaşlar aranızda yeniyim ilk mesajımı yazıyorum, buradaki teo adlı arkadaşı isabetli kararlarından dolayı kutluyorum.[/QUOTE]
hoşgeldiniz Sayın Bozok..
[QUOTE=bozok;31723]hoşbulduk kardeş az çok hepinizi tanıdım, 10 gündür okuyorum ama ilk kez yazıyorum çünkü onay mesajı msn de önemsizler kısmına gelmiş yeni farkedebildim hehehehe:)[/QUOTE]
misafirlerden biri daha sessizliğini bozdu :D hoşgelidniz
pariteler tekme tokat girdiler, Nzd/usd short açmamla kapatmam arasında 5 dakika geçmedi 60 pips kazandırdı, korktum ne oluyor diye hemen kapadım..Aslında sinyal gelmeden kapatmak adetim değil ama neye uğradığımı şaşırdım...:)
[B]Son kayıt olan üyemiz hoş geldiniz, 66bozok66[/B]
bozoklar çoğaldı bir bozok daha gelmiş :D