[QUOTE=abka;21032]tüm garantileri 3,08 den sattım..2,70 den son kez yerine koymak için...bu arada sistem hala al da...[/QUOTE]
tebrık ederım, vallahı bu ışı cok ıyı becerıyorsun,Bol Kazanclar....
Printable View
[QUOTE=abka;21032]tüm garantileri 3,08 den sattım..2,70 den son kez yerine koymak için...bu arada sistem hala al da...[/QUOTE]
[QUOTE=sentinus;21053]Bugün short kıyımı yaptılar resmen. ıki kez shortladım ikisinde de zararına kapattım inadı görünce. Gün sonunda moral bozukluğuyla geceye flat kaldım.
Manipülasyon konusuna kesinlikle katılıyorum. Bu adamlar ya küresel olarak hareket ediyorlar ya da havayı iyi kokluyorlar. Futurelar tamamen fiktif gösterge başka bi şey değil. Batık Amerikaya para yatıracak kadar akılsız değil bu adamlar parayı emerginglerde değerlendiriyorlar. Petrol dışında tutunacak dalları kalmadı.[/QUOTE]
Aslında yaptıkları cok normal Sayın Sentınus,Eger bugun %1 acılıstakı saatlerce suren yataydan sonra asagı verseler herkes shortlardı, Bu nedenle caktırmamak ıcın yukarı zorakı gıttılerkı, longlar longta kalsın,Buyuk dumen bu zaten,genıs fotografa bakmak lazım, bu da oncekı yazılarımda belırtıgım gıbı, gunluklere bakarak oluyor ancak...
[QUOTE=sentinus;21053]Bugün short kıyımı yaptılar resmen. ıki kez shortladım ikisinde de zararına kapattım inadı görünce. Gün sonunda moral bozukluğuyla geceye flat kaldım.
Manipülasyon konusuna kesinlikle katılıyorum. Bu adamlar ya küresel olarak hareket ediyorlar ya da havayı iyi kokluyorlar. Futurelar tamamen fiktif gösterge başka bi şey değil. Batık Amerikaya para yatıracak kadar akılsız değil bu adamlar parayı emerginglerde değerlendiriyorlar. Petrol dışında tutunacak dalları kalmadı.[/QUOTE]
Aslında yaptıkları cok normal Sayın Sentınus,Eger bugun %1 acılıstakı saatlerce suren yataydan sonra asagı verseler herkes shortlardı, Bu nedenle caktırmamak ıcın yukarı zorakı gıttılerkı, longlar longta kalsın,Buyuk dumen bu zaten,genıs fotografa bakmak lazım, bu da oncekı yazılarımda belırtıgım gıbı, gunluklere bakarak oluyor ancak...
52 haftalik en dusuk seviyeye carpti simdi yukselme cabasinda 11.106 idi fdow
52 haftalik en dusuk seviyeye carpti simdi yukselme cabasinda 11.106 idi fdow
Bu yalancıların ağa babası aslında Usd/jpy, daha ben düşüşe başlamadım ,assolist gibi en son ben düşerim diyor,H4 grafiği, yarında o düşer kısmet olursa,
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/6997/aayg2.png[/IMG][/URL]
Bu yalancıların ağa babası aslında Usd/jpy, daha ben düşüşe başlamadım ,assolist gibi en son ben düşerim diyor,H4 grafiği, yarında o düşer kısmet olursa,
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/6997/aayg2.png[/IMG][/URL]
Ağam bunlarla uğraşılmaz. DOWu geberttiler suni teneffüsle geri getirdiler. Petrole 5 dolar verdiler 4 dolar aldılar. Yarın da USDJPYyi gebertip diriltirler bunlar.
Ağam bunlarla uğraşılmaz. DOWu geberttiler suni teneffüsle geri getirdiler. Petrole 5 dolar verdiler 4 dolar aldılar. Yarın da USDJPYyi gebertip diriltirler bunlar.
Kapanış önemli değil nasıl olursa olsun.
Kıstasa kıstas, fede, fana karşı yahoo, saçmalığın daniskası.
Amerika saçmalıyor, 11400 long olamazsınız.
11400 short olursunuz, sonra 11100 long. Sonrada flat. Bunlar için her türlü haber yaratılır.
Bugün (yani yarın) itibarıyla eve pozisyon taşımaya son veriyorum. 10700 beklerken veya 11650 beklerken tersinde bulma niyetinde değilim kendimi. Siz de öyle yapın az kazanın öz kazanın.
Sevgiler.
Kapanış önemli değil nasıl olursa olsun.
Kıstasa kıstas, fede, fana karşı yahoo, saçmalığın daniskası.
Amerika saçmalıyor, 11400 long olamazsınız.
11400 short olursunuz, sonra 11100 long. Sonrada flat. Bunlar için her türlü haber yaratılır.
Bugün (yani yarın) itibarıyla eve pozisyon taşımaya son veriyorum. 10700 beklerken veya 11650 beklerken tersinde bulma niyetinde değilim kendimi. Siz de öyle yapın az kazanın öz kazanın.
Sevgiler.
Aslında yapılan hareketler çok sert bu da balonun patladığını gösteriyor,Tüm dünya bir telaş içinde %1 iniyor tekrar çıkıyor tekrar iniyor,görüntü day tradingden para kazanma gibi gözküyor,uzun vade de kimse bu şekilde ne mala girebilir ne çıkabilir, herkes kısa günde ne çarparsa onun hesabında, Mal almak isteyen adam niye %3 yukardan yataya geçip yukarıdan mal alsın,
Gücü gücü yetene, kiminki uzun meselesi...
Sabah %1 yap,aksam -1'e geç,sonra kapanışa yakın %1 kapat sıfır yap,sonra da yeniden bas,
Bu havada ne mal alınır ne mal satılır,Orman kanunu,aslan ceylanı, kurt kuzuyu,
Sonrada herkes battı diye birdaha veriyorlar,bu hareketlerle fonları batıran sizsiniz, Birde battılar diye bir daha veriyorlar, tam çadır komedisi...
Aslında yapılan hareketler çok sert bu da balonun patladığını gösteriyor,Tüm dünya bir telaş içinde %1 iniyor tekrar çıkıyor tekrar iniyor,görüntü day tradingden para kazanma gibi gözküyor,uzun vade de kimse bu şekilde ne mala girebilir ne çıkabilir, herkes kısa günde ne çarparsa onun hesabında, Mal almak isteyen adam niye %3 yukardan yataya geçip yukarıdan mal alsın,
Gücü gücü yetene, kiminki uzun meselesi...
Sabah %1 yap,aksam -1'e geç,sonra kapanışa yakın %1 kapat sıfır yap,sonra da yeniden bas,
Bu havada ne mal alınır ne mal satılır,Orman kanunu,aslan ceylanı, kurt kuzuyu,
Sonrada herkes battı diye birdaha veriyorlar,bu hareketlerle fonları batıran sizsiniz, Birde battılar diye bir daha veriyorlar, tam çadır komedisi...
Tabii yukarıda yazdığım vob için gaplerden dolayı, fdji içinse 11206 dan full sanal longum, bakalım ne olacak hedef belli ama yazmayacağım.
Sevgiler.
Tabii yukarıda yazdığım vob için gaplerden dolayı, fdji içinse 11206 dan full sanal longum, bakalım ne olacak hedef belli ama yazmayacağım.
Sevgiler.
Sevgiler.[/QUOTE]
Aslına bakarsanız ben bir süredir bu kararı almıştım. Dow'un yarın için çakılacağını öngörüyordum.Sn.Teo da aman dikkat diyince amanın demekki bu gece çakılma olasılığı yüksek dedim ama geceye flat girdim.
TEBRıKLER ÜSTAD! +. Umarım fsp de kandile yağ damlamıştır!.lelele
Sevgiler.[/QUOTE]
Aslına bakarsanız ben bir süredir bu kararı almıştım. Dow'un yarın için çakılacağını öngörüyordum.Sn.Teo da aman dikkat diyince amanın demekki bu gece çakılma olasılığı yüksek dedim ama geceye flat girdim.
TEBRıKLER ÜSTAD! +. Umarım fsp de kandile yağ damlamıştır!.lelele
Dowun saçmalıkları bu gecelik yeter..En iyisi Rambo'yu izlemek Show TV'de..O da birazdan bitecek gibi geç kalmışız..
Dowun saçmalıkları bu gecelik yeter..En iyisi Rambo'yu izlemek Show TV'de..O da birazdan bitecek gibi geç kalmışız..
FS&P +0.08 yukarıda, yarın bızım vob 48.000 acıp aksama kadar yatay takılır artık,
yine iyisin py :)
FS&P +0.08 yukarıda, yarın bızım vob 48.000 acıp aksama kadar yatay takılır artık,
yine iyisin py :)
[QUOTE=teo;21000]Bu gece dow sert düşecektir, hep düşecek demekten nefret ediyorum ama teknik öyle diyor,Fdow aşırı alım bölgesinde 240 dakikalık grafiklerde...
Sayın teo, gene tam isabet. ıfadenizdeki kararlılık anlaşılmayacak gibi değildi. Kurtarmak istediğiniz deniz yıldızlarından bir tanesi binlerce teşekkür eder.
[QUOTE=teo;21000]Bu gece dow sert düşecektir, hep düşecek demekten nefret ediyorum ama teknik öyle diyor,Fdow aşırı alım bölgesinde 240 dakikalık grafiklerde...
Sayın teo, gene tam isabet. ıfadenizdeki kararlılık anlaşılmayacak gibi değildi. Kurtarmak istediğiniz deniz yıldızlarından bir tanesi binlerce teşekkür eder.
[QUOTE=parderi;21090]
Sayın teo, gene tam isabet. İfadenizdeki kararlılık anlaşılmayacak gibi değildi. Kurtarmak istediğiniz deniz yıldızlarından bir tanesi binlerce teşekkür eder.[/QUOTE]
çok mutlu oldum, yardımcı olabildiysem,
Bol Kazançlar...
[QUOTE=parderi;21090]
Sayın teo, gene tam isabet. İfadenizdeki kararlılık anlaşılmayacak gibi değildi. Kurtarmak istediğiniz deniz yıldızlarından bir tanesi binlerce teşekkür eder.[/QUOTE]
çok mutlu oldum, yardımcı olabildiysem,
Bol Kazançlar...
tebrikler sn.Teo...dow %1 artıdan eksiye geçti.. bu arada 3 haziranda 40.800 den al veren sistem 42100 den sat a geçti...42200 direnç...
tebrikler sn.Teo...dow %1 artıdan eksiye geçti.. bu arada 3 haziranda 40.800 den al veren sistem 42100 den sat a geçti...42200 direnç...
kanımca 32600 ler belkide son kez ziyaret edilecek...
kanımca 32600 ler belkide son kez ziyaret edilecek...
sayin ustadlar sizce niye hala fdi 52 haftalik ortalamaya geldigi halde bile halen neden bizim borsa kuvvetli durmaya calisiyor. bundan daha iyi halde bile patir kutur dusenler.
bunun bir izahi varmidir.
sayin ustadlar sizce niye hala fdi 52 haftalik ortalamaya geldigi halde bile halen neden bizim borsa kuvvetli durmaya calisiyor. bundan daha iyi halde bile patir kutur dusenler.
bunun bir izahi varmidir.
Ekinciler yorumu:(okuyamayanlar icin cok yerinde tespitler yaptigi icin)
FREDDIE'nin KABUSU DEVAM EDIYOR
>
> EKINCILER yazdi, PIYASA canlandirdi !
> Yine herkesten önce FREDDIE MAC ve FANNIE MAE endiseleri hakkinda uyarmis
> olduk !
>
> Dün yükselisle açilan WALL STREET (GM katkisiyla) çok hizli sekilde,
> CITI'deki endiseyle yönünü asagi çevirdi ve birden bile ögleden sonra
> çökmeye basladi (seans içinde 11.130'lari tekrar ziyaret ettik) :
> FREDDIE'nin kabusu çok çabuk piyasanin kabusu oldu ! Dün açilistan önce,
> belirtigim gibi FREDDIE MAC ve FANNIE MAE' nin endiseleri yeniden gündeme
> geldi (çok acil taze para bulmalari lazim) ve ikiside -20% deger
> kaybederek son 15 yillin dibinde bulunuyorlar. Üstelik ikiside LEHMAN
> tarafindan downgrade edilmesi kaygilari iyice artirdi. Yani her sefer
> belirtigim gibi, "DOMINO EFFECT" bu sefer bütün sistemi çökertmeye
> gidiyor: FREDDIE ve FANNIE, ABD'nin 2 temel tasi oldugu için birisinin
> çökmesi bütün ekonominin çökebileçegi manasina gelebilir. O yüzden dün
> yeniden muazzam bir panik yasandi ve yatirimcilar bununla ilgili,
> bankalari satmaya terçih ettiler : WACHOVIA -BAC-JPMORGAN- GOLDMAN-MERRIL-
> CITI hepsi düsüste. Dow'u olumsuz etkileyen diger faktör ise LEHMAN' in
> durumu oldu : LEHMAN' a petrol tahtasinda islem yapma yasagi gelmesi
> (PLATTS energy agency tarafindan) bankayi -9% düsürdü ve tekrar 22' lerin
> altina gitti. Neden böyle bir yasak geldi diye sorarsaniz, cevabi LEHMAN'
> in nakit pozisyonunun kritik seviye gelmesi ! Yani LEHMAN'in günleri
> sayili gibi gözüküyor.
>
> Öte yandan GM in 8 prestijli markasindan ayrilmasi GM'in durum çok vahim
> oldugunu gösteriyor. Galiba FORD ile birlesme gündeme gelebilir. GM +1%
> yükselmeye basardi (kasaya para gireçek diye). Aslinda dün DOW' u kurtaran
> ALCOA'daki short covering operasyonu oldu, bilançosu öncesinde (bugün
> kapanistan sonra). Bu konuda brokerlere göre ALCOA ya -10% yada +10%
> yapabilir (beklenti 0.66 c):yani iyi gelirse, DOW bir nefes alabilir,
> aksine bu sefer 11.000 altini görebiliriz (böylece hedefime gitmis oluruz
> 10.700). Su an opsiyon piyasasinda, ALCOA üzerindeki opsiyonlar çok aktif
> gözüküyor. Hemen sunu hatirlatalim : geçen ilk çeyrekte ALCOA 42 dolardi,
> simdi 32 dolar. Bazi brokerlere göre ALCOA alim seviyesi 20' ler ! Bu
> aksam için tahminlerde bulunmak istiyorsaniz, bunlar önemli ip uculardir.
>
> Tabiki bu ortamda, DALTON kardesler (parite-altin-petrol) yeniden kente
> döndüler ve parite tekrar 1,5750 gördü (bankalardaki endiselerle beraber).
> Dün yazdigim gibi, G8' den (aslinda GS8 demek lazim GERÇEKLERI SAKLAYAN 8
> ULKE !) bir sey çikmadi ve brokerler yeniden dügmeye basti. Öte yandan
> bekledigim gibi, FED üyeleri tekrar meydan okumaya çalisiyor (dolari
> pompalamak çabasindalar hala) ve dün zavalli FED üyesi JANET (beyaz
> sarayin en büyük kuklasi) piyasayi aldatmaya devam ediyor. Fakat brokerler
> güçlerini göstermeye devam ediyorlar ve gelecek hafta 1,60 denemelerinden
> ümidimi kesmis degilim.
Ekinciler yorumu:(okuyamayanlar icin cok yerinde tespitler yaptigi icin)
FREDDIE'nin KABUSU DEVAM EDIYOR
>
> EKINCILER yazdi, PIYASA canlandirdi !
> Yine herkesten önce FREDDIE MAC ve FANNIE MAE endiseleri hakkinda uyarmis
> olduk !
>
> Dün yükselisle açilan WALL STREET (GM katkisiyla) çok hizli sekilde,
> CITI'deki endiseyle yönünü asagi çevirdi ve birden bile ögleden sonra
> çökmeye basladi (seans içinde 11.130'lari tekrar ziyaret ettik) :
> FREDDIE'nin kabusu çok çabuk piyasanin kabusu oldu ! Dün açilistan önce,
> belirtigim gibi FREDDIE MAC ve FANNIE MAE' nin endiseleri yeniden gündeme
> geldi (çok acil taze para bulmalari lazim) ve ikiside -20% deger
> kaybederek son 15 yillin dibinde bulunuyorlar. Üstelik ikiside LEHMAN
> tarafindan downgrade edilmesi kaygilari iyice artirdi. Yani her sefer
> belirtigim gibi, "DOMINO EFFECT" bu sefer bütün sistemi çökertmeye
> gidiyor: FREDDIE ve FANNIE, ABD'nin 2 temel tasi oldugu için birisinin
> çökmesi bütün ekonominin çökebileçegi manasina gelebilir. O yüzden dün
> yeniden muazzam bir panik yasandi ve yatirimcilar bununla ilgili,
> bankalari satmaya terçih ettiler : WACHOVIA -BAC-JPMORGAN- GOLDMAN-MERRIL-
> CITI hepsi düsüste. Dow'u olumsuz etkileyen diger faktör ise LEHMAN' in
> durumu oldu : LEHMAN' a petrol tahtasinda islem yapma yasagi gelmesi
> (PLATTS energy agency tarafindan) bankayi -9% düsürdü ve tekrar 22' lerin
> altina gitti. Neden böyle bir yasak geldi diye sorarsaniz, cevabi LEHMAN'
> in nakit pozisyonunun kritik seviye gelmesi ! Yani LEHMAN'in günleri
> sayili gibi gözüküyor.
>
> Öte yandan GM in 8 prestijli markasindan ayrilmasi GM'in durum çok vahim
> oldugunu gösteriyor. Galiba FORD ile birlesme gündeme gelebilir. GM +1%
> yükselmeye basardi (kasaya para gireçek diye). Aslinda dün DOW' u kurtaran
> ALCOA'daki short covering operasyonu oldu, bilançosu öncesinde (bugün
> kapanistan sonra). Bu konuda brokerlere göre ALCOA ya -10% yada +10%
> yapabilir (beklenti 0.66 c):yani iyi gelirse, DOW bir nefes alabilir,
> aksine bu sefer 11.000 altini görebiliriz (böylece hedefime gitmis oluruz
> 10.700). Su an opsiyon piyasasinda, ALCOA üzerindeki opsiyonlar çok aktif
> gözüküyor. Hemen sunu hatirlatalim : geçen ilk çeyrekte ALCOA 42 dolardi,
> simdi 32 dolar. Bazi brokerlere göre ALCOA alim seviyesi 20' ler ! Bu
> aksam için tahminlerde bulunmak istiyorsaniz, bunlar önemli ip uculardir.
>
> Tabiki bu ortamda, DALTON kardesler (parite-altin-petrol) yeniden kente
> döndüler ve parite tekrar 1,5750 gördü (bankalardaki endiselerle beraber).
> Dün yazdigim gibi, G8' den (aslinda GS8 demek lazim GERÇEKLERI SAKLAYAN 8
> ULKE !) bir sey çikmadi ve brokerler yeniden dügmeye basti. Öte yandan
> bekledigim gibi, FED üyeleri tekrar meydan okumaya çalisiyor (dolari
> pompalamak çabasindalar hala) ve dün zavalli FED üyesi JANET (beyaz
> sarayin en büyük kuklasi) piyasayi aldatmaya devam ediyor. Fakat brokerler
> güçlerini göstermeye devam ediyorlar ve gelecek hafta 1,60 denemelerinden
> ümidimi kesmis degilim.
şu saate kadar çok sağlam kaldık doğrusu
dışarısına rağmen
dışarısı her dakika kötüye gidiyor oysa
şu saate kadar çok sağlam kaldık doğrusu
dışarısına rağmen
dışarısı her dakika kötüye gidiyor oysa
adamlar parasutsuz dusuyor bizimkiler durdurguna gore roket motoru takmaya calisiyorlar yukari gitmek icin sanirim:)
adamlar parasutsuz dusuyor bizimkiler durdurguna gore roket motoru takmaya calisiyorlar yukari gitmek icin sanirim:)
himm ogrendim 10.9xx leri gormemizi bekliyorlarmis. bekleyin. deli oldum sanirim kendi kendime konusuyorum artik.
himm ogrendim 10.9xx leri gormemizi bekliyorlarmis. bekleyin. deli oldum sanirim kendi kendime konusuyorum artik.