[quote=Astatin;428035]18 ocak cuma 113000 gelsin kucaa haciiiiiiiiii.dng[/quote]
yalnız şaka maka,gredu notu artmış gibi yukseldı hafta başından beri yahu..85400 ler onemlı gayri ımkb de..
Printable View
[quote=Astatin;428035]18 ocak cuma 113000 gelsin kucaa haciiiiiiiiii.dng[/quote]
yalnız şaka maka,gredu notu artmış gibi yukseldı hafta başından beri yahu..85400 ler onemlı gayri ımkb de..
[quote=flexy;428043]Ha işte şu konforu yaşamak istiyim hacı :D[/quote]
hacı yukseliş için kapuçino büyüsü yaptım ya lucca da bugun..ondandır...:))
[quote=ATHLON;428045]yalnız şaka maka,gredu notu artmış gibi yukseldı hafta başından beri yahu..85400 ler onemlı gayri ımkb de..[/quote]
kredi derecelendirme kuruluşuna posta koyunca mı oldu acaba yaw?:rolleyes:
son çikiş 5 liğinin 3 ü buralarda bitiyor bence
buradan da bir 700/800 düşmeli emce
kahve falı+müzakere scenario live hacı
350-250 arası flat hacılarrr...ımkb 85400 ustunde gene alıcıyım...
benden bu kadar abiler flat..
artık trend neyim bitebilir..
artık bünyem kaldırmıyor..
[quote=Astatin;427046]az önce kahve falı çevirdim..çıkana bakın :)
:p zerre manipülasyon yok ne çıktıysa o:D
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/statusicon/wol_error.gif[/IMG]Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin büyük hali için buraya tıklayın. 1600x1200 and weights 157KB.[IMG]http://i45.tinypic.com/2zfubg0.jpg[/IMG][/quote]
bu tarihi analiz 14/01...fiyat 102400 ken yapıldıydı:D ula yeterince bilemedik gıymetini:p
[quote=ATHLON;428064]350-250 arası flat hacılarrr...ımkb 85400 ustunde gene alıcıyım...[/quote]
hacı bi 107700 filan görsek eyiydi..o nokta civarında dün giren kazık çıkıyorda tamamen o açıdan..sonra 113000 olursada hoş olur tabi...analizler
Kısa VAde: Kahve Falı
Orta/Kısa Arası Vade: Müzakere
Orta/Uzun arası vade: Gredi Notu
arada akçakca da filan petrol çıkarsada kaymağı olur..üww..yannız bu derece boğalaşmam hoş deil..her açıdan
[quote=seagate;428069]benden bu kadar abiler flat..
artık trend neyim bitebilir..
artık bünyem kaldırmıyor..[/quote]
Memü,:(
Umarım tez zamanda bir şekilde telafi edersin bu kaybı..:(
gene girersem tahtaya 112500..uwwww..wallahı cok hızlı gıder..
475 verdim 575 stop hani ya tutarsa misali....
[quote=Astatin;427938]Street Fighterlar için önemli graf...CHO pis gevşerken MFI gevşemiyor..biri öbürünü takip edecek..bir tarafa sert hareket yolda..
[IMG]http://i49.tinypic.com/119clxu.png[/IMG][/quote]
sabah 15 dklıkda olan göüntü şimdi tıpatıp 60 dklıkda var.. bakalım bu kez kim kimi takip edücük..sabah cho mfi yi takip etiydi ve randırdıydı
[IMG]http://i47.tinypic.com/24gqaub.png[/IMG]
[quote=ATHLON;428083]gene girersem tahtaya 112500..uwwww..wallahı cok hızlı gıder..[/quote]
e ne duruyorsun..helva yapsana way way
[quote=abicim;428084]475 verdim 575 stop hani ya tutarsa misali....[/quote]
stopu 525 e çektim ve oradan uzarım...
[quote=Astatin;428089]e ne duruyorsun..helva yapsana way way[/quote]
mesela şimdi şunu düşünüorum..bu ımkb 85400 un ustune atarsa ve attığı anda von 108 olursa o zaman çok üzülürüm...işte hep tembellikten anasını satiimm..bi oturup extra mınor dırenc olusturmadım gecen de lucca ya gıttıım gunun gecesi..:))
475 kısayı 100 uzuna çevirdim. 975 dedimi tekrar stop ve kısaya dönecem
107 uzun ambele olduk be 975 tekrar kısalırım
107.125 kısaya döndüm. 225 stop ve izlerim.
buralardan salacak aşşa bir miktar diye düşünüyorum sanki...
yaptı yine ekşınını
abicim Ağbi dipten çikiştan c = a + b zamanındayiz
matrixten fibo serisi bakan herkez 21.01 yada 25.05 haftası diyür
bence c= a+ b günü yani bugün işi bitirmeleri lazım
TEPE dedirtmeleri lazım
800 puvan maks ta ne oluyor yawwww
ne oluyor Allah aşkinaa
hacim 2 milyar doları bulurmu hacılar..şşşşşşşş...dikkayt
hacim ne kadar xutüm de ?
unuttum onu bugün
dikkaaaaaatttt
[quote=kulmer;428100]hacim ne kadar xutüm de ?
unuttum onu bugün[/quote]
valla X100 un ki 3 milyar tl oldu...xtum u bilmmiimmm..
şimdi kısa yapsam extra stres olacak...tepeyse de tepe olmuş olsun..zaten aldık yeteri kadar çocuktan..ben bekliim gayri...uuraşsın cocuk..ha ımkb dediim hedef üstüne atarsa hallenirim,streslenirim gene o ayrı..du ben iki operasyonadakılere sarayım..
spot sabhki tepesi altında VOB üstünde
nüçünn ?
[quote=Astatin;428102]valla X100 un ki 3 milyar tl oldu...xtum u bilmmiimmm..[/quote]
xutüm gün sonu 5 olsa baree ...
16:45 barinin rengi ile son 1 saati geçirir VOB amce
yazmayacam artık ama özet şu 575 değerse stop olurum. kısa kolluyom. şu an flat.
[quote=kulmer;428107]16:45 barinin rengi ile son 1 saati geçirir VOB amce[/quote]
bana da o barın boyunun mın ve max ının dışına çıkmadan gunu kapııcak gıbı gelıo..
sarı...
[quote=Astatin;428115]sarı...[/quote]
kırmızıııııııı..:))
sat manasında gırmızı olmadı amma re re re re namansında oldu..
hacı bugün kazığı çıkarmaya sadece 400 puan kaldıydı (107300 itibariyle) long long gidiyoduk...ama kahve mahve müzakere gredü notu analizlerini reverse edip 300 den şorta döndüm..Allah günahlarımı affetsin
şorta döndüğüm için analizler değişti...
kısa vade: kahve falı ile treydmı olur saçmalama... :) hacim 2 milyar tolara yaklaşıyor..her zaman sarı bayraktır
orta vade: taam abi müzakere filan da o iş uzar..arada bir realiz lazım
uzun vade: mudis yok gredü notu filan dedi ya..daa ne diyecek
ve tabiki en önemli neden: kendimi kendimden koruma refleksim :) bu kadar boğa görmemiştim kendimi çoktur :)
NOT: Her analiz her an değişebilir...hehehe
bu sefer olcek gibi. 575 stop... olsamda bugünü hiç olmazsa trade te artı kapayacam... ulen biraz moral aldık be...
stopu 400 e çektim...
[quote=Astatin;428122]şorta döndüğüm için analizler değişti...
kısa vade: kahve falı ile treydmı olur saçmalama... :) hacim 2 milyar tolara yaklaşıyor..her zaman sarı bayraktır
orta vade: taam abi müzakere filan da o iş uzar..arada bir realiz lazım
uzun vade: mudis yok gredü notu filan dedi ya..daa ne diyecek
ve tabiki en önemli neden: kendimi kendimden koruma refleksim :) bu kadar boğa görmemiştim kendimi çoktur :)
NOT: Her analiz her an değişebilir...hehehe[/quote]
e hacı gördü işte senin için 107.700 ü:)
amanin..yoksa...yoksa....gra....yo yo hayır dur nazar değdirmmiimm...
[quote=abicim;428123]bu sefer olcek gibi. 575 stop... olsamda bugünü hiç olmazsa trade te artı kapayacam... ulen biraz moral aldık be...[/quote]
abicim abey haklısın walla..çok çektirdi namıssız kısacılara yahu..
775 tekrar kısaya dönerim...
875 uzuna döndüm