USD/NOK yine şorta geliyor.
gel güzelim gel canım gel bitanem.
bekliyorum tepede Selçuklu sopasıyla.:..:
Printable View
USD/NOK yine şorta geliyor.
gel güzelim gel canım gel bitanem.
bekliyorum tepede Selçuklu sopasıyla.:..:
[quote=traderx;105452]35500 şuan itibariyle 18 martta başlayan trendin desteği, oraya kadar zaten satışlar normal, unutmayalımki trend hala yukarı.[/quote]
Bence unutmayalım ki trend hala aşağı.
[quote=unlimitted;105465]benim ilk dolarım 1,5790 maliyetli duruyor 7410.
ikinci partinin maliyeti çok iyi değil, 1,6275
dün dokunmadım hiçbirisine. bugün bir yükseliş daha bekliyorum.
ama şu anda dolar alınır mı?
bence alınmaz.[/quote]
yok almak için sormadım..meraktan..1,60 maliyetli var bende de.bende ellemedim..ortalamalar kırdı geçirdi birbirini.bugünden sonra sonra da çıkış olması lazım.yarın geri çekilebilir ama..
imf gelebe kadar coşturucaklar anlaşılan..haber geldiği anda dönmek lazım kısaya..
SN mbm pozisyonlarınızı ilgiyle takip ediyorum pozisyonlarınıza yazmaya devam ederseniz sevinirim. kolay gelsin
evt mbm abi,poz yazmakta bi sakınca yok..kaldı kı siz sadece yaptgınızı yazıosunuz kimseye olumsz bı katkıda oldgunuzu sanmıyorum..ama yine de karar sizin.
[QUOTE=mbm;105467]sabah sabah psikolojiyi bozduk.......
36150 kısa tekrar........
saçma sapan işlemler yaptım...
en son 36150 kısa ..
bugun başkada pozisyon yazmayacagım arkadaşlar...
herkese bol kazançlar......[/QUOTE]
olsun siz yazın yinede benim geçen hafta yaptıklarımın yanında lafı bile olmaz:D
[quote=traderx;105473]olsun siz yazın yinede benim geçen hafta yaptıklarımın yanında lafı bile olmaz:D[/quote]
bende bitek kendimi saçmalıyo sanıyodum:)insan psikolojisi işte başkalarınında olması rahatlattı beni bşraz:..::..::..:
[quote=TIFIL;105460]36450-550 seviyelerini test edebiliriz...bence[/quote]
Etmeyecez.Sert eksi kapayacaz bugünü de.
sn.şengöz'ün güncel yorumunu okumanızı tavsiye ederim.
[QUOTE=SEYYAH;105476]sn.şengöz'ün güncel yorumunu okumanızı tavsiye ederim.[/QUOTE]
link atarmısın seyyah.
[QUOTE=mbm;105467]sabah sabah psikolojiyi bozduk.......
36150 kısa tekrar........
saçma sapan işlemler yaptım...
en son 36150 kısa ..
bugun başkada pozisyon yazmayacagım arkadaşlar...
herkese bol kazançlar......[/QUOTE]
Sistemden kopunca ceza hemen kesiliyor dün ben 36500 indim trenden dow gelince teper şimdi kısalırım üstten dedim şimdide giremiyorum poza sistem bizden daha iyi biliyor biz bilemeyiz oyüzden sistem sadakat ister
[quote=7410;105470]yok almak için sormadım..meraktan..1,60 maliyetli var bende de.bende ellemedim..ortalamalar kırdı geçirdi birbirini.bugünden sonra sonra da çıkış olması lazım.yarın geri çekilebilir ama..
imf gelebe kadar coşturucaklar anlaşılan..haber geldiği anda dönmek lazım kısaya..[/quote]
Sistem mistem bilmem de beynim net satta ve bu akbank ile bugün burası manyak düşecek.İnşallah.Azıcık güçlü olduk diye kimse gaza gelmesin.Hepsini satacaz bugün dowun falan.Bugün farkı kapayıp kapayıp açacaklar.Seans sonu da vurgunu yapacaklar ve dow bu gece de düşecek.Çizginin altına indik artık.
[quote=traderx;105477]link atarmısın seyyah.[/quote]
yoh atamam link falan :p
[URL]http://blog.borsanaliz.com/[/URL]
[quote=marakes;105472]evt mbm abi,poz yazmakta bi sakınca yok..kaldı kı siz sadece yaptgınızı yazıosunuz kimseye olumsz bı katkıda oldgunuzu sanmıyorum..ama yine de karar sizin.[/quote]
pozisyon yazmak, beraberinde bir sorumluluk getiriyor arkadaşlar.
yaptığınız her işlemi yazma zorunluluğu hissediyorsunuz vicdani olarak. çünkü genele gerek yok 1 kişinin bile sizin pozisyonunuz gereği pozisyon alıp zarar etmiş olma ihtimali bile insanı rahatsız eden bişey.
her ne kadar sn mbm'in pozisyon açma kapama şeklini beğensem de, ona hak veriyorum.
[quote=7410;105474]bende bitek kendimi saçmalıyo sanıyodum:)insan psikolojisi işte başkalarınında olması rahatlattı beni bşraz:..::..::..:[/quote]
hepimizin burada olma sebebi bu.
yandaş olunca zarar bile çok koymuyor! :..:
[quote=unlimitted;105481]pozisyon yazmak, beraberinde bir sorumluluk getiriyor arkadaşlar.
yaptığınız her işlemi yazma zorunluluğu hissediyorsunuz vicdani olarak. çünkü genele gerek yok 1 kişinin bile sizin pozisyonunuz gereği pozisyon alıp zarar etmiş olma ihtimali bile insanı rahatsız eden bişey.
her ne kadar sn mbm'in pozisyon açma kapama şeklini beğensem de, ona hak veriyorum.[/quote]
evet ama mbm abi sadece yazıo herhangı bı ısrarı yokkı al sat yonunde..seslı dusunuyo yanı..burda bu yuzden sıkayetcı olcak bırı varsa vob u bıraksn o zaman..fikir fikirdir uymasam da degerlendrmek gerekir..ihtimaller tabi var ama bu piyasa zaten kaypak..vicdani sorumlulk duyabılmek ıcn ya kasıtlı davranmanız yada al sat tavsıyesnde bulunan bı rolde olmanız lazım kı bence ıkisi de degil..
yürü be dolaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr!!!!.lelele
[quote=unlimitted;105481]pozisyon yazmak, beraberinde bir sorumluluk getiriyor arkadaşlar.
her ne kadar sn mbm'in pozisyon açma kapama şeklini beğensem de, ona hak veriyorum.[/quote]
Beni hiç de rahatsız etmez.Başkasının emeği ile borsada para kazanmak isteyen tiyo şu bu peşinde koşanlar asla mutlu olamazlar vobta.İsteyen zarar eder isteyen kar hiç de umrumda değil.Batan da batar.Kör değiller orada yazıyoruz sürekli hızlı işlem yapıyoruz yetişemezsiniz diye.Hem herkes kendine yöntem bulmalı.Başkasının emeği ile para yapılmaz burada.
[QUOTE=traderx;105450]35500 den önce kapatmam kısaları için tek istisna sistemin al vermesi.
bu açılış sağlam gibi görünsede ilerleyen saatler için kısacılara daha fazla ekmek çıkmasını
sağlayacaktır kanaatimce.[/QUOTE]
ayıların gücü adına:D:D:D
Dax dünkü yerde vob spot daha aşağıda.Şelalenin en kralı geliyor bugün.Ben 1000 puan düşecez diyorum bugün.
[quote=unlimitted;105484]yürü be dolaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr!!!!.lelele[/quote]
dolar kontratları 1,6710dan yeni sahibine verilmiştir.
pullback lütfen! :..:
[quote=unlimitted;105488]dolar kontratları 1,6710dan yeni sahibine verilmiştir.
pullback lütfen! :..:[/quote]
ben az daha bekliyorum..bakalım nolcak..karar vermedim daha:..::..:.lelele.lelele
[QUOTE=SEYYAH;105480]yoh atamam link falan :p
[URL]http://blog.borsanaliz.com/[/URL][/QUOTE]
fransız kaldım itkisel tepkisel diyogonosel analizlere, anlamam ew:D
bu arada göstergelerim yine yukarıya doğru uyumsuzlaştı ama satarım uyumsuzluğu, uyumsuzluğun vakti değil şimdi:D
[quote=GOKHANFINDIK;105485]Beni hiç de rahatsız etmez.Başkasının emeği ile borsada para kazanmak isteyen tiyo şu bu peşinde koşanlar asla mutlu olamazlar vobta.İsteyen zarar eder isteyen kar hiç de umrumda değil.Batan da batar.Kör değiller orada yazıyoruz sürekli hızlı işlem yapıyoruz yetişemezsiniz diye.Hem herkes kendine yöntem bulmalı.Başkasının emeği ile para yapılmaz burada.[/quote]
madem başkasına yararın yok, yetişemezsiniz diyorsun. neden pozisyon yazıyorsun o zaman Gökhan? amaç? makara dersen gülerim ama yaptığın makaraya değil...
senin durumun buradaki çoğu kişiden farklı Gökhan. ben sana hiçbir zaman pozisyon yazma demedim. demeyeceğim de. ama asla sana göre pozisyon alınmasını tasvip etmiyorum da. bunu da hep belirttim.
ama bazı kişiler var ki, onların pozisyonları belli bir üye sayısı tarafından takip ediliyor.
birisinin pozisyonu 10 kereden 8'inde artı yazsın, onun takip edilmesi kadar doğal bişey olamaz.
senin pozisyonlarında böyle bir istatistik tutulamayacağı için, sen bence bu konunun dışındasın zaten. dediğim gibi, seninki farklı bir durum.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;105487]Dax dünkü yerde vob spot daha aşağıda.Şelalenin en kralı geliyor bugün.Ben 1000 puan düşecez diyorum bugün.[/QUOTE]
O dediğin benim kısalar sıtop olmadan kapanmadan kalırlarsa yemekten sonra kahveler benden
[quote=traderx;105490]fransız kaldım itkisel tepkisel diyogonosel analizlere, anlamam ew:D
bu arada göstergelerim yine yukarıya doğru uyumsuzlaştı ama satarım uyumsuzluğu, uyumsuzluğun vakti değil şimdi:D[/quote]
canım sizde sadece klasik t.a. kısımlarına yoğunlaşın yorumlarının.ne diyor mesela 27.750 kırıldığında 26.000 e serbest düşüş bölgesine girecek...
gibi :)))
Bundan sonrası çok önemli.Daxın 40 puanını yedik.Tahminim aşağı devam edecez.
[QUOTE=oguzhan;105492]O dediğin benim kısalar sıtop olmadan kapanmadan kalırlarsa yemekten sonra kahveler benden[/QUOTE]
Malesef kahveler gitti kısalarımı kapttım
[quote=unlimitted;105491]madem başkasına yararın yok, yetişemezsiniz diyorsun. neden pozisyon yazıyorsun o zaman Gökhan? amaç? makara dersen gülerim ama yaptığın makaraya değil...
senin durumun buradaki çoğu kişiden farklı Gökhan. ben sana hiçbir zaman pozisyon yazma demedim. demeyeceğim de. ama asla sana göre pozisyon alınmasını tasvip etmiyorum da. bunu da hep belirttim.
ama bazı kişiler var ki, onların pozisyonları belli bir üye sayısı tarafından takip ediliyor.
birisinin pozisyonu 10 kereden 8'inde artı yazsın, onun takip edilmesi kadar doğal bişey olamaz.
senin pozisyonlarında böyle bir istatistik tutulamayacağı için, sen bence bu konunun dışındasın zaten. dediğim gibi, seninki farklı bir durum.[/quote]
Ben de diyorumki.Kendim için değil.Kimseyi takip etmesin kazanmak isteyen adam.Kendi beyni ile üretsin.Yoksa boşa kürek çekiyor.
[quote=oguzhan;105495]Malesef kahveler gitti kısalarımı kapttım[/quote]
Bende stop 40 000.:..:.dng.dngAlsınlar görelim.Tüh biz verdik düştü demeyin sonra.Borsa devam edecek düşüşe.Stop loss 36500 üstünde 1 saat kalırsak olmalı bence.Dün orada oluşan hacimle köye yol olur.
sistemin alışı yukarda kalmışdı..
sabah 200-300 puan eksiyle açılırsa flatlayıp duruma bakacaktım....
açılış canımı sıkınca hatalı sistem dışı işlemler yaptım......
başta kendimi ve okuyan arkadaşları yanıltmayayım diye biraz hava aldım geldim......
şuan hala sattayız.....
normalde sıfır işlemle devam etmemiz lazımdı.........al verene kadar.....
dediğim gibi al verirse 400-500 puan yukardan verir ve eksiyle başlarız diye düşünüp sistemden önce hareket etmeye kalkıştık......aldık agzımızın payını...
saglık olsun.......
en son 36150 kısa devam hala.....
[B]AL VERENE KADAR[/B]
işlemci psikolojisi işte, uzun bir trenden iyi ekmek yedikten sonra gözü bir önceki trendde kalır, en ufak eskiye doğru bir harekette aha tekrar başlıyruz der.
hiç işlemsiz dün sabahki kısalarla devam.
Yav çıkarken hep tepki tepki.Şimdi düşüyoruz hep düzeltme hep düzeltme.Bende mi sorun var acaba?Yav ne düzeltmesi adamlar kitliyorlar.Düzeltme demek.Bu borsanın çok yüksek hedefi var aşağıda.Birileri insan psikolojisini de yönetiyor.Neymiş efendim süpriz imf haberi gelebilirmiş.Gelsin bakalım ne olacak.Ben de buradayım.Margin call yemeyeli çok oldu tattırsınlar.
aslında 35.025 e çekseler...güzel bir BAŞ yapmış oluruz...sol omuz var dönüp yukarı bir sağ omuz yaparlar al sana kabak gibi OBO...
[quote=SEYYAH;105501]aslında 35.025 e çekseler...güzel bir BAŞ yapmış oluruz...sol omuz var dönüp yukarı bir sağ omuz yaparlar al sana kabak gibi OBO...[/quote]
pehh uzunlattılar 36,200 den ekmek çıkmaz bu pozdan emme bakalım
Dönecez aşağı.Son demler.
[quote=mozkan;105502]pehh uzunlattılar 36,200 den ekmek çıkmaz bu pozdan emme bakalım[/quote]
No panic.36500 olmalı stoplar.Ben de longlayacam da şöyle 300 leri bir görelim.Görmeden zor.Yeni seviye görmeden long olunmamalı.
Sn mbm
Aylardır sistem kurmaya calıştım basit ve etkili olsun istedim şimdilik az bi lot ile zaman zaman trade etmeye calışıyorum ,Bazen siteleri geziyorum bakıyorum ve benim sistemime en cok uyan sizinki oluyor .Lütfen poz yazmaya devam edin Kendi sistemime güvenim artıyor Sabahki al at larınızın tamamem Histem olduğunu anlamıştık Teşekkürler Bol Kazanclar +.
Ekran başında olursam sistemime gelen al noktasını yzmaya calışacağım
yazmaya kalmadı ala gecmek üzere 250-300 den