[QUOTE=Nohamura;31756]çok pis gap oldu nolcak şimdi kısası olan kapasınmı tutsunmu .dng[/QUOTE]
ben bugün şort flat şort flat giderim :)
Printable View
[QUOTE=Nohamura;31756]çok pis gap oldu nolcak şimdi kısası olan kapasınmı tutsunmu .dng[/QUOTE]
ben bugün şort flat şort flat giderim :)
[QUOTE=Vob Trader;31752]s.a ağalar[/QUOTE]
a.s. pis diye diye pis gocerttin piyasayi :D
dikkat dikkat
matriks vob derinlik bozuktur bilgilerinize
buralardan maliyet yaptım bakalım...
arkadaşlar gene sizler iyi bilirsiniz ama böle durumlarda satışlar hep derinleşir çükü pisikoloji zaten dipiz alt bandayız tepki diye hareket kovalar ama satışlar hep derinleşir. trade yeteneğine güvenmeyen şortcu arkadaşların hiç kıpırdamamasını öneririm. londa kalan arkadaşlar için de allah sabır versin. inş bidaki tradede de onlar rızıklarını alırlar:(
3/1 pozdaki uzunumu kapadım gelişmeleri yakından izlemeye devam
Shorta devam, tren den atlamaya hiç niyetim yok...
[QUOTE=teo;31766]Shorta devam, tren den atlamaya hiç niyetim yok...[/QUOTE]
bende teo amma aklım mbm de o kurtarır biseykilde bilir işi.48200 yeresine gelerse shorts realiz edceyim
[QUOTE=hexen;31767]bende teo amma aklım mbm de o kurtarır biseykilde bilir işi.48200 yeresine gelerse shorts realiz edceyim[/QUOTE]
uyumsuzluklar sadece yatay piyasa da iş yapar,trendde yapmaz, kendiside bilir bunu çok iyi şekilde,çünkü forumda hep yazar,es geçiyorum diye, bu sefer nasıl oldu, basireti mi bağlandı anlamadım, o kadar da uyardım.
Trade olayında başarı çok kötüdür, aşırı güven kazanırsınız ve bazen detayları atlarsınız ve bir seferde acımasız şekilde kaybedersiniz.
Bu benim başıma çok geldi, sanırım o da bu kötü dönemi geçiriyor.
Kendisine geçmiş olsun diyorum...
[QUOTE=teo;31743]Bollingerın alt bandı 49400 acılır sanırım, burada alt band dıye bıraz daha mılletı longlatırlar...Karı yeterlı bulanlar kapanır, SOnra yenıden dusus, Ve jübile...[/QUOTE]
aynen dediginiz gibi oluyor yine.shortladim ancak 100 puan geldi. kimseye ne ekmek yok hele pide hic yok(cunku pahali):)))
herkese hayırlı cumalar hayırlı kazançlar
gunaydın..49250den biraz uzadık