-
[QUOTE=Vob Trader;31810]o zaman size de benim doktoru tavsiye edeyim:) fazla ekranda durmasanız iyi bu aralar:)[/QUOTE]
10/200 kaldiracla longum portfoy her ay 1200 ytl faiz birakiyor yani 10 kontrata uyarlarsan 1.200 puan kaybetme marjim var her ay :):) soyle dusun HER AY ENDEKSIN 1.200 PUAN 1 SENE SONRA 14.400 PUAN DUSTUGUNU DUSUN KI BENCE IMKANSIZ ! YALNIZCA FAIZ GELIRINDEN OLMUS OLURUM PORTFOY YINE AYNI SEVIYEDE KALIR BU ARADA GUNICI TRADELER HARIC TABIKI.ama ben sene sonuna kadar 56.000 bekliyorum o ayri mevzuu tabiki tasiyacam bakalim bu pozisyonu benim icin zerre kadar FARKETMEZ !
-
kaldiki son 3 gunde aldigimi vermem icin 2000 PUAN DAHA DUSMESI LAZIM BEN BURADAYIM DORT GOZLE SATISLARI BEKLIYORUM :):)
-
[QUOTE=follow;31818]10/200 kaldiracla longum portfoy her ay 1200 ytl faiz birakiyor yani 10 kontrata uyarlarsan 1.200 puan kaybetme marjim var her ay :):) soyle dusun HER AY ENDEKSIN 1.200 PUAN 1 SENE SONRA 14.400 PUAN DUSTUGUNU DUSUN KI BENCE IMKANSIZ ! YALNIZCA FAIZ GELIRINDEN OLMUS OLURUM PORTFOY YINE AYNI SEVIYEDE KALIR BU ARADA GUNICI TRADELER HARIC TABIKI.ama ben sene sonuna kadar 56.000 bekliyorum o ayri mevzuu tabiki tasiyacam bakalim bu pozisyonu benim icin zerre kadar FARKETMEZ ![/QUOTE]
biraz inatlaşma ve bu inatlaşmaya gerekçe arama çabası var gibi, ne luzum var bu dediğine, düşecekse eğer beklentiniz, daha alttan alırsınız.
Ama yok bugun yukselecek dıyorsanız bu baska tabı...
-
[QUOTE=teo;31820]biraz inatlaşma ve bu inatlaşmaya gerekçe arama çabası var gibi, ne luzum var bu dediğine, düşecekse eğer beklentiniz, daha alttan alırsınız.
Ama yok bugun yukselecek dıyorsanız bu baska tabı...[/QUOTE]
teocum dedigin dogru bir inatlasma var ama inatlasma beklenti ugruna.10 gundur filan yaziyorum sene sonu 56.000 bekliyorum diye tek beklentim o ,ayrica portfoyun durumuda extra rahatlik yaratiyor poz surdurme acisindan.Gun icindeki tradelerden zaten biseyler yapiyorum mesela 49.300 den sattim su an flatim 49.000 e gelsin tekrar alcam.Orta vade icin longta israrciyim.
-
nisan ayinda 53.000 den bile mal alanlar 40.000 e kadar gelmesine ragmen agustos basinda 54.500 gormesiyle kazandilar.Yanlismi?halbuki adamlara 40.000 seviyesinden bakildiginda bunlar batmis deniyordu.Dayanma gucun varsa ve pozisyona inaniyorsan gercekten VOB DA KAYBETMEN ZOR.
-
[QUOTE=follow;31821]teocum dedigin dogru bir inatlasma var ama inatlasma beklenti ugruna..[/QUOTE]
Haddim olmayarak bir soru ?.bıçağa hiç yumruk atılırmı
-
[QUOTE=follow;31822]nisan ayinda 53.000 den bile mal alanlar 40.000 e kadar gelmesine ragmen agustos basinda 54.500 gormesiyle kazandilar.Yanlismi?halbuki adamlara 40.000 seviyesinden bakildiginda bunlar batmis deniyordu.Dayanma gucun varsa ve pozisyona inaniyorsan gercekten VOB DA KAYBETMEN ZOR.[/QUOTE]
[QUOTE=teo;31823]Haddim olmayarak bir soru ?.bıçağa hiç yumruk atılırmı[/QUOTE]
cevap olarak yukaridaki yazimi veriyorum.Biz hep trade olayina kanalize olduk.Aslinda kucukte olsa inanilan pozisyon da tasinmasi gerekir bence.
-
yokuşda akmayan ter inişde gözyaşı olur. bence Teo ağa haklı
-
38000 de bir miktar garanti daha alacağım. 3.50.
-
[QUOTE=follow;31824]inanilan pozisyon da tasinmasi gerekir bence.[/QUOTE]
Tekniği bıraktınız anlaşılan, peki o zaman sıkın dişinizi dayananın dayanabildiğiniz kadar.
Sevgiler...
-
dax bu veriyi önceden bilip fiyatlamadıysa biras sonra barboros bulvarından freni patlamış kamyon gibi inmeye başlar:)
-
[QUOTE=teo;31803]Dax 2 günde % 6 düşmüş,Dow Dünden bu yana % 3.5 düşmüş, bizimkiler düşemiyor,Ne kadar da mal almışlar,
Söyle Dow % 0.01 olsa uçacaklar yukarı, buna inandırmaya çalışıyorlar sanırım.
[U]Ama neticede piyasa haklıdır[/U],Ne kadar mantıksız olsa da long sinyali gelince longa geçmek lazım.
Şu an sinyal yok, shorta devam...[/QUOTE]
cok dogru korelasyon hem var, hem yok. eskiden yakinirdim dow artidan eksi 0.50 oldu biz hala neden burdayiz dusmemiz lazim derdim ama cikardik hemde 5500 puan. neticede vob bakip karar vermek lazim. bildiginiz gibi 10.900 dusen dow ve bizim pozitif tepkimizi unutmayalim. hersey kilif bulunur dussede ciksada. onemli olan kazanmak kazanmak icin takip.