vade cuma mı yoksa salımı kapanıyor[quote=The Tatar;284403]biraz geç oldu gerçi :D[/quote]
Printable View
vade cuma mı yoksa salımı kapanıyor[quote=The Tatar;284403]biraz geç oldu gerçi :D[/quote]
[quote=caylak2010;284390]Sn. dadaruhi; peki gerçekleşmesi için belli bir süre beklemem mi gerekiyor, bekleme süresini biz kendimiz istediğimiz gibi mi ayarlıyoruz, şayet diyelim 1-2 saat bekleyecek olursam olmasını istediğim +500 lük çıkış o zaman diliminde ben işleme girmeden de gerçekleşmiş olabilir.... yani doğru tahmin etmiş olmamın hiçbir önemi kalmıyor. böylesi bir ters işlem olma koşulu varsa şayet geçmiş verilerden herhangi bir başarılı sistem ortaya çıkarmak da anlamsızlaşıyor demektir. Başarılı bir yol bulsan da işleme yapamıyorsan ne anlamı olacaktır ki... doğru değil mi?[/quote]
bunun için limit fiyatlı emir ya da şartlı emir girmelisiniz, 74000 uzun açtıktan hemen sonra 74500 satışa limit emir girerseniz emriniz o kademede asılı bekler, şartlı emir girerseniz o kademede işlem geçtiğinde emriniz aktif hale geçer, o noktada yine piyasa fiyatından ya da önceden belirlemiş olduğunuz limit fiyattan gönderebilirsiniz. geçerliliği seans emri seçerseniz gün sonunda aktif hale gelip gerçekleşmeyen emriniz silinir, iptal edilene kadar seçerseniz zaten adı üstünde hedeflediğiniz fiyat gerçekleşene kadar emir aktifte ya da pasifte bekler.. kişiden kişiye değişir ama tavsiyem şartlı emiri piyasa fiyatından verip geçerliliğini iptal edilene kadar seçmektir, tabi piyasa tam tersi istikamete de gidebilir onu düşünerek de TP gibi SL da belirlemelisiniz,
[quote=asimileci;284409]vade cuma mı yoksa salımı kapanıyor[/quote]
pazartesi resmi tatil salı vade son gün kapanış.
[QUOTE=oguzhan;284408]En son 74150 dekileri aldılar sıra geldi 74200 dekileri onları alınca bakalım ne olacak
uzun zamandır böyle bi baskı görmemiştim.Yada öyle göstermek isteyip kırıldığında alıcı çekmek istiyorlar.[/QUOTE]
74200 DE aldılar hemde tamamını
bunlar sanki birilerini stoplatmak istiyorlar(garanı)
Parite 1.2760 a yaklaşsında siz cümbüşü görün vobda...
Selamlar herkese, yeni uyeyim, hayirli kazanclar hepinize. Gostergeler bu kadar berbatken bu kadar yuksek fiyatlar, bir de iyi olsa demek 90 binleri gorecegiz.
[quote=oguzhan;284418]74200 DE aldılar hemde tamamını
bunlar sanki birilerini stoplatmak istiyorlar(garanı)[/quote]
acaba dow belini doğrulturmu diye bakıyorlar ama dowda hiç belini doğrultacak gibi görünmüyor.
[quote=vulturex;284423]Selamlar herkese, yeni uyeyim, hayirli kazanclar hepinize. Gostergeler bu kadar berbatken bu kadar yuksek fiyatlar, bir de iyi olsa demek 90 binleri gorecegiz.[/quote]
hoşgeldiniz bol kazançlar.
[quote=Ruhul-Kudüs;284392][B]ya öyle sey olurmu. aynı foreks gibi işte[/B]. sen 75.100 den uzun girersin. 75.500 e gelince ters işlem olarak kısa girilsin yani pozisyon kapansın dersin. pc yi kapatır gidersin. sen yeterki doğru tahmin yap pozisyon için önceden emri verir gidersin. 75.500 de senin emir kapanır.[/quote]
[B]forekste pozisyon ters pozisyon ile kapanmaz.[/B]
aynı meta için long pozisyonda iken short pozisyon da açabilirsiniz.
ters yönde iki farklı pozisyonunuz olur.
son zamanlarda bu destek ve dırencler sadece mal ıtelemek ve yıgmak ıcın kullanılmaya baslandı deli olmamak elde degil.. adamlar 850 lotu alıyor üserine 500 puan 100 puan cıkıp stop patlatıp gerı gelıyorlar.. helal olsun bizi bizden iyi tanıyolar...
[quote=unlimitted;284427][B]forekste pozisyon ters pozisyon ile kapanmaz.[/B]
aynı meta için long pozisyonda iken short pozisyon da açabilirsiniz.
ters yönde iki farklı pozisyonunuz olur.[/quote]
ters pozisyonla foreks gibi kapanır demek istemedim yanlış anlaşıldı sanırım. yani istediğin yere emri girersin oradan fiyat görülünce kapanır demek istedim. arkadaş fiyatı görsede karşılığı yoksa kapanmazmı demişte karşılığı olmasa oraya gitmez zaten. biliyorum forekste hem ask hem bıd alındığını. şu anda forekstede işlem yapıyorum aynı anda. usd/jpy ve euro/usd işlemleri vobdan önce gelir benim için :)
sanko garantide kademe kaldırdı ...