-
sn. follow bugün itibariyle tam 3 haftam doluyor long pozisyonda, maliyetim bugünkü alımla birlikte 50.000, pozisyon büyüklüğüm %20; "günlük sistemim sat verene kadar" aynen longa devam. buranın belki de piyasanın şu an en istikrarlı longçusu olarak, sistemim sat verip shorta döneceğim zaman size özellikle haber ulaştırmaya çalışacağım. ben bile dönüyorsam bab'ında....
dayanma gücü olduktan sonra söylediğiniz sistem mantıklı ve zamanında benim de denemeyi çok istediğim ama cesaret edemediğim bir stil. şu an için benim hesapladığım dayanma gücüm 10.000 puan.. daha fazlasında kapatmaya başlamam, zararı realize etmem gerekir. sizin dayanma gücünüz daha yüksek ancak dibin dibi yoktur, olur mu olur... ama olmayadabilir... biraz da şans tabi ki...
-
[QUOTE=jelibon;31843]Bas bas bağırdım 33000 in altı palavra diye o zaman. ordan aldımda bende al sat al sat tam randıman yok. Allahtan 2.60 garantiler duruyor.
sevgiler.[/QUOTE]
dogrudur sizde yazmis olabilirsiniz,atliyor olabilirim ama yogunlukla abka kaldi aklimda cunku cok sivri bir cikis yapmisti.Cok buyuk bir cogunluk kotumser yazdi.
sevgiler..
-
arkadaşlar mesajlarınızı yeni okudum hoş bulduk teşekkür ederim. 49175 kısa yaptım bakalım
-
[QUOTE=follow;31842]dogrusunu hatirlat o zaman,neyin reklamini yapiyorum peki?[/QUOTE]
Ama gerek yokki şimdi 40000 de yok o şunu demiş yok bu şunu demiş, döner arar bulurum dediklerini, sana ve şuraya az evvel yazdıklarına yazık olur, hatırlıyorum herşeyi dün gibi çok kişide hatırlıyor, ama yazmaya gerek yok, saygılar.
-
[QUOTE=jelibon;31843]Bas bas bağırdım 33000 in altı palavra diye o zaman. ordan aldımda bende al sat al sat tam randıman yok. Allahtan 2.60 garantiler duruyor.
sevgiler.[/QUOTE]
Hatta ben düşüş 38500 ün altında 32500 demiştimde 32647 den döndük .brv
-
[QUOTE=ktasyurek;31846]sn. follow bugün itibariyle tam 3 haftam doluyor long pozisyonda, maliyetim bugünkü alımla birlikte 50.000, pozisyon büyüklüğüm %20; "günlük sistemim sat verene kadar" aynen longa devam. buranın belki de piyasanın şu an en istikrarlı longçusu olarak, sistemim sat verip shorta döneceğim zaman size özellikle haber ulaştırmaya çalışacağım. ben bile dönüyorsam bab'ında....
dayanma gücü olduktan sonra söylediğiniz sistem mantıklı ve zamanında benim de denemeyi çok istediğim ama cesaret edemediğim bir stil. şu an için benim hesapladığım dayanma gücüm 10.000 puan.. daha fazlasında kapatmaya başlamam, zararı realize etmem gerekir. sizin dayanma gücünüz daha yüksek ancak dibin dibi yoktur, olur mu olur... ama olmayadabilir... biraz da şans tabi ki...[/QUOTE]
sn ktasyurek gunici alsat yapip yapmadiginizi bilmiyorum sanirim long actiniz ve tasiyorsunuz.Ben trade ediyorum gunici ve kucuk bir miktarda long tasimayi uygun gordum.zaten oyle veya boyle tradeden maliyet devamli dusuyor,portfoyde musait ,benim pek riskim yok.
her goruse fikre saygim vardir tabiki sizin sistem sat verdiginde bilmek isterim.
-
Haa, yanıldığımız nokta yokmu, var tabii, vob 49000 -50000 i bi daha geçemez diyodum, kapatma davası sonucuna göre geçtik, ama bir günde iki günde geçilen seviye nihayet şu günlerde geri verildi bitti.
-
[QUOTE=bull market;31849]Ama gerek yokki şimdi 40000 de yok o şunu demiş yok bu şunu demiş, döner arar bulurum dediklerini, sana ve şuraya az evvel yazdıklarına yazık olur, hatırlıyorum herşeyi dün gibi çok kişide hatırlıyor, ama yazmaya gerek yok, saygılar.[/QUOTE]
senin tarzinda bana karsi bir agresiflik sezinliyorum ne demek bulurum sana yazik olur vs vs,nasil yazik olacaksa gostersen o yazigi, ara bul gel bakalim.Sana anlatamiyorum yada yazdiklarimi okuyamiyosun.Cogunluk bende dahil olmak uzere kotumser yazdik olduk bittik fiya yazdik diyorum.Arada jelibon gibi atladiklarim olabilir ancak ABKA NIN CIKISI COK SIVRI BIR CIKISTI ILK AKLIMA GELENDE O OLDU.Abkayla sikintin varsa o benim sorunum degil.Dogru neyse onu yazarim ben.
-
[QUOTE=follow;31844]burada bende dahil olmak uzere battik olduk bittik diye yazmadikmi??insanlar 28.000 lere kadar tahmin yapmadilarmi??abka buradan 200 haftalik ortalama geciyor daha fazla asagi veremezler diye yazmadimi??vobdan ciktim herseyle garanti aldim diye yazmadimi??[/QUOTE]
Sayın Follow
28.000 endeks beklentim hala sürmekte. 28.000 altlarıda 28.000 lere yaklaştıktan sonra konuşmak için fırında:) Haftalık grafiklerdeki OBO hazır beklemekte.heyk
Hatta DJ 9700 beklentilerim 6000 lere revize edilmiş vaziyette...
Ama bu demek değilki yarın yada haftaya????
-
Açın bakın grafiklere, Kapatma davası 28 Temmuzda görüşülmeye başlandı, 29 Temmuzda az çok netice belli olduğundan Ekim vadeli 47025 düşüğünden günü 50700 kapatmış, zaten akşama açıklama sonrası 30 Temmuz piyasalar yukarı uçtu, o vakte kadarda, Ekim vadeli en çok 24 Temmuzda 49900 görmüş, Ağustosta zaten genelde 1000 puan alttaydı, günlük grafikler herşeyi net gösteriyor , saygılar.
-
Baybars Sezen'i antipatik bulurum pek sevmem ama sürekli soyledigi birşey vardı "borsaların çıkışını petrolun düşüşüne baglamak yanlış...petrolun düşüşünü konuşan yorumcuların yorumları olmadıgı için buna sığınmasınlar alakası yok" derdii adam haklı çıktı petrol hala düşüyor borsalarda beraberinde düşüyor..
-
[QUOTE=follow;31853]senin tarzinda bana karsi bir agresiflik sezinliyorum ne demek bulurum sana yazik olur vs vs,nasil yazik olacaksa gostersen o yazigi, ara bul gel bakalim.Sana anlatamiyorum yada yazdiklarimi okuyamiyosun.Cogunluk bende dahil olmak uzere kotumser yazdik olduk bittik fiya yazdik diyorum.Arada jelibon gibi atladiklarim olabilir ancak ABKA NIN CIKISI COK SIVRI BIR CIKISTI ILK AKLIMA GELENDE O OLDU.Abkayla sikintin varsa o benim sorunum degil.Dogru neyse onu yazarim ben.[/QUOTE]
Of yaaa, yapma şimdi, hem eskilerden ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun, hemde yok şundan başka şöyle yok bundan başka böyle, benim kızdığım budur, anlamışsınız daha ne diye? reklam ne demek diye soruyorsun ki?, ben kapattım artık, seans başladı.