Flatim...Referanduma kadar pozisyon almak yok bana..Size bol kazançlar beyler..
Japonya yerine koyume giderim bende..
Printable View
Flatim...Referanduma kadar pozisyon almak yok bana..Size bol kazançlar beyler..
Japonya yerine koyume giderim bende..
[quote=padişah;284389]ben daha yeni kendime geldim, gülmekten canım:::[/quote]
Veriye mi yoksa bana mı güldün??
abiler aplalar patronlar kolay gelsin .. bol kazançlar .. saraylı abi nerde ...göremedim ..:o:o .. .. üvvvvvvvvvv
[quote=dmnokia;284128]ve Aleykum Selam hocam, eskiden daha cok yazardin hocam, yoksa banami oyle geliyor.
Soyle bir iki yorumunu alsak hocam.
DM[/quote]
Sn dmnokia analizlerimi fırsat buldukça aşağıdaki topicte yayınlıyorum.Ana sayfada da gösteriliyor genelde.
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5583&page=12[/URL]
Bu vesileyle sn moderatöre de benim grafikleri yayınladığı için teşekkür etmiş olayım.
[quote=KIZILAGA;284436]Flatim...Referanduma kadar pozisyon almak yok bana..Size bol kazançlar beyler..
Japonya yerine koyume giderim bende..[/quote]
Ozellikle sistemcileri cok hırpaladi piyasa.boks. ama biliyoruz ki koptugumuz an trend baslamasi cok yakin zorda olsa sisteme tam uymaya devam etmeli belki biraz daha zarar edeceğiz ama trendi ve zararli işlemleri telafi edecek işlemi kacirmamak icin bu gerekli.
73.875 maliyetli SHORT'lar 74.400 den kapatıldı ve aynı fiyattan da LONG açıldı...74.400 direncinde şimdilik zorlanıyormuş gibi gözüküyor.Ancak eğer aşabilirse ki aşma ihtimali kuvvetli gibi gözüküyor,alışlar hızlanabilir...İyi akşamlar.
[quote=hpy;284441]Sn dmnokia analizlerimi fırsat buldukça aşağıdaki topicte yayınlıyorum.Ana sayfada da gösteriliyor genelde.
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5583&page=12[/URL]
Bu vesileyle sn moderatöre de benim grafikleri yayınladığı için teşekkür etmiş olayım.[/quote]
sevgili hpy,
Avatarının işaret ettiği gibi inş fiyatlar tam gaz yükselişe devam eder.
[quote=Kanaatkar;284444]Ozellikle sistemcileri cok hırpaladi piyasa.boks. ama biliyoruz ki koptugumuz an trend baslamasi cok yakin zorda olsa sisteme tam uymaya devam etmeli belki biraz daha zarar edeceğiz ama trendi ve zararli işlemleri telafi edecek işlemi kacirmamak icin bu gerekli.[/quote]
Sana katılıyorum usta ama bu adamlar zaten aşagı yukarı stoplattırıp milleti,oyle sistem carpıyorlar..Ben flatim şimdi ,belki 200 puan sonra şelaleye başlar..Orasını bilemeyiz de..
Hem vade sonu,bayram,bir de referandum..74000-77000 zirveye de yakın..
Geçiverirler hemen..
Arkadaşların bazıları veri iyi geldi falan demiş,bu onların yorumu...Bana gore rezillik kardeşim..
Ben bu piyasada uzunlamam..Diğerine de karışmam..Ama 78000 olur,ama 83000 ama 70000 den betonlarım..Sonrasında ot bitmez...
Saygılar..
[quote=kanaatkar;284444]ozellikle sistemcileri cok hırpaladi piyasa.boks. Ama biliyoruz ki koptugumuz an trend baslamasi cok yakin zorda olsa sisteme tam uymaya devam etmeli belki biraz daha zarar edeceğiz ama trendi ve zararli işlemleri telafi edecek işlemi kacirmamak icin bu gerekli.[/quote]
ana pozisyon harici işlem yapacak teminat bırakıp bunlarla gün içi al satlar yapmak lazım . Ana pozisyonum kısa ama onun harşicinde yukarıdan kısa açıp aşağıdan kapattığım oluyor hep gün içi. şu andada 74.400 üstünden ek kısaları açıyorum 400 puan kar ile kapatıyorum bekletmiyorum bu ek kısaları. Günlük 400 puan ancak oynuyor bu sıralar. Işlem hacmide felaket düşük.
74500 önemli..geçerse 75800 çanağını hedefleyebilir önümüzdeki hafta..
73 bin altına sarkmadan satış yemeyecek burası anlaşılan..
en azından salı günü itibariyle bu seviye üstünde kalacak gibi..
5 dk lıklar perte çıktı bu hafta..neredeyse tümü fake kaldı..
74.659 spot x30 kapanışı. Burası yukarıları hedef yapsa şimdiye çoktan 75 yakmıştık. Hala eksi makastayız.
Vurgulamak istediğim gecmişteki hatalarimizi tekrarlamayalim ,üst üste zarar ettik diye piyasadan kopmamalıyız kararlılıkla devam etmeliyiz, stratejimiz saglam olduktan sonra atlatiriz bu zararlari.
Hepimiz defalarca su dongöyü sahit olduk yatayda birlikte carpildik havlu atanlar oldu , sonra piyasa bir yone koptu gitti cogunluk malesef pozisyonda değildi bu sefer bu olmasin