-
[quote=7410;105746]canın sağolsun unlimeted:)
bende satışa geçiviririm senin için.ettiğim karla yetinirim[/quote]
3 çıbıh dedik, tek çıbıhta bitirecekler işi! kör istedi bi göz, Allah verdi göz bankası. :..:
aman aman...dur nerdeydi şu mendil.
aha buldum. .lelele
-
36350 al sinayli geldi lonk. bugün 2. çarpılış
bugün iyi sistem tokatladılar.
-
[quote=Astatin;105744]hadi hadi DJ de iyi açtı..yani lonkcular bekleniyor:) :) aman ha[/quote]
wy anasını..hakikaten öyleymiş :)
-
bu sinyaldende tokatlanmazsak iyidir.
-
fdow saatlik yukarı uyumsuz olur demişmiydik......
uzun devam.......
asti 39000 a veririm.. oda senin için.....
-
[quote=traderx;105751]36350 al sinayli geldi lonk. bugün 2. çarpılış
bugün iyi sistem tokatladılar.[/quote]
300 puan git gel yapıp durdular abi. bu olaya sistem mi dayanır.
talaş oldu bütün sistemler.
-
ANNA HALA SU ALTINDA
[IMG]http://i40.tinypic.com/2ql99bn.png[/IMG]
-
[quote=trader38580;105739]gecici uzunum. 375-650 arası boşaltırım hepsini. zaten yazdım bile
kısa için tetikteyim. 2:c oluşuyor. 3. dalga cok sert olacak[/quote]
.lelele.lelele mallarım gidiyor. %20 kısayım.
-
[quote=unlimitted;105750]3 çıbıh dedik, tek çıbıhta bitirecekler işi! kör istedi bi göz, Allah verdi göz bankası. :..:
aman aman...dur nerdeydi şu mendil.
aha buldum. .lelele[/quote]
abi helal olsun walla bravo yani.brv
nasılda yakaladın o çubuğu..afiyet olsun hocam..hakkındır
bugün dolarda da en tepeden verdin.güzel iş güzel histem güzel para
Tebrikler.brv
-
Flat devam bakalım, uzun nereye kadar giderse gider, aşırı alım bölgelerinde kısalamaya başlarım diyorum, bugün olur yarın olur, uzun girmem, saygılar...
-
325 stop...400 duble şort..way nasını ahahahaha :)
-
Veri yayını yapan kuruluşlar terminallere işlemleri geciktirerek yansıtıyolar, 36400 den işlem olurken terminalde fiyat daha 36325 e veriyo şeklinde duruyor, bazen bu durum 6-10 sn geç olurken, kritik zamanlarda 1 dk ya kadar gecikmeli derinlik takibettiriyolat millete, hainlik heryerde, saygılar...
-
[quote=7410;105759]abi helal olsun walla bravo yani.brv
nasılda yakaladın o çubuğu..afiyet olsun hocam..hakkındır
bugün dolarda da en tepeden verdin.güzel iş güzel histem güzel para
Tebrikler.brv[/quote]
eyyyvallah birlikte olsun inşallah.
bu € bana kendini sevdirmeye çalışıyo heral. :..:
-
425 flat 350 full longgg....Gece kesin longgggg.Allahın kulu tutamaz burayı.
-
geceye long .. hatta uzlaşmayı düşünüyorum son pozda .. :D
-
[QUOTE=TIFIL;105460]36450-550 seviyelerini test edebiliriz...bence[/QUOTE]
450 tamam.lelele,550 yi bakalım hele :)
-
[quote=bull market;105762]Veri yayını yapan kuruluşlar terminallere işlemleri geciktirerek yansıtıyolar, 36400 den işlem olurken terminalde fiyat daha 36325 e veriyo şeklinde duruyor, bazen bu durum 6-10 sn geç olurken, kritik zamanlarda 1 dk ya kadar gecikmeli derinlik takibettiriyolat millete, hainlik heryerde, saygılar...[/quote]
Böyle hurafelerle vobta para kazanılmaz.Onun nedeni çok yüksek montanlı alış satış olmasından.Başka nedeni yok.Bende de oldu.Ama önümde işlem yaptığım platform doğru gösterdi.Çünkü bu platform nerdeyse hiç donmuyor.Direk voba bağlı.O yüzden teradayım.Kaliteee.
-
-
don gömlek long..nede olsa yaz geliyor.. en kötü ihtimalle ,parkta yatarım
-
[QUOTE=selçuklu;105765]geceye long .. hatta uzlaşmayı düşünüyorum son pozda .. :D[/QUOTE]
37000 üzeri olurmu uzlaşma......:):)
-
yuh be..ben roketlerız dıyodum da benım roket ufak tı 500 puan yaptı 36 tabanı desek:)
-
dowun kara pazartesini duman ettik şuraya bak vob %1 arttı, realizasyon bitti orta vade trend olan yükselişemi dönüyoruz nedir
-
[QUOTE=clark;105660]35950 uzun aşagısı uyumsulaştı 35800 stop,düşmeyen borsa çıkarmış[/QUOTE]
[QUOTE=clark;105677]göstergeler şişti 36500 hareketi kaçınılmaz[/QUOTE]
Göstere göstere geldi
-
36900 civarı kapanış çok şık olur teknik açıdan.
-
%50 kısa oldum. 375-650 arası satışlarım kademe kademe gidiyor
-
Tamam, iyi alıyolar, fakat uzunlayamam, geceye uznda kalırım falan kötü olur, bu sebepten 37000 lere gelirse kısalamaya başlarım, yada aşırı alım bölgelerinde diyim, saygılar...
-
Geceleri pozda kalmak yok artık, hele hele uzunda, kısa kalırım ama uzun asla, saygılar....
-
yarın kesin short benden uyarması...
-
-
[QUOTE=mbm;105770]37000 üzeri olurmu uzlaşma......:):)[/QUOTE]
60.000 uzlaşırız .. .olmadı 55.000.. oda olmadı 50.000 garanti banko uzlaşılır .. .hahahahha :D :D :D
-
valla onu bunu bilmem, tokatlanacaksamda sistem tokatlasın,
ben pek işlem yapmadım ama şubat martta genelde herkes tokatlanmış, ozaman şimdi hareket zamanı sisteme uyma zamanı,
ben işlem yaptığımdan beri çok belli gördüğüm şey vobta dönem dönem sistemler çarpılır dönem dönemde sistemler kendini gösterir, her halukarda sistemler kazandırır,
geceye uzun.
-
36573 ortalama ile full kısa giriorum geceye. 3. dalga cok sert olacak ve 34950 bu hafta görülebilecektir. 37050 üzeri bu yorum iptal olur ve kol keserim. herkese bol kazançlar
-
dolar longlarımla giricem geceye
-
hareketsz!! bi günü daha geride bıraktık emegı gecen herkesden allah razı olsun..canı gönülden teşekkürler katkıda bulunan herkese..roket modu şimdilik aktif:)
-
Geceye kısa yine, fulleyebilirimde:)
-
[URL="http://www.kucukresim.com]"][url=http://www.kucukresim.com][/URL][img]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/cb23be.jpg[/img][/url]
Bu çiziğin buraya değmesi olumluya işarettir.
-
Kimseye kanmayın bu gece.Vade sonuna oynuyor bunlar.Manyak alacaklar.Short olanlar dikkat etsin.Pis alacaklar.Bugün nasıl takmadılar.O 875 900 950 den shortlayanların anasını ağlatacaklar vade sonu.
-
tüm sistemler al da.herkes dikkat etmeli..bu uzuncular içinde gecerlidir..burada süprizler çoktur..
-
[quote=GOKHANFINDIK;105787]Kimseye kanmayın bu gece.Vade sonuna oynuyor bunlar.Manyak alacaklar.Short olanlar dikkat etsin.Pis alacaklar.Bugün nasıl takmadılar.O 875 900 950 den shortlayanların anasını ağlatacaklar vade sonu.[/quote]
efsane bi kpanış yap py 41 mesela:)söz maşallah diycem ozamn..bu arada yine teşekkürler bitmişüüü(küçük emrah smile i da koyıym hemen durumu dramatize etmek iççin)üüü
-
[QUOTE=marakes;105784]hareketsz!! bi günü daha geride bıraktık emegı gecen herkesden allah razı olsun..canı gönülden teşekkürler katkıda bulunan herkese..roket modu şimdilik aktif:)[/QUOTE]
yok ya marakes ne hareketsizi....
yatayda hareketliydi..bi aşagı bi yukarı.......
ky için zor gündü........
artıyla -karla kapattık zoraki.......
yarın daha iyi olur inşallah.......