-
[QUOTE=catedral;31854]Sayın Follow
28.000 endeks beklentim hala sürmekte. 28.000 altlarıda 28.000 lere yaklaştıktan sonra konuşmak için fırında:) Haftalık grafiklerdeki OBO hazır beklemekte.heyk
Hatta DJ 9700 beklentilerim 6000 lere revize edilmiş vaziyette...
Ama bu demek değilki yarın yada haftaya????[/QUOTE]
sn catedral
dogrudur olabilir,her fikre saygim var
eger 28 olursa acik kalplilikle cikarim sn catedral bunu boyle soylemisti 49.900 de derim. :):)
-
[QUOTE=furkan;31856]Baybars Sezen'i antipatik bulurum pek sevmem ama sürekli soyledigi birşey vardı "borsaların çıkışını petrolun düşüşüne baglamak yanlış...petrolun düşüşünü konuşan yorumcuların yorumları olmadıgı için buna sığınmasınlar alakası yok" derdii adam haklı çıktı petrol hala düşüyor borsalarda beraberinde düşüyor..[/QUOTE]
o enflasyon yok Amerikada da demişti, en iyi yorumcu bence o. borsalar bu krize az düştüyse sebebi petrolun yüksek olup engellemesi yani para yaratmasıdır, bu azalırsa borsalarda düşer.
sevgiler.
-
Altınada reklamasyon ücreti alınmaz diye yazarsın artık.
-
[QUOTE=bull market;31857]Of yaaa, yapma şimdi, hem eskilerden ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun, hemde yok şundan başka şöyle yok bundan başka böyle, benim kızdığım budur, anlamışsınız daha ne diye? reklam ne demek diye soruyorsun ki?, ben kapattım artık, seans başladı.[/QUOTE]
sn bullmarket anladim sikintini,bende soylemistim benim adimi neden anmiyorsun diye bir sikinti var sanirim.Neyse bosverdim bende.
-
1 saat içinde sert vermezlerse al gelecek,aşırı satış bölgesinden cıkmaya çalışıyorlar...
-
[QUOTE=follow;31861]sn bullmarket anladim sikintini,bende soylemistim benim adimi neden anmiyorsun diye bir sikinti var sanirim.Neyse bosverdim bende.[/QUOTE]
Hee, noolur bedava şak şak reklam yap, ihtiyacım var buna sn. follow.dng
-
oytt ayırın develeri
deve sahipleri develerinin başına deve sahipleri develerinin başına
.lelele.lelele.lelele.lelele
-
[QUOTE=follow;31858]sn catedral
dogrudur olabilir,her fikre saygim var
eger 28 olursa acik kalplilikle cikarim sn catedral bunu boyle soylemisti 49.900 de derim. :):)[/QUOTE]
49.900 değillll Amann yanlışlık olmasın:) 2007 sonları itibariyle endeksin düşe kalka 28.000 lere gideceğini öngörmüştüm. Yani İMKB 100 yaklaşık 58.000 lerde iken:) Gitti 20.000 i kaldı 10.000 i şimdilik:)
2009 un ilk aylarına kadar olan bir öngörüdür bu. Tabii ki paraşütsüz bir iniş değil.. Düşe kalka:D
-
[QUOTE=Vob Trader;31864]oytt ayırın develeri
deve sahipleri develerinin başına deve sahipleri develerinin başına
.lelele.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
Antalyada deve güreşine götürecektin beni unutmadın dimi?
-
[QUOTE=bull market;31863]Hee, noolur bedava şak şak reklam yap, ihtiyacım var buna sn. follow.dng[/QUOTE]
senin ihtiyacin olmadigi icin reklamini yapmiyoruz zaten :):) saka bir yana abka kalmis aklimda(sezarin hakki sezara herif bilmisti) hadi sende bir ongorude bulunda zamani geldiginde yapalim reklamini.Bak ben bagira bagira 56.000 diyorum sende yapsana bir tahmin.
-
[QUOTE=catedral;31865]49.900 değillll Amann yanlışlık olmasın:) 2007 sonları itibariyle endeksin düşe kalka 28.000 lere gideceğini öngörmüştüm. Yani İMKB 100 yaklaşık 58.000 lerde iken:) Gitti 20.000 i kaldı 10.000 i şimdilik:)
2009 un ilk aylarına kadar olan bir öngörüdür bu. Tabii ki paraşütsüz bir iniş değil.. Düşe kalka:D[/QUOTE]
tamam bacim kaydettik :):)
-
veri 15.30damıydı ? onemlimi ?