-
[quote=caretta;284519]yarina en az 2000 puan gap bizi bekler...bovespa da ipi koparmak uzere...[/quote]
neye göre 2000 puan gap anlmadım doğrusu dow -2 yapsa ancak o kadar eksi açar belki ama yarın ki fıçırlar artıya geçerse eğer burası yukarı devam ama bu heriflerin niyeti bozuk.dng
-
[quote=a.kaya;284520]neye göre 2000 puan gap anlmadım doğrusu dow -2 yapsa ancak o kadar eksi açar belki ama yarın ki fıçırlar artıya geçerse eğer burası yukarı devam ama bu heriflerin niyeti bozuk.dng[/quote]
simdi farz-i misal dow bugun %2 dustu diyelim...sabaha da azicik arti olsun...biz yukselecek miyiz bu azicik artiya?...buna gulerim...:)...
haaa, dow son anda bugunu arti kapatir, o baska...
-
daytradenin gözünü seveyim...
en sıkışık haftada bile 600 puan net olsa bile ,bu sisteme göre 4 kat primdir..sistemle kaldıraç 2 olur..ama daytradede 9-10 olur...en azından riskim belli gibi...ama geceye kalmak strest...
-
[quote=caretta;284522]simdi farz-i misal dow bugun %2 dustu diyelim...sabaha da azicik arti olsun...biz yukselecek miyiz bu azicik artiya?...buna gulerim...:)...
haaa, dow son anda bugunu arti kapatir, o baska...[/quote]
valla ben çok gördüm dow-1.5-2 yapımda ertesi gğn bizim artı kapadığımızı hiç güven olma bunlara hatırlıyorum hatta ertesi gün ufak bi eksi açtıda sonra artıya geçmişti millet söylenmiş durmuştu.yarın eksi açarız ama sistem şort derse şortlamak lazım yoksa açlışta ki her işlem %99 hatalıdır bence
-
[quote=hpy;284495]bence de caretta.Bu yüzden 74450 den shortladım ve geceye öyle girdim.
dün de yazmıştım 75200 hedef diye ama göstere göstere almaları şüphelendirdi beni.Tepelerde olduğumuz için zaten herşeyden şüphelenmekteyim.Short girdik hayırlısı bakalım.[/quote]
Ani dusunceyle short girdim. ayrica yarin asagi gapli acilis bekliyorum.
-
Ben hatta diyorum ki dow 1-2 yıl içinde 5000 civarlarını görecek diye düşüüyorum.
-
[QUOTE=caretta;284519]yarina en az 2000 puan gap bizi bekler...bovespa da ipi koparmak uzere...[/QUOTE]
Dua edelimde dow geceye toparlasın büyük ihtimalle toparlayacaktır.
Yoksa pala yarın bizi tarumar eder.
Nedenmi; Palanın eli long bu tür terse geldiği günlerde çok hızlı hareketlerle bi yukarı bi aşa elini düzeltinceye kadar arada biz telef oluyoruz.
Long olduğumuz an geri basıyor kısaldığımız an alıp götürüyor.Onun için palanın terse gelmemesi bizim için önemli.
Bu tür durumlarda sistemlerde hiç birşey yapamıyor.Geceye az bir şey long girdim eğer 74400 den pozumun çoğunu kapamasaydım ful long girerdim. Kapamamın nedenide
15 gündür paladan dayak yemekten bıktım.Bu gün tam iyi puan yapmışım onuda geri vermek istemedim.
-
Eylül ün ortalarına kadar yön yukarı dow mow takmaz bunlar,yarın 500 puan aşağı açılış olsa bile 75 bin üzerine atar pala
-
way be sistemleri oymaya devam etmişler..ziro işlem ekim vade cücük şorta devam..
[IMG]http://i35.tinypic.com/2a9o9c4.png[/IMG]
-
[quote=a.kaya;284538]Ben hatta diyorum ki dow 1-2 yıl içinde 5000 civarlarını görecek diye düşüüyorum.[/quote]
dowun veya VOBun 5'e düşmesinin veya 500.000'e çıkmasının bir önemi yok.
mesele 10.000-5.000=5.000 puanın ne kadarını alabileceğinizde.
-
Üstadım neredesiniz ?
Pire için yorgan yakmayınız lütfen.
Önümüzü görmemize büyük katkınız var,Saraylı abi ile birlikte kenara çekildiğinizde buranın hiçtadı kalmadı.
Hem Saraylı abi hem siz yazmadığınızda bu forumda kaç kişiyi ışıksız bıraktığınızın farkındamısınız ?
Haddim olmayarak ''kendi evinize sahip çıkınız''derim.
Bence ikinizin de bu forumda hem çok çok büyük emeğiniz,hem de (istemesenizde) sorumluluğunuz var.
Saygılarımla...
-
Birde unutmadan şunu ekleyeyim.
Sizce forumda bilgilerinizi paylaşmamakla kimi veya kimleri cezalandırıyorsunuz ?
Saygılarımla...